14.11.09
18:06
Здр. на всички Имам няколко въпроса относно покачването ма мускулна маса от хора които са на ти с медикаментите и хранителните добавки и се надявам да ми помогнете.До преди известно време мислих да си купя метан и да изкарам един цикъл но прочетох доста статий за него,които ме отказаха... Въпроса ми е какво друго мога да взема,което както ще ми помогне да кача бързо мускулна маса така и да не я сваля цялата а да се задържи,защото трудно качвам кг. А също така искам да бъде нещо по натурално с по малко вредно действие. Благодаря предварително
Предполагаем профил на автора: 14-15 годишен, 175 см, 58-60 кг. Вместо да си губиш времето с тези 2-3 мес., почни да търсиш нещо за седмица-две....
14.11.09
19:06
ами не на 19 години съм 170 висок 54 кг в момента Занимавах се със фитнес година и половина за това време бях 62 кг ръка 37 обаче се наложи да го спра и цялата мускулна маса се изпари за кратко време сега тренирам от месец вече и съм се захванал сериозно но този път не искам да го карам чисто искам да звема нещо с което е по малко вредно и с което ще кача по бързо килограми .
Не ти трябват метани и простотий .. хапвай хубава храна,тренирай купи си малко добавки и резултатите ще дойдат,но не за 2-3 седмици
14.11.09
20:22
а какво мислите за ecty-stella ??? нещо да ми кажете ?
15.11.09
01:05
виж в другия форум :)
15.11.09
13:11
кой по точно защото нищо не намирам ?
И аз съм от тези дето качват трудно мускулна маса, и сега в момента тренирам по програма за качване, но тя е за 6 месеца, то за хубавите неща трябва време.Тренирам изцяло натурално, вземам само суроватъчен протеин, но благодарение на храната и тренировките вече виждам малките промени, а какво ще стане след 4 месеца времето ще покаже, така че се замисли преди да вземеш някои добавки, които ще доведат до бърз, но не и траен ефект.
:-) наблегни на качествената храна и тренировките и резултатите ще дойдат.
15.11.09
13:53
пич не ми се занимава вече и аз пробвах сумати и време блъсках и накрая като спрях фитнеса сичко замина и сега съм се реши да зема нещо с което да става по бързо шото няма смисъл иначе уверил съм се вече от личен опит знам сумати и пари пръснах и накрая .... само се изнерямм ...
Ей много лигльовци се навъдиха напоследак ! ... ММ дадох много пари пффф нищо не става оф ффф писна ми искам да стана як бързо ще се назобам може да нямам воля ама знам всичко за фитнеса. С твойта воля само ще си навредиш ако вземеш нещо “по-сериозно” !
15.11.09
14:47
аве ти ся ко ми са праиш ве аз съм пуснал конкретна тема ако нямаш мнение по този въпрос изобщо недей пиши !!!
15.11.09
15:24
пич.. хубавите неща не стават толкова бързо.. поразгледай малко дневници да видиш хората какъв труд полагат за 0.5 см примерно. Не ти трябват метани идр. глупости вземи си нещо протеин аминки и т.н Храни се яко и с времето ще стане работата!
поздрави
15.11.09
20:08
От 10 000 теми - 9 900 са “Помощ искам да кача 10кг за 30дни”....”Дайте ми съвет - креатин или протеин”...”Искам да изчистя и да кача ММ...”... и отговорите са от съмишлениците Им...” А ве мой що не прочетеш малко повече за...”,”Пич,стегни се яж туй и туй пий туй и туй...”
Всички форуми във всички актуални и добри сайтове са “задръстени” от подобни безмислени теми и въпроси.
Според мене,преди да пусне който и да било нова тема,най-напред да си изясни сам на себе си какво иска.
Така вс ще си бъдем полезни.
15.11.09
20:14
Тревожното е ,че не се намира модератор който да заключи темата.
15.11.09
21:59
еми като не ви харесва темата недеите пишете тогава !!! Ако има някои които може да ми помогне по съответния въпрос ще съм мн благодарен :)
16.11.09
07:06
Като начало си отговори на въпроса: Защо ми се ‘изпари’ натрупаната мускулна маса?
Ако в отговора ти присъства фразата ‘лошо хранене’, дори и с вълшебната система няма да може да ти се помогне.
16.11.09
08:28
2-3 месеца са крайно недостатъчно време за тази цел.
За такъв период можеш само да си навредиш качествено.
Просташкият тон и неграмотното писане не са в твоя полза, имай ми доверие...
16.11.09
08:49
а може ли да ми направите хранителен режим с отделните часове за да ми е по лесно ?? Благоадаря предварително :)
16.11.09
08:52
а нещо повече да ми кажте за ecdystell защото ми го препоръчаха какво мислите за него ??? Дано да получа отговор от човек който го е пилл..
16.11.09
08:55
Tова за екдистийла съм 100% сигурен, че си го прочел в един друг форум, където много го хвалят защото форума е обвързан с Explode и става яко реклама там.
За мен екдистийла е пълен боклук. Евентуално ако си над 30 години може да усетиш нещо от съставките му.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.11.09 08:56.
16.11.09
09:34
ами да в един друг форум ми го казаха а можеш ли да ми препоръчаш нещо друго ?
18.11.09
13:32
благодаря предварително :)
18.11.09
14:35
Един креатин би го усетил по-така :)
18.11.09
14:56
казано от Aleksandar Marinov на 16.11.09, 08:55:
Tова за екдистийла съм 100% сигурен, че си го прочел в един друг форум, където много го хвалят защото форума е обвързан с Explode и става яко реклама там.
За мен екдистийла е пълен боклук. Евентуално ако си над 30 години може да усетиш нещо от съставките му.
Досега се смях, защото във въпросния форум изкараха Scivation Whey по-лош от на Експлоуд “Whey”-a… При наличието на този форум, понякога се чудя защо хората си губят времето там...
Щом трудно качваш, може да вземеш хубав протеин + Carb Slam/Waxy Maize примерно. И евентуално и креатин, че да има и някакъв по-видим ефект, какъвто искаш. Повече от това не мисля, че ти трябва на фона на това, че досега не си пил добавки. Просто и тези имат какво да ти дадат и няма смисъл да се хвърляш на по-сериозни от сега...
19.11.09
09:47
а можеш ли да ми препоръчаш някои щото наистина не съм наясно и ако може да ми кажеш колко ще ми струва всичко . :)
всъщност можеш да си вземеш:
протеин-избор голям- all the wey,mgn,scivation,gaspari myofusion
креатинова матрица-SizeOn,green mag,MHP Dark matter и т.н.
гейнър-up your mass,mutant mass
и да ги комбинираш
синтрата направо си я спести!!
19.11.09
18:57
HealthStore Консултант какво е Matrix 5lb заедно с True Mass, Cellmass 960гр. и Syntra i какви пари струва ? Ако може някакви линкове да ми дадеш за тях да прочета мерси предварително :P