Muscle Might & Ultimate Acai Max

Прескочи до:

15.11.09
14:40

Някой чувал ли е за тези продукти и има ли ги в България..? Четох за тях, но в чужд сайт и много ги хвалят.. Какво ще кажете.. :)

15.11.09
17:33

Aз лично намерих 2 варианта на Acai в Бг, за сега цената ме възпира, мисля да си купя от чужбина.
Суперберито е хайпнало целия свят, от супер успешни изчиствания на мазнини до дори качване на мускулна маса
антиоксидантните му свойства бият в пъти всички познати плодове и зеленчуци
противоречиви мнения също има доста ,като цяло защитниците му се кълнат в ‘’силата’’ му
Интересно е че свойствата му изчезват много бързо след като се откъсне от дървото, пресни плодове почти никаде не могат да се опитат.Около 70 % от продукцията на плода е за вътрешна употреба в Бразилия, та всичките му екстракти в кутийки и шишенца които заляха пазара, трябва много внимателно да се подбират защото явно не е лесно да се съхранят вълшебните му св-ва.

15.11.09
20:49

Аз съм на Акай и Липо 6 от около седмица но немога да говоря за резултати!
Зимам по 1000мг Акай дневно.
Акай на Natrol пия.

15.11.09
21:27

Аз си тренирам не толкова за маса, колкото за релеф.. Искам крайния резултат да е като на снимката по-долу, където пише After :) Аз сега съм значително доста по-изчистен от този пич “Before”, но все пак съм далеч от “After” :) В един сайт беше качена тази комбинация от 2-те “Muscle Might & Ultimate Acai Max”, та затова питам :)
П.С. То пише 4 седмици, но това каквото и да правиш не е възможно, та както и да е..

DI

15.11.09
22:02

Накрая тва Acai ще се окаже ебаси отровата.... Ба целия запад напрайха тела с тя простотия...

15.11.09
22:18

Този релеф който е постинал според мен е добро обезводняване и снимка 4 седмици са много кратък период.

КК

16.11.09
00:26

Коланите на WS Teleshop имат по-добър BEFORE-AFTER :D :D :D
Това ако е възможно за 4 седмици, ако ще да взимаш нещо, от което ще умреш след 5 дена, ще направя обиколка на мола + сити център гол ^^
А това даже не е един и същи човек..

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 16.11.09 00:27.

16.11.09
09:03

Не мога да разбера как може да има хора вярващи на такива снимки преди/след

16.11.09
13:44

Специално за тая снимка, която качих, не виждам какво толкова сложно има.. То че не е възможно за 4 седмици ок.. Ама защо да не го е направил примерно за 1 година, с яки тренировки и хапченца..? :)
Добре така да задам въпроса и някои опитен да ми каже..
Ако искам да постигна такъв релеф (най-вече в корема) по каква програма трябва да тренирам, как да се храня и най-важното какво да вземам.. Навит съм, ако ще и химия да е, стига да има този ефект :) (моля всичко да бъде обяснено точно)
П.П. Съжелявам, че промених темата..

16.11.09
15:15

SX ..прави чудеса с адски много кардио...... ама го няма вече .....

16.11.09
18:02

Ами.. Щом го няма, тогава нещо друго, което изчиства много здраво и орелефява.. Също някаква диета, ако може.. Аз съм спортист по принцип и не съм дебел, нямам кой знае какво за изчистване.. Но искам като този пич на снимката, която качих горе да изглеждам, а незнам как да го постигна.. :)

16.11.09
20:04

че за к’во ти е такова тяло .. то е грозно.Все ено гледам някой хърбалет ,вземи качи някой кг мм

16.11.09
20:23

Защото 1-во съм спортист и не ми трябват кг.. Трябва да се откажа от кариерата си по тая логика и 2-ро е хубаво тялото му.. Какъв харбалет той е яко релефен.. Верно не е като някой слон, но все пак..

GO

16.11.09
21:34

Не става дума за слон,нито за харбалет,на теб явно ти трябва да изглеждаш добре пред всички,при това ден за ден,а колегата говореше,че това не е човек,на който му е позната стратегията в залата,дано съм се изразил що годе добре.

16.11.09
21:46

Да, мерси все пак за разяснението.. И все пак никой не каза какво да правя, как да тренирам, как да се храня и какво да взема да пия, за да постигна този ефект и този релеф.. За пиенето може и химия, навит съм стига да има ефект :)

16.11.09
23:19

Трябва ти много стриктна диета, 3-4 месеца, много кардио и много упоритост. Това е.

17.11.09
06:43

казано от emzo на 16.11.09, 15:15:

SX ..прави чудеса с адски много кардио...... ама го няма вече .....

Има го все още тук там в ebay ама понеже е спрян и цената му с доставка до бг е около 140 лв вече.

17.11.09
09:04

Аз имам авер, който има много бройки тук от SX и ги продава като топъл хляб на 100 лв.  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 17.11.09 09:06.

17.11.09
10:15

казано от Aleksandar Marinov на 16.11.09, 23:19:

Трябва ти много стриктна диета, 3-4 месеца, много кардио и много упоритост. Това е.

Ок, разбирам те.. Но мен проблема ми е някой да ми каже точно каква е тази диета.. В толкова и толкова часа това и това.. Упражненията да ги правя с 10-12 повторения ми казаха.. И тъй като това SX не вярвам да го намеря, тъй като не ми се рови, нещо често срещано и ефективно? :)

17.11.09
15:29

Тоя пич го гледам днеска в yahoo mail като рекламка :lol:

17.11.09
20:49

казано от Smacky на 17.11.09, 10:15:

нещо често срещано и ефективно? :)

Fyre ;)
healthstore.bg/Syntrax/Термогенни-Фетбърнъри/FYRE-120-капсули.html

КК

17.11.09
21:00

За първи път ако ползваш бърнър определено си вземи Fyre, първият ми цикъл с него беше уникално успешен, вторият не толкова, въпреки че изчаках 3-4 седмици, много или малко явно си има значение и е добре да се редуват, мисля да се насоча към нещо по-силно, ако правя нов цикъл в бъдеще.. VPX Meltdown или Lipo 6x, но пак ти казвам за първи път ако ти е.. Fyre + L-carnitine + Lipotropic Burner някъв - ще останеш изумен :)

18.11.09
06:34

казано от Камен Каменов на 17.11.09, 21:00:

За първи път ако ползваш бърнър определено си вземи Fyre, първият ми цикъл с него беше уникално успешен, вторият не толкова, въпреки че изчаках 3-4 седмици, много или малко явно си има значение и е добре да се редуват, мисля да се насоча към нещо по-силно, ако правя нов цикъл в бъдеще.. VPX Meltdown или Lipo 6x, но пак ти казвам за първи път ако ти е.. Fyre + L-carnitine + Lipotropic Burner някъв - ще останеш изумен :)

Е то ако добави още 3-4 неща сигурно още по изумен ще остане :).Иначе хвалят доста Atro-Phex на Bsn.140 лв струва кутията но го дават че помагал на стапянето на Topical Fat.Тоест тези по корема ,бедрат аи задника които имат повече алфа 2 рецептори и обикновенно когато се сваля,се сваля отвсякъде другаде но не и оттам и евентуално чак след доста време може да се свали нещо и оттам ,а първо там се качва :).

18.11.09
08:59

казано от biker_boy на 18.11.09, 06:34:

Е то ако добави още 3-4 неща сигурно още по изумен ще остане :).Иначе хвалят доста Atro-Phex на Bsn.140 лв струва кутията но го дават че помагал на стапянето на Topical Fat.Тоест тези по корема ,бедрат аи задника които имат повече алфа 2 рецептори и обикновенно когато се сваля,се сваля отвсякъде другаде но не и оттам и евентуално чак след доста време може да се свали нещо и оттам ,а първо там се качва :).

Къде го хвалят или кой ?

КК

18.11.09
09:02

Мноо ясно, няма силна химия - има слаби органи :) :) Напрао на кленбутерол или ЕСУ, ама си носиш едно сърце от пакистан в кутия навсякъде с тебе за всеки случай =)

@Bikerboy - Да и на мен доста интересен ми се струва на BSN, но ще почакам някакви отзиви от хора, които са го пробвали :+)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 18.11.09 09:19.

18.11.09
09:18

казано от WESTA на 18.11.09, 08:59:

казано от biker_boy на 18.11.09, 06:34:

Къде го хвалят или кой ?

Белчо Христов го хвали както и в чуждите форуми.Смятам че тук не се ползва много поради високата цена,една кутия е 150 лв.

18.11.09
09:18

казано от Камен Каменов на 18.11.09, 09:02:

Мноо ясно, няма силна химия - има слаби органи :) :) Напрао на кленбутерол или ЕСУ, ама си носиш едно сърце от пакистан в кутия навсякъде с тебе за всеки случай =)

Кленбутерола е пълен шит за сваляне на мазно.

18.11.09
09:45

Белчо оставаше да не хвали нещо КОЕТО ПРОДАВА..  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.11.09 09:45.

18.11.09
10:47

казано от Aleksandar Marinov на 18.11.09, 09:45:

Напълно прав си,но и ти влизаш в тази категория!!!

18.11.09
11:14

Whoaaaa :)
Guilty in charge.

18.11.09
12:01

казано от Aleksandar Marinov на 18.11.09, 09:45:

Абсолютно съм съгласен ! Гледай да не станеш като него  :P

18.11.09
13:04

Мерси на всички за отговорите.. Заинтересува ме този Fyre.. Много хора гледам го хвалят.. Гледам, че на ден 3 x 1 хапче се пие преди храненията.. Цикъла 40 дни ли трае или как.. Защото са 120 хапчета x 3 на ден това са 40 дни :)
Прилагам моя снимка по-надолу.. Повтарям, аз съм спортист, искам просто красиво тяло, не искам да съм огромен и мазен, тъй като ще ми пречи и трябва да спирам спорта (волейбол).. Има време аз съм още на 18 и съм 194 см. С времето и годините ща, неща ще кача доста кг. Сега съм 85-86 кг., 38 ръка, 108 гръдна :) Учудващо за малките ми кг. нали :) Та след като направя цикъл с този Fyre да не стане ръка 32 и гръдна 95 :D

18.11.09
13:22

казано от Smacky на 18.11.09, 13:04:

Мерси на всички за отговорите.. Заинтересува ме този Fyre.. Много хора гледам го хвалят.. Гледам, че на ден 3 x 1 хапче се пие преди храненията.. Цикъла 40 дни ли трае или как.. Защото са 120 хапчета x 3 на ден това са 40 дни :)
Прилагам моя снимка по-надолу.. Повтарям, аз съм спортист, искам просто красиво тяло, не искам да съм огромен и мазен, тъй като ще ми пречи и трябва да спирам спорта (волейбол).. Има време аз съм още на 18 и съм 194 см. С времето и годините ща, неща ще кача доста кг. Сега съм 85-86 кг., 38 ръка, 108 гръдна :) Учудващо за малките ми кг. нали :) Та след като направя цикъл с този Fyre да не стане ръка 32 и гръдна 95 :D

Мойто мнение е че не си уред на 194 см 86 кг са ти малко даже за какъвто и да е спорт а ти искаш да отслабваш още искам да добавя, че аз съм 191 и съм 113кг и в момента свалям,но при тебе просто е безумно още да сваляш!

КК

18.11.09
13:25

Тялото ти свиква с Fyre, затова се увеличава дозата постепенно, примерна схема:
4 дни - 1+1
7 дни - 2+1
14 дни - 2+2
7 дни - 3+2

18.11.09
14:27

WESTA, не са малко.. :) Нали все пак трябва да мога да скачам високо.. Като стана 100 кг. + как ще скачам :) А пък и то няма начин, ако искам да се изчистя да не сваля кг. Затова мисля да кача до 90 кг. и тогава да изчистя с този Fyre :) Мен ми трябва да съм толкова кг., ама искам и да съм релефен, както си му е реда, плочки и т.н. :)
Камен Каменов, нещо не те разбрах с тия дози, разсеян съм :)

Мнението беше редактирано от Smacky на 18.11.09 14:28.

КК

18.11.09
14:34

Ами по-добре го пий 2 пъти на ден, не 3, защото в такъв случай едната е по-късно вечер и няма да можеш да заспиш :+) 2 са достатъчни да те държат цял ден под напрежение =)
първи 4 дни - 2 пъти по 1
1 седмица - сутрин 2, после 1
и тн
схвана идеята? ^^ Като си на 2+1 и 3+2 гледай по-голямата доза да е преди тренировка, абе ще ти обяснят всичко в магазина като отидеш..

18.11.09
17:24

Да, но, както писах по-нагоре да не стана клечка? Явно трябва първо да кача няколко кг. и да си взема BCAA и глутамин примерно преди да започна с него.. :D От друга страна пише, че дава много енергия, което е много полезно в моя спорт.. :)

Мнението беше редактирано от Smacky на 18.11.09 18:45.

КК

18.11.09
19:42

Еми БЦАА + Глутамин според мен е задължително особено в твоя случай. Успех!

18.11.09
19:43

Мерси, темата вече може да се заключи или изтрие :)

20.11.09
15:25

Здравейте отново.. Говорих с приятели бодибилдъри и т.н. и ми казаха, че в моя случай изобщо няма смисъл от Fyre, тъй като ще сваля много.. И да, прави са.. Просто незнам какво да взема, за да изчистя най-вече корема.. Бях го изчистил с бягане 2 месеца, обаче спрях.. Зимата няма как да се бяга.. Пак се замазних.. Прилагам снимка по-надолу.. Предложете нещо друго за пиене, тренировъчна програма за корем, диета или каквото и да било, стига да помогне.. А относно тези Muscle Might & Ultimate Acai Max никъде в България не ги намирам нещо.. Иначе по чуждите сайтове пише, че не само топиш мазнини, а качваш и ММ с тези 2 неща :)

20.11.09
15:29

казано от Smacky на 20.11.09, 15:25:

Здравейте отново.. Говорих с приятели бодибилдъри и т.н. и ми казаха, че в моя случай изобщо няма смисъл от Fyre, тъй като ще сваля много.. И да, прави са.. Просто незнам какво да взема, за да изчистя най-вече корема.. Бях го изчистил с бягане 2 месеца, обаче спрях.. Зимата няма как да се бяга.. Пак се замазних.. Прилагам снимка по-надолу.. Предложете нещо друго за пиене, тренировъчна програма за корем, диета или каквото и да било, стига да помогне.. А относно тези Muscle Might & Ultimate Acai Max никъде в България не ги намирам нещо.. Иначе по чуждите сайтове пише, че не само топиш мазнини, а качваш и ММ с тези 2 неща :)

Еми питай приятелите ти “бодибилдъри” да ти препоръчат нещо, те би трябвало да са по-наясно в такъв случай.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1