15.11.09
14:40
Някой чувал ли е за тези продукти и има ли ги в България..? Четох за тях, но в чужд сайт и много ги хвалят.. Какво ще кажете.. :)
Aз лично намерих 2 варианта на Acai в Бг, за сега цената ме възпира, мисля да си купя от чужбина.
Суперберито е хайпнало целия свят, от супер успешни изчиствания на мазнини до дори качване на мускулна маса
антиоксидантните му свойства бият в пъти всички познати плодове и зеленчуци
противоречиви мнения също има доста ,като цяло защитниците му се кълнат в ‘’силата’’ му
Интересно е че свойствата му изчезват много бързо след като се откъсне от дървото, пресни плодове почти никаде не могат да се опитат.Около 70 % от продукцията на плода е за вътрешна употреба в Бразилия, та всичките му екстракти в кутийки и шишенца които заляха пазара, трябва много внимателно да се подбират защото явно не е лесно да се съхранят вълшебните му св-ва.
Аз съм на Акай и Липо 6 от около седмица но немога да говоря за резултати!
Зимам по 1000мг Акай дневно.
Акай на Natrol пия.
Аз си тренирам не толкова за маса, колкото за релеф.. Искам крайния резултат да е като на снимката по-долу, където пише After :) Аз сега съм значително доста по-изчистен от този пич “Before”, но все пак съм далеч от “After” :) В един сайт беше качена тази комбинация от 2-те “Muscle Might & Ultimate Acai Max”, та затова питам :)
П.С. То пише 4 седмици, но това каквото и да правиш не е възможно, та както и да е..
15.11.09
22:02
Накрая тва Acai ще се окаже ебаси отровата.... Ба целия запад напрайха тела с тя простотия...
Този релеф който е постинал според мен е добро обезводняване и снимка 4 седмици са много кратък период.
16.11.09
00:26
Коланите на WS Teleshop имат по-добър BEFORE-AFTER :D :D :D
Това ако е възможно за 4 седмици, ако ще да взимаш нещо, от което ще умреш след 5 дена, ще направя обиколка на мола + сити център гол ^^
А това даже не е един и същи човек..
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 16.11.09 00:27.
Не мога да разбера как може да има хора вярващи на такива снимки преди/след
Специално за тая снимка, която качих, не виждам какво толкова сложно има.. То че не е възможно за 4 седмици ок.. Ама защо да не го е направил примерно за 1 година, с яки тренировки и хапченца..? :)
Добре така да задам въпроса и някои опитен да ми каже..
Ако искам да постигна такъв релеф (най-вече в корема) по каква програма трябва да тренирам, как да се храня и най-важното какво да вземам.. Навит съм, ако ще и химия да е, стига да има този ефект :) (моля всичко да бъде обяснено точно)
П.П. Съжелявам, че промених темата..
Ами.. Щом го няма, тогава нещо друго, което изчиства много здраво и орелефява.. Също някаква диета, ако може.. Аз съм спортист по принцип и не съм дебел, нямам кой знае какво за изчистване.. Но искам като този пич на снимката, която качих горе да изглеждам, а незнам как да го постигна.. :)
че за к’во ти е такова тяло .. то е грозно.Все ено гледам някой хърбалет ,вземи качи някой кг мм
Защото 1-во съм спортист и не ми трябват кг.. Трябва да се откажа от кариерата си по тая логика и 2-ро е хубаво тялото му.. Какъв харбалет той е яко релефен.. Верно не е като някой слон, но все пак..
16.11.09
21:34
Не става дума за слон,нито за харбалет,на теб явно ти трябва да изглеждаш добре пред всички,при това ден за ден,а колегата говореше,че това не е човек,на който му е позната стратегията в залата,дано съм се изразил що годе добре.
Да, мерси все пак за разяснението.. И все пак никой не каза какво да правя, как да тренирам, как да се храня и какво да взема да пия, за да постигна този ефект и този релеф.. За пиенето може и химия, навит съм стига да има ефект :)
16.11.09
23:19
Трябва ти много стриктна диета, 3-4 месеца, много кардио и много упоритост. Това е.
казано от emzo на 16.11.09, 15:15:
SX ..прави чудеса с адски много кардио...... ама го няма вече .....
Има го все още тук там в ebay ама понеже е спрян и цената му с доставка до бг е около 140 лв вече.
17.11.09
09:04
Аз имам авер, който има много бройки тук от SX и ги продава като топъл хляб на 100 лв. :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 17.11.09 09:06.
казано от Aleksandar Marinov на 16.11.09, 23:19:
Трябва ти много стриктна диета, 3-4 месеца, много кардио и много упоритост. Това е.
Ок, разбирам те.. Но мен проблема ми е някой да ми каже точно каква е тази диета.. В толкова и толкова часа това и това.. Упражненията да ги правя с 10-12 повторения ми казаха.. И тъй като това SX не вярвам да го намеря, тъй като не ми се рови, нещо често срещано и ефективно? :)
казано от Smacky на 17.11.09, 10:15:
нещо често срещано и ефективно? :)
Fyre ;)
healthstore.bg/Syntrax/Термогенни-Фетбърнъри/FYRE-120-капсули.html
17.11.09
21:00
За първи път ако ползваш бърнър определено си вземи Fyre, първият ми цикъл с него беше уникално успешен, вторият не толкова, въпреки че изчаках 3-4 седмици, много или малко явно си има значение и е добре да се редуват, мисля да се насоча към нещо по-силно, ако правя нов цикъл в бъдеще.. VPX Meltdown или Lipo 6x, но пак ти казвам за първи път ако ти е.. Fyre + L-carnitine + Lipotropic Burner някъв - ще останеш изумен :)
казано от Камен Каменов на 17.11.09, 21:00:
За първи път ако ползваш бърнър определено си вземи Fyre, първият ми цикъл с него беше уникално успешен, вторият не толкова, въпреки че изчаках 3-4 седмици, много или малко явно си има значение и е добре да се редуват, мисля да се насоча към нещо по-силно, ако правя нов цикъл в бъдеще.. VPX Meltdown или Lipo 6x, но пак ти казвам за първи път ако ти е.. Fyre + L-carnitine + Lipotropic Burner някъв - ще останеш изумен :)
Е то ако добави още 3-4 неща сигурно още по изумен ще остане :).Иначе хвалят доста Atro-Phex на Bsn.140 лв струва кутията но го дават че помагал на стапянето на Topical Fat.Тоест тези по корема ,бедрат аи задника които имат повече алфа 2 рецептори и обикновенно когато се сваля,се сваля отвсякъде другаде но не и оттам и евентуално чак след доста време може да се свали нещо и оттам ,а първо там се качва :).
казано от biker_boy на 18.11.09, 06:34:
Е то ако добави още 3-4 неща сигурно още по изумен ще остане :).Иначе хвалят доста Atro-Phex на Bsn.140 лв струва кутията но го дават че помагал на стапянето на Topical Fat.Тоест тези по корема ,бедрат аи задника които имат повече алфа 2 рецептори и обикновенно когато се сваля,се сваля отвсякъде другаде но не и оттам и евентуално чак след доста време може да се свали нещо и оттам ,а първо там се качва :).
Къде го хвалят или кой ?
18.11.09
09:02
Мноо ясно, няма силна химия - има слаби органи :) :) Напрао на кленбутерол или ЕСУ, ама си носиш едно сърце от пакистан в кутия навсякъде с тебе за всеки случай =)
@Bikerboy - Да и на мен доста интересен ми се струва на BSN, но ще почакам някакви отзиви от хора, които са го пробвали :+)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 18.11.09 09:19.
казано от WESTA на 18.11.09, 08:59:
казано от biker_boy на 18.11.09, 06:34:
Къде го хвалят или кой ?
Белчо Христов го хвали както и в чуждите форуми.Смятам че тук не се ползва много поради високата цена,една кутия е 150 лв.
казано от Камен Каменов на 18.11.09, 09:02:
Мноо ясно, няма силна химия - има слаби органи :) :) Напрао на кленбутерол или ЕСУ, ама си носиш едно сърце от пакистан в кутия навсякъде с тебе за всеки случай =)
Кленбутерола е пълен шит за сваляне на мазно.
18.11.09
09:45
Белчо оставаше да не хвали нещо КОЕТО ПРОДАВА.. :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.11.09 09:45.
казано от Aleksandar Marinov на 18.11.09, 09:45:
Напълно прав си,но и ти влизаш в тази категория!!!
18.11.09
11:14
Whoaaaa :)
Guilty in charge.
казано от Aleksandar Marinov на 18.11.09, 09:45:
Абсолютно съм съгласен ! Гледай да не станеш като него :P
Мерси на всички за отговорите.. Заинтересува ме този Fyre.. Много хора гледам го хвалят.. Гледам, че на ден 3 x 1 хапче се пие преди храненията.. Цикъла 40 дни ли трае или как.. Защото са 120 хапчета x 3 на ден това са 40 дни :)
Прилагам моя снимка по-надолу.. Повтарям, аз съм спортист, искам просто красиво тяло, не искам да съм огромен и мазен, тъй като ще ми пречи и трябва да спирам спорта (волейбол).. Има време аз съм още на 18 и съм 194 см. С времето и годините ща, неща ще кача доста кг. Сега съм 85-86 кг., 38 ръка, 108 гръдна :) Учудващо за малките ми кг. нали :) Та след като направя цикъл с този Fyre да не стане ръка 32 и гръдна 95 :D
казано от Smacky на 18.11.09, 13:04:
Мерси на всички за отговорите.. Заинтересува ме този Fyre.. Много хора гледам го хвалят.. Гледам, че на ден 3 x 1 хапче се пие преди храненията.. Цикъла 40 дни ли трае или как.. Защото са 120 хапчета x 3 на ден това са 40 дни :)
Прилагам моя снимка по-надолу.. Повтарям, аз съм спортист, искам просто красиво тяло, не искам да съм огромен и мазен, тъй като ще ми пречи и трябва да спирам спорта (волейбол).. Има време аз съм още на 18 и съм 194 см. С времето и годините ща, неща ще кача доста кг. Сега съм 85-86 кг., 38 ръка, 108 гръдна :) Учудващо за малките ми кг. нали :) Та след като направя цикъл с този Fyre да не стане ръка 32 и гръдна 95 :D
Мойто мнение е че не си уред на 194 см 86 кг са ти малко даже за какъвто и да е спорт а ти искаш да отслабваш още искам да добавя, че аз съм 191 и съм 113кг и в момента свалям,но при тебе просто е безумно още да сваляш!
18.11.09
13:25
Тялото ти свиква с Fyre, затова се увеличава дозата постепенно, примерна схема:
4 дни - 1+1
7 дни - 2+1
14 дни - 2+2
7 дни - 3+2
WESTA, не са малко.. :) Нали все пак трябва да мога да скачам високо.. Като стана 100 кг. + как ще скачам :) А пък и то няма начин, ако искам да се изчистя да не сваля кг. Затова мисля да кача до 90 кг. и тогава да изчистя с този Fyre :) Мен ми трябва да съм толкова кг., ама искам и да съм релефен, както си му е реда, плочки и т.н. :)
Камен Каменов, нещо не те разбрах с тия дози, разсеян съм :)
Мнението беше редактирано от Smacky на 18.11.09 14:28.
18.11.09
14:34
Ами по-добре го пий 2 пъти на ден, не 3, защото в такъв случай едната е по-късно вечер и няма да можеш да заспиш :+) 2 са достатъчни да те държат цял ден под напрежение =)
първи 4 дни - 2 пъти по 1
1 седмица - сутрин 2, после 1
и тн
схвана идеята? ^^ Като си на 2+1 и 3+2 гледай по-голямата доза да е преди тренировка, абе ще ти обяснят всичко в магазина като отидеш..
Да, но, както писах по-нагоре да не стана клечка? Явно трябва първо да кача няколко кг. и да си взема BCAA и глутамин примерно преди да започна с него.. :D От друга страна пише, че дава много енергия, което е много полезно в моя спорт.. :)
Мнението беше редактирано от Smacky на 18.11.09 18:45.
18.11.09
19:42
Еми БЦАА + Глутамин според мен е задължително особено в твоя случай. Успех!
Здравейте отново.. Говорих с приятели бодибилдъри и т.н. и ми казаха, че в моя случай изобщо няма смисъл от Fyre, тъй като ще сваля много.. И да, прави са.. Просто незнам какво да взема, за да изчистя най-вече корема.. Бях го изчистил с бягане 2 месеца, обаче спрях.. Зимата няма как да се бяга.. Пак се замазних.. Прилагам снимка по-надолу.. Предложете нещо друго за пиене, тренировъчна програма за корем, диета или каквото и да било, стига да помогне.. А относно тези Muscle Might & Ultimate Acai Max никъде в България не ги намирам нещо.. Иначе по чуждите сайтове пише, че не само топиш мазнини, а качваш и ММ с тези 2 неща :)
казано от Smacky на 20.11.09, 15:25:
Здравейте отново.. Говорих с приятели бодибилдъри и т.н. и ми казаха, че в моя случай изобщо няма смисъл от Fyre, тъй като ще сваля много.. И да, прави са.. Просто незнам какво да взема, за да изчистя най-вече корема.. Бях го изчистил с бягане 2 месеца, обаче спрях.. Зимата няма как да се бяга.. Пак се замазних.. Прилагам снимка по-надолу.. Предложете нещо друго за пиене, тренировъчна програма за корем, диета или каквото и да било, стига да помогне.. А относно тези Muscle Might & Ultimate Acai Max никъде в България не ги намирам нещо.. Иначе по чуждите сайтове пише, че не само топиш мазнини, а качваш и ММ с тези 2 неща :)
Еми питай приятелите ти “бодибилдъри” да ти препоръчат нещо, те би трябвало да са по-наясно в такъв случай.