Какво ще кажете за този сплит

FI

22.02.05
11:28

Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=41457#41457

1 ден гърди(тежка) трицепс (лека)
2 ден гръб (тежка) бицепс (лека)
3 ден рамо (тежък) крака(лека)
4 ден почивка
5 ден като 1 ден(лека)  (тежка)
6 ден като 2 ден-(лека)  (тежка)
7 ден като 3 ден-(лека)  (тежка)
8 ден почивка
Харесва ли Ви това е програмата на Ronnie COLEMAN
и от нея се качва много бързо и чисто
миналото лято тренирах по нея и за един месец навсякъде качих по 3 сантиметра а в кофата даже 6 сантиметра без химия и хранителни добавки просто програмата е много натоварваща.

Добре дошъл във форума!
Пиши на кирилица!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!

UC

22.02.05
11:58

а какво е тва лека тежка ?

FI

22.02.05
13:13

Ами лека означава например гърди средна, горна част и кросовър с по-малко килограми, а тежка означава с повече килограми (MAX)

преведено
head_hunter

FI

22.02.05
13:15

Аре хора кажете нещо за този сплит ве все пак Ronnie COLEMAN тренира по нея
ако искате да му гледате филмчето с тренировките го изтеглете от www. data.bg(и напишете ronnie coleman и търсете на видео то е някъде около 35 MB) аре успех и аре да обсъждаме този сплит ве хора стига сте мълчали.

преведено
head_hunter

22.02.05
13:31

Абе той Рони Колман си тренира по него...Ама ти къде се вписваш там или може би си му партньор...Ама не вярвам да си 150кила :x Направи си сплит достъпен за тебе,а сРони може само да се надъхваш :x

FI

22.02.05
13:50

ами оки де аре кажи ти как тренираш и ко си направил ти до сега аз съм 93 кг. и дигам чисто без протеини и химия ам ти как си имам 43 см бицепс на 37 предмишница 120 см. гръдна обиколка ами ти.

Ще ти кажа аз какво направих - преведох ти мненията на кирилица!
Спазвай правилата на форума - хубаво е да ги прочетеш!

22.02.05
13:58

Ами  пич да ти  кажа честно от тва дето си  го дал  нищо не се разбира за тренировката ти тоя сплит нищо не  означава. ни  упражнения си дал ни нищо  тва кво  е  с тия тежки леки има  ли почивка между тях ?!? имам предвид ти  двоино разделяне ли правиш ?!?  напиши повече  примерно кви са  упражненията колко серии такива неща :)

22.02.05
16:35

[quote author=“fit_m”]ами оки де аре кажи ти как тренираш и ко си направил ти до сега аз съм 93 кг. и дигам чисто без протеини и химия ам ти как си имам 43 см бицепс на 37 предмишница 120 см. гръдна обиколка ами ти.

Ами ОК
180см,94кг ръка-44,предмишница-39,гръб-131,прасец-49.За годините в залата няма да пиша :oops: За химия не съм си и помислил :wink:

AC

22.02.05
18:18

Чувал съм я тая тренировка, както и това, че е добра, в случай обаче, че занимание номер 1 ти е фитнес- за да се възстановяваш след това трябва мнооооого храна и почивка...

И освен тва- Рамо+ трапец+крака...

FI

22.02.05
20:17

аре бе хора нищо неказва те помогнете

22.02.05
21:14

И защо наблягате толкова много на тази предмишница немога да ви разбера. Я ме светнете ??

22.02.05
23:43

[quote author=“fit_m”]ами оки де аре кажи ти как тренираш и ко си направил ти до сега аз съм 93 кг. и дигам чисто без протеини и химия ам ти как си имам 43 см бицепс на 37 предмишница 120 см. гръдна обиколка ами ти.

Aбе фит_м дай го по спокойно малко тренирай си по твоя програма съобразена с теб а не с рони
П.С. Не се изхвърляй на размери щото доста момчета са по добре от теб и то на миле точно си взел да се хвалиш (нищо лично)

23.02.05
10:45

По мое мнение тренировката не е лоша,но не знам дали е точно на Рони.Мисля че малко си я променил предполагам за себе си.До колкото си я спомням беше :
1.Гръб( тежка),гърди(лека)
2.Рамо(лека),Крака(тежка)
3.Бицепс(тежка) трицепс(лека)
4.почивка
5.Гърди(тежка),гръб(лека)
6.Рамо(тежка),крака(лека)
7.Трицепс(тежка) бицепс(лека)
почивка и почва отново.За лека предполагам знаеш се има в предвид машини и скрипци.Мисля че нещо такова беше.Тренирал съм я,но в суперсерии.Целта е да се ударят големите групи първо.Това си е за маса,нали.Успех

FI

23.02.05
14:52

мнoгoо sorry че пиша така ама нещо ми се прецака БГ ако ми кажете от къде мога да си го дръпна ако е възможно  :roll: а и кажете как да тренирам чиста щогоде маса

Форума има вградена Кирилица!
Модерирано от Eclipse

FI

23.02.05
16:48

аааа много благоря хора :lol: сега вече спокойно мога да си пиша без да ми правите забележка
много сам ви благодарен
и още повече ще сам ви благодарен ако ми помогните с качването на много мусколна маса но да не е много мазно  :D

26.02.05
23:26

Диетата пич диетата зависи колко кеш имаш най вече

27.02.05
00:33

абе сладур, не знам кво си чел и кво не си чел, ама рони няма две последователни еднакви тренировки, а ти си качил щот си нямал друга работа освен да блъскаш и си спал здраво. за да можеш да качваш е необходима почивка - МНОГО почивка, осемдневните тренировки са за професионалисти, които изглаждат. без здраво крака да помпаш, нищо не се качва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1