Тренировка+диета?

18.11.09
15:58

Добър ден.
Търсих теми, свързани с въпросите, но не открих отговори.
  180 см, 74 кг.
  Нямам начин да ходя на фитнес, затова мисля да пробвам вкъщи.. Предложете ми хранителен режим и тренировки(ако е нужно всеки ден). Имам лост вкъщи, за жалост нямам успоредка..Проблемни зони са ми краката, корема и гърдите..
    Благодаря на всички, които отделиха време за да прочетат темата :D

EK

18.11.09
16:36

Защо няма начин ?

18.11.09
16:40

Има ли желание има и начин нали знаеш ;)

18.11.09
16:49

Мерси, момчета :D надъхахте ме

18.11.09
17:18

казано от ЪнноунГест на 18.11.09, 16:49:

Мерси, момчета :D надъхахте ме

Няма проблем, нали затова сме тука. Отивай и криви лостове. :)

ekofresh1, Nikolov_4f, възможно е проблемът да е финансов и чисто технически да няма време. В крайна сметка смятам, че в домашни условия могат да се правят някои основни упражнения. Разбира се - без човек да има очакване, че в къщи ще постигне онова, което би постигнал и в залата за фитнес.

ЪнноунГест, малко хора имат успоредка в къщи! :) Важно е да се знае какъв е лостът и колко тежи. Коремната област ще я оправиш с добро хранене - при нея упражненията не носят сериозен ефект. Гърдите можеш да понатовариш с лицеви опори (под различен ъгъл), краката - с клекове, отскоци. Помисли и за хранителния режим - ще можеш ли да се справиш с него (чисто организационно и финансово)?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1