23.11.09
18:23
Здравейте на всички.Така,искам да ви попитам един въпрос свързан с приема на Gainer.Имам някакъв режим на хранене,не е нищо особенно,но просто за по чисто покачване на килограми и/или подържане.Ядат се неща като -> Варен ориз,царевица (сладка) пълнозърнес хляб,пуешко месо,банани,овесени ядки,обезмаслени млека,картофи (варени) мед и т.н. Та към въпросът ми,ако приемам Геинър след тренировка,дали има някаква опастност от него така да се каже да омазня? Благодаря на всеки който пише =]
Ако 4ак толкова се притеснява6 по добре протеин,но според мен няма опасност организмът ти 6те усвои вси4ко.Др 6те зависи от останалите ти хранения
казано от Николаи на 23.11.09, 19:57:
Ако 4ак толкова се притеснява6 по добре протеин,но според мен няма опасност организмът ти 6те усвои вси4ко.Др 6те зависи от останалите ти хранения
Проблемът е че имам геинър,а не протеин ! П.С мерси че писа : )
Всичко зависи от калорийния ти прием за деня. Дали си на + или - и от какво идват тези калории. Сметни си го :)
казано от Vlado89 на 23.11.09, 22:26:
Всичко зависи от калорийния ти прием за деня. Дали си на + или - и от какво идват тези калории. Сметни си го :)
Аха,знчи да разбирам че ако са ми на - калорийте няма опастност от “омазняване”,но ако са на + тогава вече има ?!?
24.11.09
07:47
Не, точно. Ако си на минус, т.е. си на Отрицателен Калориен Баланс (ОКБ), значи сваляш килограми, ако си на положителен, вече зависи от това колко ти е строга диетата, ако си с много на плюс може да омазниш, ако си с малко, ще качваш чисто. Това също и зависи от това дали си екто-, ендо- или мезоморф.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 24.11.09 07:48.
казано от Finish First на 24.11.09, 07:47:
Не, точно. Ако си на минус, т.е. си на Отрицателен Калориен Баланс (ОКБ), значи сваляш килограми, ако си на положителен, вече зависи от това колко ти е строга диетата, ако си с много на плюс може да омазниш, ако си с малко, ще качваш чисто. Това също и зависи от това дали си екто-, ендо- или мезоморф.
Еми диетата е добре (според мен) спазвам я и гледам калорийте да са в нормалното ! П.С с това -> екто-, ендо- или мезоморф,все едно ме напсува :D
24.11.09
10:25
казано от Gotzone на 24.11.09, 09:30:
П.С с това -> екто-, ендо- или мезоморф,все едно ме напсува :D
Ето да прочетеш малко :
казано от Finish First на 24.11.09, 10:25:
казано от Gotzone на 24.11.09, 09:30:
П.С с това -> екто-, ендо- или мезоморф,все едно ме напсува :D
Ето да прочетеш малко :
Ахам,сега разбрах вече ;dd а и искам още нещо да добавя по темата.Имам аминокиселини,тях мога ли да ги приемам един вид за възстановяване :? Защото от тях предполагам,няма как да омазня ! П.С благодаря и на healtsotre : )))
казано от HealthStore Консултант на 24.11.09, 10:20:
казано от Gotzone на 24.11.09, 06:58:
казано от Vlado89 на 23.11.09, 22:26:
Аха,знчи да разбирам че ако са ми на - калорийте няма опастност от “омазняване”,но ако са на + тогава вече има ?!?
Както каза FinishFirst,
Зависи от това какъв организъм си, до този момент на колко калории си бил и евентуалното им покачване с още 500-800 за деня как ще ти се отразява.
Ако питаш мен погледни гейнър който е с преобладаващи комплексни въглехидрати.
Значи състав на Геинъра ми за доза (75гр)—-> ксал-288 : carbohydrate matrix 49g : 40% Whey Protein 21g : 2% L-glutamine 1500mg : 3% Creatin monohydrate 2250 mg : BCAA 5930mg : Vitamin mix 37.5% : ))) Това е което пише за доза. ;pp
25.11.09
09:24
казано от Gotzone на 25.11.09, 09:16:
Имам аминокиселини,тях мога ли да ги приемам един вид за възстановяване :?
Почвай и тях да ги пиеш, какви са ти амините?
казано от Finish First на 25.11.09, 09:24:
казано от Gotzone на 25.11.09, 09:16:
Имам аминокиселини,тях мога ли да ги приемам един вид за възстановяване :?
Почвай и тях да ги пиеш, какви са ти амините?
Whey Amino 325 tabletki na nature’s best silabg.com/en/product/detail/id/4024 като тези,само че тези са от серията перфект,а моите от QNT-Quality nutrution technology :P
25.11.09
10:00
Аминотата не ти пречат по никакъв начин взимай си ги тях:-)Само по това което написа в първият си пост мисля,че трябва малко месото да увеличиш към хранителния режим.А определено гейнерът ще ти помага след тренка.Просто гледай да намалиш в тренировачни дни приема на захарите и въглехидратите ако ти идват в повече.Просто ги замести с гейнер.
казано от BodyArt Консултант на 25.11.09, 10:00:
Аминотата не ти пречат по никакъв начин взимай си ги тях:-)Само по това което написа в първият си пост мисля,че трябва малко месото да увеличиш към хранителния режим.А определено гейнерът ще ти помага след тренка.Просто гледай да намалиш в тренировачни дни приема на захарите и въглехидратите ако ти идват в повече.Просто ги замести с гейнер.
Много,ама много мерси ! =]]]
25.11.09
11:13
казано от Gotzone на 25.11.09, 10:55:
Моля,моля ако имаш др въпроси ЛС :)Винаги не се притеснявай:)
казано от BodyArt Консултант на 25.11.09, 11:13:
казано от Gotzone на 25.11.09, 10:55:
Моля,моля ако имаш др въпроси ЛС :)Винаги не се притеснявай:)
10X (bow)