23.11.09
18:23
Здравейте на всички.Така,искам да ви попитам един въпрос свързан с приема на Gainer.Имам някакъв режим на хранене,не е нищо особенно,но просто за по чисто покачване на килограми и/или подържане.Ядат се неща като -> Варен ориз,царевица (сладка) пълнозърнес хляб,пуешко месо,банани,овесени ядки,обезмаслени млека,картофи (варени) мед и т.н. Та към въпросът ми,ако приемам Геинър след тренировка,дали има някаква опастност от него така да се каже да омазня? Благодаря на всеки който пише =]
Ако 4ак толкова се притеснява6 по добре протеин,но според мен няма опасност организмът ти 6те усвои вси4ко.Др 6те зависи от останалите ти хранения
Ако 4ак толкова се притеснява6 по добре протеин,но според мен няма опасност организмът ти 6те усвои вси4ко.Др 6те зависи от останалите ти хранения
Проблемът е че имам геинър,а не протеин ! П.С мерси че писа : )
Всичко зависи от калорийния ти прием за деня. Дали си на + или - и от какво идват тези калории. Сметни си го :)
Всичко зависи от калорийния ти прием за деня. Дали си на + или - и от какво идват тези калории. Сметни си го :)
Аха,знчи да разбирам че ако са ми на - калорийте няма опастност от “омазняване”,но ако са на + тогава вече има ?!?
24.11.09
07:47
Не, точно. Ако си на минус, т.е. си на Отрицателен Калориен Баланс (ОКБ), значи сваляш килограми, ако си на положителен, вече зависи от това колко ти е строга диетата, ако си с много на плюс може да омазниш, ако си с малко, ще качваш чисто. Това също и зависи от това дали си екто-, ендо- или мезоморф.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 24.11.09 07:48.
Не, точно. Ако си на минус, т.е. си на Отрицателен Калориен Баланс (ОКБ), значи сваляш килограми, ако си на положителен, вече зависи от това колко ти е строга диетата, ако си с много на плюс може да омазниш, ако си с малко, ще качваш чисто. Това също и зависи от това дали си екто-, ендо- или мезоморф.
Еми диетата е добре (според мен) спазвам я и гледам калорийте да са в нормалното ! П.С с това -> екто-, ендо- или мезоморф,все едно ме напсува :D
24.11.09
10:25
П.С с това -> екто-, ендо- или мезоморф,все едно ме напсува :D
Ето да прочетеш малко :
П.С с това -> екто-, ендо- или мезоморф,все едно ме напсува :D
Ето да прочетеш малко :
Ахам,сега разбрах вече ;dd а и искам още нещо да добавя по темата.Имам аминокиселини,тях мога ли да ги приемам един вид за възстановяване :? Защото от тях предполагам,няма как да омазня ! П.С благодаря и на healtsotre : )))
Аха,знчи да разбирам че ако са ми на - калорийте няма опастност от “омазняване”,но ако са на + тогава вече има ?!?
Както каза FinishFirst,
Зависи от това какъв организъм си, до този момент на колко калории си бил и евентуалното им покачване с още 500-800 за деня как ще ти се отразява.
Ако питаш мен погледни гейнър който е с преобладаващи комплексни въглехидрати.
Значи състав на Геинъра ми за доза (75гр)—-> ксал-288 : carbohydrate matrix 49g : 40% Whey Protein 21g : 2% L-glutamine 1500mg : 3% Creatin monohydrate 2250 mg : BCAA 5930mg : Vitamin mix 37.5% : ))) Това е което пише за доза. ;pp
25.11.09
09:24
Имам аминокиселини,тях мога ли да ги приемам един вид за възстановяване :?
Почвай и тях да ги пиеш, какви са ти амините?
Имам аминокиселини,тях мога ли да ги приемам един вид за възстановяване :?
Почвай и тях да ги пиеш, какви са ти амините?
Whey Amino 325 tabletki na nature’s best silabg.com/en/product/detail/id/4024 като тези,само че тези са от серията перфект,а моите от QNT-Quality nutrution technology :P
25.11.09
10:00
Аминотата не ти пречат по никакъв начин взимай си ги тях:-)Само по това което написа в първият си пост мисля,че трябва малко месото да увеличиш към хранителния режим.А определено гейнерът ще ти помага след тренка.Просто гледай да намалиш в тренировачни дни приема на захарите и въглехидратите ако ти идват в повече.Просто ги замести с гейнер.
Аминотата не ти пречат по никакъв начин взимай си ги тях:-)Само по това което написа в първият си пост мисля,че трябва малко месото да увеличиш към хранителния режим.А определено гейнерът ще ти помага след тренка.Просто гледай да намалиш в тренировачни дни приема на захарите и въглехидратите ако ти идват в повече.Просто ги замести с гейнер.
Много,ама много мерси ! =]]]
25.11.09
11:13
Моля,моля ако имаш др въпроси ЛС :)Винаги не се притеснявай:)
Моля,моля ако имаш др въпроси ЛС :)Винаги не се притеснявай:)
10X (bow)