24.11.09
22:38
Предварително се извинявам ,ако съм объркал раздела ( нов съм в Форума) .Интересуваме кое според вас е по добре kickbox-a или фитнес , предимно се стремя към добре изглеждащо тяло , но не с много ММ .Имам възможност да комбинирам kickbox с дъмбел имам 1 стар дъмбел около 14кг . 175см 88 кг ( като имам стаж в фитнеса околко година).
24.11.09
22:45
Ти май сам си отговори...”стремя се към добре-излгеждащо тяло”, тогава наблегни на фитнеса...а пак си тренирай кик-бокс. :)
Ахах..маи си няма6 и на представа какво представляват 2то спорта и нз как иска6 да по4не6 някои от тях ама...Те са тотално разли4ни.За тяло “фитнес”.Кикбокса е съвсем разли4но не6то(като цел,тренировки,...вси4ко)
25.11.09
17:24
Аз съм твърдо за kick-boxa, а ако комбинираш и двете е само в твой плюс! :)
Но ако започнеш състезателна дейност, ще трябва да внимаваш с килограмите и да пазиш категория. Можеш да си вземеш още един дъмбел и вкъщи да правиш упражнения за почти всички мускулни групи.
казано от kozela91 на 25.11.09, 17:24:
Аз съм твърдо за kick-boxa, а ако комбинираш и двете е само в твой плюс! :)
Но ако започнеш състезателна дейност, ще трябва да внимаваш с килограмите и да пазиш категория. Можеш да си вземеш още един дъмбел и вкъщи да правиш упражнения за почти всички мускулни групи.
Със сигорнос ще взема в предвит твова мнение Мерси много . Ще зема още 1 дъмбел и няколко тежести, и това е (пак мерси )