Мъртва Тяга

MO

23.02.05
07:12

Споделете много подробно как се изпълнява упражнението в най добрия,и най ефективния му вариант.4акам вашите отговори мерси много

23.02.05
12:54

Хубаво е да го видиш,но мога да тикажа някои важни моменти.Товае страхотно упр.изпълнявано правилно и много опасно ако е неправилно.Значи хващаш щангата малко по-широко от раменете,краката са на основата на раменете.Кръста трябва да е изправен през цялото време(много важно!).При дърпането нагоре щангата буквално трябва да се трие в краката.През цялото време трябва да усещаш дърпането в гърба.За да тие по-лесно слагай от големите дискове,така се навеждаш по-малко.Абе дано си ме пазбрал,нека някой допълни нещо ако съм пропуснал :wink:

23.02.05
13:58

аз лично предпочитам сумо варианта некакси ме кефи повече :D

23.02.05
14:09

Сумо варианта е по-добър за начинаещ,защото дава по-добра устойчивост :wink:

23.02.05
19:27

именно и следователно вдигаш повече кила па и ме кефи как се гъне лоста :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1