26.11.09
15:46
Досега съм пил креатин и амино киселини .Пъмпа го по4нах тая седмица ,та въпроса ми е като го изпия какво е най-добре да пия след това ... ?
Не не си мисля така въпроса е недостиг на средства ... Иначе целта ми е покачване маса, и затова се чудя с какво да продължа “Сell Mass” или пък ддз ...
Мнението беше редактирано от Dimitrios на 26.11.09 16:22.
Разгледах продуктите ,Size-On ми хареса доста ,е и другите де, но предпочитам таблетки пред прахчетата. Затова се спрях на “Green Bulge” ,което с GreenMagnitude са на 1 и съща марка.И въпроса ми е дали има база за сравнение м/у продуктите които ми препоръча(в горния коментар) и “Green Bulge” ??
Мнението беше редактирано от Dimitrios на 26.11.09 18:07.
Разбира се че има база за сравнение. И ако конкретно въпроса ти е дали Green bulge не е продукт, който не си заслужава или пък е некачествен - то отговорът е НЕ. Продукта е добър, но разликата е че е на капсули (разбира се има и разлика в съставките). Вече трябва да прецениш кое те устройва повече като начин на прием (капсули или прах) и като цена и брой дози кое те устройва повече.
Най-малкото Green Magnitude и Green Bulge са на една и съща фирма - Controlled Labs.