Какво да пия след "Animal PumP"

26.11.09
15:46

Досега съм пил креатин и амино киселини .Пъмпа го по4нах тая седмица ,та въпроса ми е като го изпия какво е най-добре да пия след това ... ?

26.11.09
16:20

Не не си мисля така въпроса е недостиг на средства ... Иначе целта ми е покачване маса, и затова се чудя с какво да продължа “Сell Mass” или пък ддз ...

Мнението беше редактирано от Dimitrios на 26.11.09 16:22.

26.11.09
18:06

Разгледах продуктите ,Size-On ми хареса доста ,е и другите де, но предпочитам таблетки пред прахчетата. Затова се спрях на “Green Bulge” ,което с GreenMagnitude са на 1 и съща марка.И въпроса ми е дали има база за сравнение м/у продуктите които ми препоръча(в горния коментар) и “Green Bulge” ??

Мнението беше редактирано от Dimitrios на 26.11.09 18:07.

26.11.09
18:39

Разбира се че има база за сравнение. И ако конкретно въпроса ти е дали Green bulge не е продукт, който не си заслужава или пък е некачествен - то отговорът е НЕ. Продукта е добър, но разликата е че е на капсули (разбира се има и разлика в съставките). Вече трябва да прецениш кое те устройва повече като начин на прием (капсули или прах) и като цена и брой дози кое те устройва повече.

Най-малкото Green Magnitude и Green Bulge са на една и съща фирма - Controlled Labs.

26.11.09
22:21

казано от Dimitrios на 26.11.09, 18:06:

Разгледах продуктите ,Size-On ми хареса доста ,е и другите де, но предпочитам таблетки пред прахчетата.

Size On се предлага и под формата на таблетки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1