28.11.09
14:48
Здравейте.Аз съм на 17 години.До сега не съм се занимавал сериозно с фитнес, но наскоро започнах да ходя 3-4 пъти в седмицата.Не ми трябва маса, а по-скоро малко отслабване при коремната област и оформяне.Въпросът ми е дали е важно да следвам някаква програма или мога просто да ходя и да правя по малко от всички упражнения?
По-скоро прави по 1 упражнение за всяка мускулна група 3 пъти в седмицата за около месец, после започни някой лек сплит, но щом целта ти е отслабване, самата тренировка във фитнеса не е достатъчно, трябва и кардио дейност(тичане, велоергометър, кростренажор, плуване и т.н.)
Не подценявай и диетата, тя играе най-важна роля покрай тренировките(силови или кардио) ! ;)
45% тренировка,45% хранене 10% добавки...това е според мен по важност,някои 6те кажат даже 4е храненето е 60% няма да сбъркат...а ако не цели6 някакво тяло а само да отслабне6, мн мн кардио ..и да задължително е да си по програма! такива разкарвания из залата ..само 1-вите 2 месеца наи мн
Ами то отслабването не ми е толкова проблем.Не съм с наднормено тегло, просто имам малко коремче.Благодаря за бързите отговори, ще се поразровя да си намеря подходяща програма.
29.11.09
11:26
Можеш да правиш кръгова тренировка за издръжливост ;-) .
29.11.09
17:19
За да не стане роман и да не отнеса някоя химикалка :lol: ти предлагам да разгледаш тази тема ;-) : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/14063/ .
Мнението беше редактирано от Претренирвам на 29.11.09 17:20.
29.11.09
17:28
казано от Николаи на 28.11.09, 15:50:
45% тренировка,45% хранене 10% добавки...това е според мен по важност,някои 6те кажат даже 4е храненето е 60% няма да сбъркат...а ако не цели6 някакво тяло а само да отслабне6, мн мн кардио ..и да задължително е да си по програма! такива разкарвания из залата ..само 1-вите 2 месеца наи мн
и почивка :)