Optimum nutrition

Прескочи до:
AT

02.12.09
13:28

Абсолютно съм съгласен, че новия протеин на Оптимум е маркетингов трик. Цената му дори за САЩ е висока, да не говорим каква би била в БГ. Според мен е по-добре човек да си купи 50% повече от друг протеин и наистина да усети разлика като просто пие по повече с храненията през деня. М/у 5-10% по-бързо усвояване (предположения...) и 40-50% повече протеин със сходни качества мисля, че избора е ясен.
От друга страна трябва да се отбележи, че в Hydro Whey има безбожно много BCAA в сравнение с другите протеинин на пазара, а и в момента BB.com дават free t-shirt и glutamine с голямата опаковка...

02.12.09
17:49

ON са ми любима марка, ама са се попрестарали с маркетинга. Първо, че той не е 100% хидролизат, а се създава такава илюзия от описанието на етикета. И трябва да си пише степента на хидролиза, едва ли е повече от 15-20 %. Мисля, че има и някакво молекулярно тегло, което от значение, но не чак толкова важно, че да го има на етикета. Второ, според мен няма особен смисъл от храносмилателни ензими в “прехраносмилан” predigested протеин, какъвто е хидролизата (а и фрее форм БЦАА-та вътре). А той ако се смеси с храна никакъв хидролизат не е вече, изравнява се с изолата, че и по-зле даже.
Владо, би ли постнал линк към въпросните бутикови да ги разгледаме? Не, че съм вегетарианец и ще тръгна да си купувам, просто ми е интересно.

24.04.11
12:43

ЗДР. Купих на оптимум протеина голд стандарт и оптимум глутамина вапроса ми е дали да ги съчетавам двете защото пише че в протеина имало глутамин окло3,4г нещо такова и ако да ,как да ги пиа тежа 85кг 180см  благодаря предварително за отговорите

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1