обескосмяване

28.10.09
13:04

Здравейте от скоро съм тук аз съм и бих желал да започна да се обескосмявам като начало опитах със скубане на ръцете и бръснене но бръсненето с кратък ефект.На лазерна епилация не мога да си позволя.Затова посъветвайте ме с кола маска става ли как се ползва коя е качествена и други дайте съвет.Мразя го нежеланото окосмяване.Човекът е Човек а не животно покрито с косми.Благодаря Ви

28.10.09
14:35

Други биха казали “Мъжът е мъж и трябва да има косми” Това са тъпи и безмислени коментарчета като твоя ” Човекът е Човек а не животно покрито с косми ” Това са глупости да си викат за някой тоя е зле,че не се обезкосмява или глей го тоя се брасне да не е педал.. просто различни типове хора и нетрябва да има такива коментарчета.. ЕЕ това исках да кажа и можеби с епилатор е най-добре най-трайно и не ти израстват черни и остри косми.. но адски боли :D

28.10.09
14:54

Не бих казал, че е голяма болка, а по-скоро е неприятно, особено първите няколко пъти. Ако започнеш редовно да се обезкосмяваш с епилатора, ще свикнеш и след това няма да ти прави голямо впечатление. Другия вариант е кола маска, но по-добре да ходиш някъде, защото ако не си си правил сам преди, пак ще ти е трудно и ще боли. :)

28.10.09
17:12

Ще те посъветвам да си направиш кола маска. За предпочитане при някоя козметичка - ще спестиш доста нерви (топлата кола маска е голяма играчка, особено за начинаещ и в домашни условия). Кола маската да е топла. На ръцете става бързо - 20 мин.
За краката използвай епилатор, ако те боли прекалено много - бръснач.
За гърдите и корема най-добре, според мен, е някакъв крем депилатоар, като задължително стой с него поне 10-15 мин по-дълго време, отколкото пише в указанието.
това е!

28.10.09
18:17

Май не си чувал,че хората също са животни,не е правилно това човекът е човек.Човекът си е чисто животно,но за разлика от другите използва онова дето се намира в черепната кутия :D.Аз съм твърдо срещу тия епилаци,скубанета и глупости,но затова сме различни секи има право на избор.Просто ти пиша да не се срамуваж от космите ти те са си твой.А и характерна черта на българския мачо са космите,колкото по космат поиче тестостерон в тялото следователно си истински мъж,притесняваи се ако нямаш косми.

28.10.09
19:03

Вземи си една машинка за тяло (мъжкия еквивалент на епилатора), има ги в Технополис между от 60 лева нагоре, но са много удобни и най-важното- НЕ боли ;)

28.10.09
19:08

казано от korpusito на 28.10.09, 19:03:

Вземи си една машинка за тяло (мъжкия еквивалент на епилатора), има ги в Технополис между от 60 лева нагоре, но са много удобни и най-важното- НЕ боли ;)

Да и аз правя така .. не мога да ходя космат като чубак.Малко от малко все пак

28.10.09
19:42

За първи път чувам за такава машинка, как и е точното име?

28.10.09
21:56

казано от Radi_boy_ на 28.10.09, 19:42:

Тример ;)

29.10.09
18:57

казано от Ivan Boichev на 28.10.09, 21:56:

казано от Radi_boy_ на 28.10.09, 19:42:

Тример ;)

Аааа, за тази знам..... помислих, че имаш предвид нещо с подобно действие на епилатора, но да не боли толкова :) Иначе аз се изтезавам с епилатор, но след дълга употреба съм свикнал вече. :)

29.10.09
20:46

Баш тример е името :) Препоръчвам ти на Филипс има един за около 100 лева, ще  го ползваш с години.

AR

02.11.09
16:15

Аз действам с епилатор :П . Лично мен болката не ме дразни толкова много колкото самия шум от епилатора за това сядам пред компа слагам слушалките и потеглям но краката ги правя само до коляно понеже нагоре е адско мъчение на горе с кола маска е под добре (за мен) иначе ако почнеш да си бръснеш крака-корем ще станеш като някои маймуняк :lol:

03.12.09
14:23

Епилатора е хубаво нещо стига да ти понася кожата,в смисъл да не ти излизат подкожни косми,защото няма по-гадно нещо.Аз един път съм си правила краката с епилатор и неможех да се оправя месеци наред,така се бях обезобразила,че не и се припомня.Имам приятелка обаче,която нищо и няма от епилатора и е адски доволна.Въпрос на кожа.Аз си правя кола,но и тя хич не е ефтина,ако трябва да ти я прави козметик-крака,ръце мишници,триъгълник(за жени естествено)Около 50,60 лева и ако не ти ги е махнала хубаво след няколко дни скъсаните,а не извадените с корена поникват.Според мен най-добре за мъж е машинката.Ефтино и бързо.Лично мнение!А за тримера мисля,че е само за махане на косми в носа и ушите и такива малки участъци,защото той не е ли едно такова като химикал?Може и да бъркам,незнам ако са изкарали нещо ново.

Мнението беше редактирано от Angella на 03.12.09 14:24.

03.12.09
14:33

казано от korpusito на 29.10.09, 20:46:

Баш тример е името :) Препоръчвам ти на Филипс има един за около 100 лева, ще  го ползваш с години.

Именно тримерите са електрически самобръсначки.Така космите стават все по-дебели.Тримерът е полезен за космите в носа и тези в ушите (за мъжете,който имат)Моят съвет е ако търпиш на болка да ходиш някъде на кола маска.Малко мъже успяват да се справят с епилатора,затова другият вариант е крем депилатоар,така става бързо и лесно.Тримерът се продава с един комплект ножчета,а те след около година,при ползване от мъж се захабяват и вече е негоден за употреба.Успех !

03.12.09
18:36

Колата е истина за всички части,иначе после набождат(ако са бръснати) и е отвратително освен ако не искаш да почесваш приятелката си докато спите :) а машинката пак стават твърди и гъсти... малко е болка,ама нали за това сме мъже ;)

HE

03.12.09
21:04

С епилатора се свиква - аз съм с него от години.
Трябва да се внимава с него обаче на по-деликатните места  ;-)

05.12.09
12:13

Извън темата (ако искате ме модерирайте). Няма такива думи като обеСкосмяваш, срамуваЖ, камАк, поиче. Само това.

05.12.09
13:23

казано от Камен Илиев на 05.12.09, 12:13:

Извън темата (ако искате ме модерирайте). Няма такива думи като обеСкосмяваш, срамуваЖ, камАк, поиче. Само това.

Направо си е в темата,хубаво е да има забележки точно за такива грешки!

09.02.10
15:03

Природата ни е сьздала с косми, поради неблагоприятните климатични условия преди много много години, с времето те са ставали все по-ненужни, докато днес напрактика са излишни, особено лятото.Обезкосмяването на местата с повече потни жлези е вьпрос на добра хигиена и ако миризмата на пот и обилното окосмяване е признак за това кой е по-голям мьж нямам какво да кажа:)В живота всичко е циклично, от край време мьвете се обезкосмяват - египтяните, западноевропейците по време на ренесанса, индианците
Разбира се не е нужно кожата на един мьж да е обезкосмена на ь00 %, но прекаленото окосмявано е гадно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1