28.10.09
13:04
Здравейте от скоро съм тук аз съм и бих желал да започна да се обескосмявам като начало опитах със скубане на ръцете и бръснене но бръсненето с кратък ефект.На лазерна епилация не мога да си позволя.Затова посъветвайте ме с кола маска става ли как се ползва коя е качествена и други дайте съвет.Мразя го нежеланото окосмяване.Човекът е Човек а не животно покрито с косми.Благодаря Ви
28.10.09
14:35
Други биха казали “Мъжът е мъж и трябва да има косми” Това са тъпи и безмислени коментарчета като твоя ” Човекът е Човек а не животно покрито с косми ” Това са глупости да си викат за някой тоя е зле,че не се обезкосмява или глей го тоя се брасне да не е педал.. просто различни типове хора и нетрябва да има такива коментарчета.. ЕЕ това исках да кажа и можеби с епилатор е най-добре най-трайно и не ти израстват черни и остри косми.. но адски боли :D
Не бих казал, че е голяма болка, а по-скоро е неприятно, особено първите няколко пъти. Ако започнеш редовно да се обезкосмяваш с епилатора, ще свикнеш и след това няма да ти прави голямо впечатление. Другия вариант е кола маска, но по-добре да ходиш някъде, защото ако не си си правил сам преди, пак ще ти е трудно и ще боли. :)
Ще те посъветвам да си направиш кола маска. За предпочитане при някоя козметичка - ще спестиш доста нерви (топлата кола маска е голяма играчка, особено за начинаещ и в домашни условия). Кола маската да е топла. На ръцете става бързо - 20 мин.
За краката използвай епилатор, ако те боли прекалено много - бръснач.
За гърдите и корема най-добре, според мен, е някакъв крем депилатоар, като задължително стой с него поне 10-15 мин по-дълго време, отколкото пише в указанието.
това е!
Май не си чувал,че хората също са животни,не е правилно това човекът е човек.Човекът си е чисто животно,но за разлика от другите използва онова дето се намира в черепната кутия :D.Аз съм твърдо срещу тия епилаци,скубанета и глупости,но затова сме различни секи има право на избор.Просто ти пиша да не се срамуваж от космите ти те са си твой.А и характерна черта на българския мачо са космите,колкото по космат поиче тестостерон в тялото следователно си истински мъж,притесняваи се ако нямаш косми.
Вземи си една машинка за тяло (мъжкия еквивалент на епилатора), има ги в Технополис между от 60 лева нагоре, но са много удобни и най-важното- НЕ боли ;)
Вземи си една машинка за тяло (мъжкия еквивалент на епилатора), има ги в Технополис между от 60 лева нагоре, но са много удобни и най-важното- НЕ боли ;)
Да и аз правя така .. не мога да ходя космат като чубак.Малко от малко все пак
За първи път чувам за такава машинка, как и е точното име?
28.10.09
21:56
Тример ;)
Тример ;)
Аааа, за тази знам..... помислих, че имаш предвид нещо с подобно действие на епилатора, но да не боли толкова :) Иначе аз се изтезавам с епилатор, но след дълга употреба съм свикнал вече. :)
Баш тример е името :) Препоръчвам ти на Филипс има един за около 100 лева, ще го ползваш с години.
02.11.09
16:15
Аз действам с епилатор :П . Лично мен болката не ме дразни толкова много колкото самия шум от епилатора за това сядам пред компа слагам слушалките и потеглям но краката ги правя само до коляно понеже нагоре е адско мъчение на горе с кола маска е под добре (за мен) иначе ако почнеш да си бръснеш крака-корем ще станеш като някои маймуняк :lol:
Епилатора е хубаво нещо стига да ти понася кожата,в смисъл да не ти излизат подкожни косми,защото няма по-гадно нещо.Аз един път съм си правила краката с епилатор и неможех да се оправя месеци наред,така се бях обезобразила,че не и се припомня.Имам приятелка обаче,която нищо и няма от епилатора и е адски доволна.Въпрос на кожа.Аз си правя кола,но и тя хич не е ефтина,ако трябва да ти я прави козметик-крака,ръце мишници,триъгълник(за жени естествено)Около 50,60 лева и ако не ти ги е махнала хубаво след няколко дни скъсаните,а не извадените с корена поникват.Според мен най-добре за мъж е машинката.Ефтино и бързо.Лично мнение!А за тримера мисля,че е само за махане на косми в носа и ушите и такива малки участъци,защото той не е ли едно такова като химикал?Може и да бъркам,незнам ако са изкарали нещо ново.
Мнението беше редактирано от Angella на 03.12.09 14:24.
03.12.09
14:33
Баш тример е името :) Препоръчвам ти на Филипс има един за около 100 лева, ще го ползваш с години.
Именно тримерите са електрически самобръсначки.Така космите стават все по-дебели.Тримерът е полезен за космите в носа и тези в ушите (за мъжете,който имат)Моят съвет е ако търпиш на болка да ходиш някъде на кола маска.Малко мъже успяват да се справят с епилатора,затова другият вариант е крем депилатоар,така става бързо и лесно.Тримерът се продава с един комплект ножчета,а те след около година,при ползване от мъж се захабяват и вече е негоден за употреба.Успех !
Колата е истина за всички части,иначе после набождат(ако са бръснати) и е отвратително освен ако не искаш да почесваш приятелката си докато спите :) а машинката пак стават твърди и гъсти... малко е болка,ама нали за това сме мъже ;)
03.12.09
21:04
С епилатора се свиква - аз съм с него от години.
Трябва да се внимава с него обаче на по-деликатните места ;-)
05.12.09
12:13
Извън темата (ако искате ме модерирайте). Няма такива думи като обеСкосмяваш, срамуваЖ, камАк, поиче. Само това.
Извън темата (ако искате ме модерирайте). Няма такива думи като обеСкосмяваш, срамуваЖ, камАк, поиче. Само това.
Направо си е в темата,хубаво е да има забележки точно за такива грешки!
Природата ни е сьздала с косми, поради неблагоприятните климатични условия преди много много години, с времето те са ставали все по-ненужни, докато днес напрактика са излишни, особено лятото.Обезкосмяването на местата с повече потни жлези е вьпрос на добра хигиена и ако миризмата на пот и обилното окосмяване е признак за това кой е по-голям мьж нямам какво да кажа:)В живота всичко е циклично, от край време мьвете се обезкосмяват - египтяните, западноевропейците по време на ренесанса, индианците
Разбира се не е нужно кожата на един мьж да е обезкосмена на ь00 %, но прекаленото окосмявано е гадно