Малко помощ

06.12.09
20:21

Много глупости изписах, преди да редактирам, дайте ми съвет как да качвам, спирам активния спорт отново, нищо не ми е развито освен гадните външни гърди, искам красиво тял, в момента съм релефен от 15 до 18% под-кожни мазнини ама не мърдам от 78кг... за зимата искам да качвам лятото ще чистя, ген ми е да съм слаб ... ох не ми трийте темата утре ще я напиша както трябва :)

Темата беше редактирана от Мите на 06.12.09 20:29.

06.12.09
21:06

Имаш ли хранителен режим? Ходиш ли на фитнес ? Какво си тренирал преди ?

MI

06.12.09
21:08

Да, дай колкото се може повече инфо, не може с магическа пръчка да ти помогнем...;)

07.12.09
13:25

Баш релефен не си...по 15% вече може да се каже, че си релефен! :)

10.12.09
20:02

Тренирал съм карате около 8 години, 6-месеца прекъсване и след това  още  тренировки, спрях заради минискус... спирам пак заради него... през спирането качих до 90кг- при подновяванате свалих до 70 сега отново съм 78, и от 2-месеца не съм мърдал, спазвах НВД- ефективна е но ми развали стомаха и сега куп проблеми заради нея.... няма значение.

Вдигам много спрямо килограмите ми, 90 лежанка - правя си серийте с толкова, згъвам за бицепс със 60-65, въпреки, че ръката ми е 34-35см, и ...
Имам опит около 1-година във фитнес, но не стандартен боди билдинг, неща за които семпая ми е казал, че ще помогнат в спорта, неща които са далеч от качване на маса и най-малкото развиване на хармонично тяло, тъй като вече нямам бъдеще в каратето трябва да го заменя с нещо боди билдинга е на 1-во място, или по скоро ефектите които създава.

Знам механиката на много упражнения, пил съм ефедрин и други по силни стимуланти, никога хормони ,не мисля и да го правя,
искам някаква програма за фитнес упражнения, за максимално постигане на целите, и помощ с добавките които да пия, никога не съм приемал друго освен креатин и л-карнитин .. ако имате въпроси задавайте ги тъй като не-знам какво да ви пиша за да ви олесня ...

10.12.09
20:52

Пробвай с добавки или с нещо по-силно... Както си е казано “с ляб и сирене не става”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1