07.12.09
21:05
тъй като си мисля че гърдите ми са нещо като изоставаща група с оглед на това че не си ги харесвам най вече,тренирам от няколко годинки и си имам резултати гърдите ми също д/г имат предимно обем но все още не ми харесва как са офомени и малко увиснали имам все още мазно,та въпросът ми е какво да променя в тренировката или изобщо за резултати?!?искам да ги СТЕГНА и оформя
сега зимата мисля да тренирам малко за маса но каквото е нужно ще направя за тази мускулна група че...
Наблегни на полулега ! Полулег лост/дъмбели + Флайс от полулег - това да е приоритет в тренировката ти :)
07.12.09
22:24
ами лятото бях малко прекъснал да тренирам и от скоро почнах но това че бях прекъснал не значи че съм стоял съвсем от време на време потренирвах малко
по принцип иначе си правя
Лег щанга 4 серии
полулег щанга 3 серии
кофички 3 серии
флайс 2-3 серии
казано от Владимир92 на 07.12.09, 21:55:
Наблегни на полулега ! Полулег лост/дъмбели + Флайс от полулег - това да е приоритет в тренировката ти :)
x2
казано от Владимир92 на 07.12.09, 21:55:
x2! Внимавай с флайса от полулег, защото не е много типично за движението на рамото. Ако не ти е удобно, т.е. ако физически не ти понася много, си прави флайса от хоризонтал. Но определено можеш преспокойно да акцентираш на горна част, като я изтеглиш в началото на тренировката.
09.12.09
19:08
казано от HealthStore Консултант на 08.12.09, 09:19:
Полулег с дъмбели 4х10
Лежанка от обратен наклон 3х10
Кофички 4х15
Crossover с изпънати ръце 4х12
Последните две може и в супер серии!
без хоризонтална лежанка?
и значи така стават общо 7 серии за долната част?
не ти трябва толкова, остави или кофичките или обратен наклон,наблегни на горната част на гърдите
10.12.09
14:58
днес направих тренировка бая се напомпих и чувстам умора в гърдите да се надяваме че ще има ефект
само че направих така :
4х10 горна
2х5 , 3 хоризонтална (някак си не съм свикнал да прая гърди без хоризонтала и реших да направя 2 серии с тежичко кам 80-85%)мнения?
4х12 кофички(немога повече :) 85 кг съм :Д )
в суперсерия с
4х10 флайс с дъмбели
Мнението беше редактирано от Qrosten123 на 10.12.09 15:02.
10.12.09
15:47
казано от Qrosten123 на 07.12.09, 21:05:
тъй като си мисля че гърдите ми са нещо като изоставаща група с оглед на това че не си ги харесвам най вече,тренирам от няколко годинки и си имам резултати гърдите ми също д/г имат предимно обем но все още не ми харесва как са офомени и малко увиснали имам все още мазно,та въпросът ми е какво да променя в тренировката или изобщо за резултати?!?искам да ги СТЕГНА и оформя
сега зимата мисля да тренирам малко за маса но каквото е нужно ще направя за тази мускулна група че...
Мене па тва ми мяза на гинкомастия
10.12.09
16:56
казано от Wrestling_pro на 10.12.09, 15:47:
казано от Qrosten123 на 07.12.09, 21:05:
сега зимата мисля да тренирам малко за маса но каквото е нужно ще направя за тази мускулна група че...Мене па тва ми мяза на гинкомастия
На мен пък не ми мяза
А защо не пробваш за релеф да потичаш малко и да смениш мазния хранителен режим ? Мисля, че така се оформят гърди, за който твърдиш, че имат мазнина.
10.12.09
22:24
брат зимата тоя студ какво тичане? иначе от 7-8 месеца тренирам ММА и там на всяка тренировка е много здрава и всеки пат бягаме но от септември съм в друг град и не тренирам но ходя когато е хубаво времето да бягам а ММА си тренирам като се прибера в моя град а се прибирам по 2 пъти в месеца и да направя най много 2-3 тренировки
бтв мога да допълня също че преди 3-4 години като почнах да тренирам си бях дебеличък и аз си мисля че поради този факт имам още да изчиствам
Мнението беше редактирано от Qrosten123 на 10.12.09 22:25.
Полулег с дъмбел: 4х8-10 повторения
Хоризонтален лег: 4х8-10 повторения
Кофички: 4х 10 повторения
Кросоувър(или флайс): 4х12 повторения
Това е програмата по която тренирам аз, и съм направил доста добри гърди, аз също като теб имам да чистя, но това става повече с диета и кардио, а сега просто не е времето :)