Пълноцена тренировка

BU

08.12.09
16:17

Здравейте,отново.Може ли някои да ми каже примери за пълноценна тренировка( да правя всичко в 1 ден)Понеделник,сряда и петък ще ходя на кикс бокс!Вторник,четвъртък и събота на лостове.А в неделя ще ходя на зала и ще искам ад правя от всички главни мускулни групи.Ще взимам и добавки за релеф- това е основната ми цел.Може ли да ми кажете примерни такива тренировки и всяка седмица едни и същи упражнения ли да правя ? Благодаря,предварително!

ПИ

08.12.09
20:36

Що не тренираш крака в неделя. 3 дни на лостове(+успоредка) са достатъчни за горната част.

BU

08.12.09
20:46

казано от p17bull на 08.12.09, 20:36:

Що не тренираш крака в неделя. 3 дни на лостове(+успоредка) са достатъчни за горната част.

е и крака ще правя,но и гърди гръб нали и тях трябва правя.. би ли ми казал кви упражнения общо взето да правя че си нямам и на идея..

08.12.09
21:08

А на лостовете какво правиш, ако не гърди и гръб? Има вероятност да ти дойдат в повече тренировки всеки ден.

Мнението беше редактирано от Петко К на 08.12.09 21:09.

BU

08.12.09
21:17

казано от Петко К на 08.12.09, 21:08:

А на лостовете какво правиш, ако не гърди и гръб? Има вероятност да ти дойдат в повече тренировки всеки ден.

ами на лостовете правя кофички (гърди - мисля че долна част) и гръб..Ами освен да намаля лостовете,щото и на кикс бокса бая лицеви и коремни правя ?

08.12.09
22:10

абе ти как си с главата ще претренираш само нищо не правиш с толкова много тренировки най-много да си докараш някоя контузия и да си уморен по цял ден

08.12.09
22:21

То на думи е лесно, хем ще ставаш рингова звезда, хем ше си бати машината на лостовете а и ше имаш и гърди, бицепс кат тренираш в залата.
Ако искаш да си машина на ринга и да имаш релеф, три пъти седмично кикбокс и веднъж седмично лостове са идеални. Ако искаш хубаво тяло, с маса и т.н. заебаваш всичко и почваш с щангите.

ЛР

09.12.09
07:31

казано от burgaskiq_ на 08.12.09, 21:17:

казано от Петко К на 08.12.09, 21:08:

ами на лостовете правя кофички (гърди - мисля че долна част) и гръб..Ами освен да намаля лостовете,щото и на кикс бокса бая лицеви и коремни правя ?

Всичко е до въпрос на адаптация - тренирал съм между 5 и 7 пъти седмично (бразилско джу джицу + граплинг + щанги) в продължение на поне 2 години :) няма проблеми. росто от време на време почиваш няколко дни и всичко е 6 :)
При това тогава тежах 90кг +/- :)

Колеата ми в залата в момента в същото вре тренираше 10-11 пъти седмично (кикбокс + ММА + щанги) и беше пушка. Мисля, че изкара така 3 години.

В момента и двамата сме намалили темпото основно поради липса на време и съответно лека промяна на приоритети :)

ЛР

09.12.09
07:40

казано от Berko™ на 08.12.09, 22:21:

То на думи е лесно, хем ще ставаш рингова звезда, хем ше си бати машината на лостовете а и ше имаш и гърди, бицепс кат тренираш в залата.
Ако искаш да си машина на ринга и да имаш релеф, три пъти седмично кикбокс и веднъж седмично лостове са идеални. Ако искаш хубаво тяло, с маса и т.н. заебаваш всичко и почваш с щангите.

Зависи какво разбираш под “хубаво тяло” :)
Да имаш “хубаво тяло” и да не можеш да го използваш, за да се защитиш не е много хубаво.
Силово-кондиционното трениране е чудесна добавка към бойните изкуства и ойните изкуства са чудесна добавка към силово-кондиционното трениране :)

Когато тренираш да си по-силен, по-експлозивен и по-издръжлив - няма начин да не направиш хубаво тяло. Разликата е, че това тяло ще може и да прави доста неща :)

Прикрепям 2 снимки (с ужасно качество) от близкото минало :) правени са докато подготвях кондиционно колегата за състезание по Муай Тай. “Позирането” беше за майтап, моля колегите бодибилдъри да не се засягат :)

поздрави

Мнението беше редактирано от Лазар Радков на 09.12.09 07:41.

BU

09.12.09
08:54

ами аз на кик бокс ходя едно че искам да си науча удари това онова, интересно ми е .. но не мисля да ставам рингова звезда и т.н! хем и от бягане там много движения корема ще ми спадне хем като взимам и добавки и лостове това онова да се урелефя .. ако трябва ше намаля лостовете.. просто не е ли добре поне веднъж на 1 или на 2 седмици да ходя на зала да правя и с тежести за релеф, за да не е  като без хич ?

09.12.09
09:00

Тренирането на бойни спортове върши чудесна работа по релефа ти.

Ходенето в залата трябва да е с цел експл. сила и издържливост, точно както каза колегата по-горе.

09.12.09
19:29

до колкото знам аз от приятели занимаващи се с б.и. за кик бокса не се изисква много сила , а кондиция и техника... докато при мма примерно се изисква доста сила основно зарди граплинга кадето си трябва бая сила... ама ти от колко години тренираш че искаш да правиш по 7 тренировки ... при всичко това трявва да имаш изграден перфектен хранителен режим иначе за кратко ще се стопиш... моя мнение не съм професор

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1