09.12.09
16:03
Започнах да ги правя от около месец-първо прав,а наскоро и легнал,че така ги усещам по-добре.Имам голям проблем с корема-имам малко мазнини,но не са супер много-виждат ми се цели четири плочки (горните),но оттам надолу е пълен ужас.Като стана сутрин-ок,но вечерта след 5-6 хранения е все едно съм глътнал на децата топката-много е зле.Правя вдигане на краката от вис и коремни преси с тежест два пъти в седмицата,ефект-нулев.Пробвах разни хапчета и си е същата работа.Моля ако някой е имал същия проблем и го е разрешил,да сподели начина,че нещата са извън всякаква критика-ебати корема,разваля ми цялата визия.Стигнал съм талия 102 на 90 кг/183 см.Помагайте :)
Заради аватара ти пиша : )
Сега, не знам какво ти е положението - имаш видимост на цели 2/3 от коремните си мускули при 90кг на този ръст, което си е пушка, но 102 сантиметра талия? Ако искаш да намалиш обиколката, мини на диета, свали малко мазно. Самия орган, стомаха, е на нивото на точно тези коремни мускули, които ти се виждат на теб. Вакуумките няма да помогнат за шкембето. Там най-бавно падат сланинките, тъй че според мен трябва да се задълбочиш на пролет с едно хубаво орелефяване. Просто плочки се правят с упражнения и хранене, но за да имаш видимост трябва да направиш малко промени в диетата и тренировките ;)
п.п. Може ли снимка?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.12.09 17:24.
Не искам да изкарвам пресата,а да намаля талията.Не ми са фикс идея тези плочки,по-скоро гледам да качвам навсякъде.Най-успешно-на корема.Въпреки това вече един месец съм спрял бързите въглехидрати (много рядко да хапна шоколад само след тренировка),а корема си стои.А съм свалил 2 кг някак си-май от задника,който също е 102 см,и от краката.Някъде бъркам генерално,но не мога да се сетя къде.Точно там,където ми е издут тумбакът,като натисна сланините си усещам коремната мускулатура и все едно вътре има някаква топка-ебати грозната работа.Само сутрин не е така.В момента съм на умерено въглехидратна/високо мазнинна диета.
Снимката я сложих в профила,че не схванах как се слага в поста.
Мнението беше редактирано от junkhead на 09.12.09 19:31.
Ехе, че ти си едър момък. Няма как, трябва си да изчистиш. Не да спреш бързите въглехидрати, ами постепенно да минеш на НВД ако искаш да падне обиколката на корема/талията.
11.12.09
10:29
Ако искаш да махнеш мазнината от корема трябва да се захванеш сериозно,защото тази част от тялото най-трудно се премахват мазнини.Прави си коремните преси, но трябва да взимаш и въглехидрати за да имаш енергия (:нали така:)и най вече трябва да бягаш поне 2 км на ден . ;)
аз имам подобен проблем... мисля ,че ми е разширен стомаха ... възможно ли е .. 183см 97-100 кг .. имам си мазно но не е толкова колкото изглежда.. просто ми е надут стомаха... седи супер грозно..на пролет ще мина на НВД сега съм на обратната .. храня се по 6-7 пъти на ден може ли от това да се получава... усещам тежест просто..
01.01.10
11:00
казано от junkhead на 09.12.09, 19:29:
Не искам да изкарвам пресата,а да намаля талията.Не ми са фикс идея тези плочки,по-скоро гледам да качвам навсякъде.Най-успешно-на корема.Въпреки това вече един месец съм спрял бързите въглехидрати (много рядко да хапна шоколад само след тренировка),а корема си стои.А съм свалил 2 кг някак си-май от задника,който също е 102 см,и от краката.Някъде бъркам генерално,но не мога да се сетя къде.Точно там,където ми е издут тумбакът,като натисна сланините си усещам коремната мускулатура и все едно вътре има някаква топка-ебати грозната работа.Само сутрин не е така.В момента съм на умерено въглехидратна/високо мазнинна диета.
Снимката я сложих в профила,че не схванах как се слага в поста.
Как тренираш като цяло ? Каква ти е тренировъчната програма ? Каква точно ти е диетата ? Какво ти е нивото на стреса ? :)