10.12.09
19:25
Здравейте, на 16 съм 180см 60кг. Досега не съм ходил на фитнес вкъщи правя само лицеви опори, коремни преси, конска стойка(не съм сигурен дали така се нарича иначе е за крака) и клекове, но не редовно.Когато тренирам вкъщи целта ми еда кача маса искам да стана поне 70кг и ям като луд по 7/8 пъти на ден квото ми падне, но осещам че само корема ми расте. :-) .Молбата ми е, ако някой може да ми помогне с качването на маса.Също така както споменах имам мазнини в областа на корема и искам да оформя гърди и общо като цяло релеф на цялото тяло и незнам дали не трябва първо да се захвана с кардио тренировка, но това се надявам Вие да ми кажете. Ако може някой да ми препоръча програма, но упражнения които мога да правя вкъщи тъй като в момента нямам време за фитнес, а мисля че е крайн време да се захвана за ‘’работа’‘.Ако това ще помогне имам дъмбели по 8 кг..Мерси Предварително!!!
Темата беше редактирана от gentle на 10.12.09 19:30.
От нищо - нещо не става... Ти искаш ем да не ходиш на зала, хем да качваш маса, хем и да е релеф. Не става така, братко.
Мнението беше редактирано от Taison на 10.12.09 20:57.
:coolsmile: Е и последната надежда в мен бавно умира..... Просто мисля, че не съм готов още да ходя на фитнес, а и време нямам, но ако предположим, че реша да ходя на фитнес може ли някой да ми даде програма защото си нямам никакво понятие какво да правя като влезна в залата. И дано не досаждам, но съм чел програми и си нямам никакво понятие какво представляват упражненията с толкова сложни имена.
Мнението беше редактирано от gentle на 11.12.09 17:23.
казано от gentle на 11.12.09, 16:59:
:coolsmile: Е и последната надежда в мен бавно умира..... Просто мисля, че не съм готов още да ходя на фитнес, а и време нямам, но ако предположим, че реша да ходя на фитнес може ли някой да ми даде програма защото си нямам никакво понятие какво да правя като влезна в залата. И дано не досаждам, но съм чел програми и си нямам никакво понятие какво представляват упражненията с толкова сложни имена.
1. човек е готов тогава,когато се чувства готов! ;)
2. ако искаш успехи, то задължително треа да намериш време за тренировки!!!
3. http://www.bb-team.org/fitness/exercises/ ето ти подробно описание на изпълнението на упражненията ;)
20.12.09
19:34
Хах , ти си като мен преди 3 години ама точно . Ама поне имаш дъмбели . Е не са с кой знае каква тежест , ама предполагам че смяташ с някакви други дъмбели/лостове или нещо такова да се снабдиш . Иначе можеш да вдигаш за гърди , само ти трябва пейка , прав или седнал раменни преси , напади , напред или настрани пак за рамо , гребане с дъмбел , зад глава за трицепс и есенцията на фитнеса сгъване за бицепс . Има и други упражнения , просто потърси имената на тези , които ти дадох в сайта .
22.12.09
09:11
Само едно бих ти казал, използвай, че си на 16, за да ходиш в зала, защото по-късно хептен няма да имаш време :P Не знам каква е заетостта ти, но предвид на това, че си ученик, сега вероятно е най-подходящото време. После ще започнеш евентуално да следваш с всички положителни и отрицателни страни на това откъм време, ще започнеш да работиш сериозно и така ще станеш на 24-25 г. и няма да имаш никакво време за фитнес или поне ще осъзнаеш, че преди си бил мноооого по-совбоден Затова - залавяй се здраво, в домашни условия няма как да прогресираш много дълго.