11.12.09
20:40
Много ми е интересно съфоромците тук какво употребяват в момента. Ще ви помоля всеки да снима на куп хранителните добавки, които взима в момента и да постне снимката в темата. Ще стане интересна дискусия и ще се пораздвижи малко форума.
И протеин на оптимум,но скоро свършва!
Тези неща са до края на декември!
Януари са други.
11.12.09
21:12
Пико.
Суроватка, БЦАА, Креатин монохидрат, Глутамин. На неамерикански фирми.
Мнението беше редактирано от nomad232 на 11.12.09 21:39.
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 11.12.09, 20:40:
Много ми е интересно съфоромците тук какво употребяват в момента. Ще ви помоля всеки да снима на куп хранителните добавки, които взима в момента и да постне снимката в темата. Ще стане интересна дискусия и ще се пораздвижи малко форума.
Не вярвам да нямате някаква камера за нормална снимка! Много по-интересно ще се получи, ако всеки постне пик, а не просто да изброи някакви добавки. Малко офф, ама к’во да се прави. Аз в момента нищо не взимам.
Не искам да правя реклама на фирма. Която и да била тя. Защо да правим безплатни реклами на продуктите на фирми, които само да печелят от това по един или друг начин. Предполагам знаеш, че фирми като Nokia, Coca Cola и други плащат луди пари да им се види там бутилчицата в даден клип или филм. Тук идеята е същата, само че в по-малък мащаб. Не знам да са ми превели пари по сметката след последния път като теглих пари. Не стига, че скубят свръхмного, ами и да им правите безплатна реклама.
Мнението беше редактирано от nomad232 на 11.12.09 22:05.
11.12.09
23:14
Gold Standart
11.12.09
23:17
Забележката на Vegata е точно на място. Ще ви помоля със снимки да изразявате какво взимате в момента или може като цяло да снимате целата си колекция от добавки.
@nomad232 ще те помоля без глупости относно реклами и без излизашен спам.
EDIT: Не мисля да моля някого на когото му е крив света. Модератор ще се погрижи. Тук една инициатива е изключително сложно да се проведе заради всезнайковци.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 12.12.09 05:48.
12.12.09
06:56
Аз съм един от екипа, другите може да се включат по-късно:
Primaforce
BCAA
LEUCINE
ELASTAMINE
PRO LIVER
CARB SLAM
Bsn
CELL MASS
Est
NO XTREME
Ultimate Nutrition
ISO SENSATION
Gaspari
MYOFUSION
Mega Pro
WHEY XTREME AMINO
***Тези нещаги взимам всеки ден. Ключовото е времето, в което ги приемам!!! Това е адски важно!
В момента пия суроватка от фирмата, която внасям. И витамини Б-комплекс, пак от нея.
Тествам продуктите поединично за да усетя кой как работи - започнах със свободни амино, минах през комплексни амино, следващото след суроватката ще е креатин, после глутамин, после протеинова матрица.
Ще ги пия все така поединично за да усетя най-добре ефекта от възстановяването. До лятото ще съм напълно наясно и ще могада си позволя да комбинирам 2 или 3 продукта.
12.12.09
11:12
3 дози протеин седмично, и хром пиколинат два пъти дневно (ако не забравя :cheese: )
12.12.09
11:20
Най-добре е, както казахме да си постнете снимка на продуктите. Така е безинтересно. И аз мога да изброя креатин, протеин и др. Мисля, че всеки има възможност да събере продуктите на куп и да ги снима.
SN-Premium whey
Universal-Daily vits
NOW-Tribulus
NOW-Zinc picolinate
BPS-Anabolic bcaa 4:1:1
Arginin
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 13.12.09 19:07.
от сниманите неща за по-нататък съм оставил yohimbine-a и syneburn-a, иначе другите ги пия чат-пат. най ми е любим Myofusion- открих начина да задоволя глада си за нещо сладко- няма такъв готин вкус... имам още един бидон с ягода и сметана, надявам се, че и тя ще е вкусна :D
13.12.09
06:26
Много скромно от мен.Снимката я направих с телефона и не се вижда много ясно , за това малко разяснения.
Green MAGnitude
NOW ADAM 120 tabs
NOW Omega-3 200 softgels
Декстроза 6 кг
Домашно масло и яйце за украса ;)
Леле, момчета направо ме кефят някои от вас. А храна ползвате ли случайно? ;-)
казано от nomad232 на 13.12.09, 08:36:
Мда в солидни количества
казано от DorianX на 12.12.09, 13:32:
Не всички добавки пия в момента.
Dymatize BCAA са мноо гадни. Незнам как ти действат, ама аз оцветих кенефа! Явно има бая цвят в тях
за момента съм спрял някои ama от януари ....
13.12.09
09:24
казано от nomad232 на 13.12.09, 08:36:
Уместен въпрос, наистина... :)
Ако ползвам толкова много добавки, ще започна да забравям кое съм изпил за деня и кое не... :)
13.12.09
09:36
казано от Кольо Пияндето на 13.12.09, 09:24:
Ако ползвам толкова много добавки, ще започна да забравям кое съм изпил за деня и кое не... :)
Няма проблем взимай добавки против забравяне :lol:
Ето на снимка 1: нещата които пия в момента
на снимка 2 нещата които ще пия за в бъдеще
на снимка 3 мострите с които разполагам (това с книжките отзад са накакви хапчета сексуален стимулатор дадоха ми ги от SNS, разбира се комплекта е розови+сини хапченца :lol: )
Извинявам се за ниското качество на снимките, но ме мързеше да вадя фотоапарата с кабелите и ги цъкнах с вградената камера на компа.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 13.12.09 09:39.
13.12.09
09:38
Я, гледай ти. Колко добавки взима народа, а във форума не се пускат ревюта за да се изразят впечатления, които могат да са в помощ на всички останали.
Лично на мен ми е интересно за White Flood и Glycer Grow какви са мненията. Ще се радвам, ако някой от колегите, които ползва тези продукти пусне едно ревю или мнение.
По-здрави!
Моля модераторите да разчистят темата от мнения без снимка и мнения, които са чист спам!
13.12.09
10:00
E някой да сложи снимка на чувала Пико! В момента буквално съм го вгрядил в кухнята и няма да го вадя за до донеса в полезрението на смотаната ми уебкамерка.
казано от Aleksandar Marinov на 13.12.09, 09:38:
Я, гледай ти. Колко добавки взима народа, а във форума не се пускат ревюта за да се изразят впечатления, които могат да са в помощ на всички останали.
Лично на мен ми е интересно за White Flood и Glycer Grow какви са мненията. Ще се радвам, ако някой от колегите, които ползва тези продукти пусне едно ревю или мнение.
По-здрави!
Много добра идея наистина. Може дори заглавието на темата да се промени на .... и първи впечатления примерно. Наистина Dymatize 4800 са отврат , този син цвят е егати и боята и моите л....а са сино-зелени :) . А иначе пробвах до сега не бях вземал напомващи преди тренировка. И затова мога да дам мнение за Superpump - една доза и на следващата тренировка пробвах White Flood-a (една лъжичка). Първото ми впечатление от Superpump-a е: много енергия, добро напомпване (моите вени са малко скрити,така че няма как да преценя за тях изкачат ли или не :) ), никакъв проблем с усвояването (стомаха), вкуса на портокал ми хареса. Първото ми впечатление от WhiteFLood- малко по-малко енергия (макар че това е относително), обаче повече бях концентриран в тренировката, първоначално получих след приема лек дискомфорт в корема, който отшумя за 15-20 мин, но след това така взе да ми боцка по челото и около очите, все едно ток ми пускаха :) (бях чел ,че е от бета-аланина ), вкуса не е лош, напомпване определено имаше. Бих казал засега, че Superpump е по-добър продукт, но това е рано да са каже докато не изпия по една опаковка от двете.
В момента само ВСАА и Глутамин (Primaforce). Известно време ще ползвам само тях (+ витамини и Омега3).
До преди 2-3 седмици: + протеин, витамини, омега3 (NOW)
EDIT: 15.12.2009 - купих си NOW Vit-Min 100, Magnesium, Potassium
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.12.09 12:19.
14.12.09
20:39
Тука съм снимал наличните добавки, които обаче не ги ползвам към момента, тъй като не тренирам от някъде четири месеца.
- Протеина в кутиите на мега про е на сайвейшън към 10 либри.
- Caseine by ON
- BCAA 500gr.
- Beta-alanine
- Agmentine
- Citruline malate
- Leucine 500gr.
- Geranium extract
- Green Mag
- SuperPump 250 x 2
- 3-AD by Anabolic Xtreme x 3
- Advanced PCT by Anabolic Xtreme
- Lean FX by Anabolic Xtreme
- Now ADAM x2
- Omega 3
- Cafeine by Prolab
- Melatonine by ON
- Gut Health
казано от Aleksandar Marinov на 13.12.09, 09:38:
По-здрави!
може би тва беше за мене?
Комбинация от GM+WF+GG направо ти пръска вените, и заради GG видимо качваш размер и то бързо! Общо взето GG с каквото и да го вземеш(върши чудеса и с моно) работи стига да пиеш много вода
Само протеинче на Примари нутришън.Няма лев в момента.След нова година ще има стакчета :)
18.12.09
09:47
В момента стака до след нова година е:
1. Протеин 33% яйчен, 33% казеин, 33% суроватка
2. Карбслам - след тренировка по 30 грама
3. Slin-Sane - 3 пъти на ден със храна
18.12.09
22:56
Знам,че трябва снимка и се извинявам,че не съм постнал, но работя само нощни смени до края на годината и мАлко работата ми е от леглото на работа... Ама стига спам. Купил съм си:
Scivation whey 2.2 kg
Est- Methyl mass
CEE- Primaforce 0.250 kg.
Ultimate- complete formula ( витамини) - много добри ;)
Ultimate nutrition- Zinc
декстроза :)
След нова година се лепвам защото сега няма смисъл да си хабя нещата, аз почти не спа ... Като към тях мисля д добавя новия Slin sane само да е достъпен :)
Мнението беше редактирано от alexandrov_84 на 18.12.09 22:57.
19.12.09
05:08
Ето и моите добавки...
19.12.09
17:01
доволен ли си от редис ?