ВМ - НВД , Дени

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.12.09
10:37

Здравей :) И аз мисля,че тялото ти на снимките от преди 5-6месеца изглежда много добре :) С малко повече постоянство пак ще си го върнеш , НО нещо ми се струва,че храната ти хич не е добра...първо,че ми се струва малко и второ,че не виждам да е много качествена, в смисъл не мисля,че можеш да извлечеш от нея това което е необходимо на тялото ти... :) Тъй че оправи храната и всичко ще се върне на мястото си :) Успех! :)

13.12.09
10:44

каква е била причината за бързото напълняване ?

13.12.09
11:09

Ами първо се започна с

‘’Я , рожден ден ли имаш? Дай едно бонбонче.’‘

После:

‘’Я , кутия с бонбони. Чакай да си хапна 10-15’‘.

След това:

‘’ Яяяяя , кутия с бонбончета , пастички , вафлички , кифлички , шоколадчета , бисквитки .. Я да си ги хапна всичките’’ :) :)

Ей така напълнях  :lol:

Мнението беше редактирано от Deni``` на 13.12.09 11:10.

13.12.09
11:32

Както казах СПОКОЙНО :) На всеки се случва да изпусне нишката... ето виж снимките с прогреса на тази http://bodyspace.bodybuilding.com/celiaromero/ да кажа само, че не ми харесва сегашното и тяло,но виж как е била пълна,после е отслабнала, после пак много е качила и после пак е свалила....та на всеки се случва :)

fire.is.my.nature

13.12.09
11:40

Абе тая е егати жувотината :lol: Не я гледайте , тя не е критерий :lol: (от бодиспейса )

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 13.12.09 11:41.

Deni``` не гледай моите снимки в профила ми, но знам как се е случило. Клопката на храната, колкото повече ядеш толкова повече ти се яде, и една сутрин се събуждаш и миейки си зъбите не  можеш да се познаеш. Спортувай си гледай да се храниш правилно и резултатите няма да закъснеят. Не забравяй , че по коледа стават чудеса :)

13.12.09
12:07

казано от Deni``` на 13.12.09, 11:09:

Ами първо се започна с

‘’Я , рожден ден ли имаш? Дай едно бонбонче.’‘

После:

‘’Я , кутия с бонбони. Чакай да си хапна 10-15’‘.

След това:

‘’ Яяяяя , кутия с бонбончета , пастички , вафлички , кифлички , шоколадчета , бисквитки .. Я да си ги хапна всичките’’ :) :)

Ей така напълнях  :lol:

Аз да си кажа, има 99% шоколад Линда, купи си - ще намразиш шоколада :)

Мнението беше редактирано от tonu на 13.12.09 12:07.

13.12.09
12:49

ял съм го,то горчи ,сухо ,не може да се преглътне и 5лв за 50 грама :Д

15.12.09
18:22

15.12.09

08.00 - 400 кисело мляко , 100 г орех
12.30 - 50 пилешко , зелена салата
19.30 - 200 кисело мляко , шепа орехи , 70 шпеков салам

Сутринта: 09.00 - 30 минути кардио на кростренажора , 15 мин 2ра степен , 15 мин смяна на натоварването

казано от Ines на 13.12.09, 11:32:

Както казах СПОКОЙНО :) На всеки се случва да изпусне нишката... ето виж снимките с прогреса на тази http://bodyspace.bodybuilding.com/celiaromero/ да кажа само, че не ми харесва сегашното и тяло,но виж как е била пълна,после е отслабнала, после пак много е качила и после пак е свалила....та на всеки се случва :)

И на мен не ми харесва превръщането й в мъж , но много мми хареса тялото й след първото отслабване и особено впечатление ми направи упоритостта , която има , за да се превърна от това

http://bodyspace.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2009/02/25/14833912/progresspic/3098042orig.jpg

в това

http://bodyspace.bodybuilding.com/img/user_images/growable/2009/03/23/14833912/progresspic/3317712orig.jpg

за 3-4 месеца.

Мотивираща е мацката

22.12.09
10:43

казано от Мария Никифорова на 06.12.09, 16:51:

Ей на това му викам ВМ-НВД  ;-) . Не, че се заяждам, ама много добре си познавам аз човека, щотоооо Дени е като мене, като всички нас - с хранително разтройство (както беше казала Дива) и затова, когато съм писала всеки един пост в тоя дневник - много добре съм знаела защо го правя.... защото нещата не стават от РАЗ  :blank: !!

Напротив - могат да станат и от раз, въпрос на мотивация е.
А дори да има моменти на ‘изцепки’ - важното е да се придържа към общото правило и ще постигне целта. Дето се вика: падаш - и гледаш бързо да станеш, като не се самообвиняваш за грешката, а даваш напред.

Това е логиката във всичко. То даже при карането на ски първо те учат да падаш, че да не боли толкоз :P

Дени, аз поне не бих могла да карам почти само с ядки - сигурно непрекъснато ще ми стърже стомаха без някакви зеленчуци за амбалаж.. :)

Мнението беше редактирано от Грахче на 22.12.09 10:44.

22.12.09
11:02

Грахче , здравей!

Ами всъщност при мене се получава друго нещо - колкото по-голямо количество ям , толкова някак си от вътре ме кара да ям още и още докато не преям . А като е малко - хем съм гладна после , хем има едно такова психическо възпиране , което ми казва ’ стига толкова’’ . Странно е , не го описах много точно , но това е което се случва.

Тия дни само чета из форума :-)  , довечера или утре сутринта ще пусна отчета за тия 4-5 дни :Р

22.12.09
13:44

казано от Deni``` на 22.12.09, 11:02:

Грахче , здравей!

Ами всъщност при мене се получава друго нещо - колкото по-голямо количество ям , толкова някак си от вътре ме кара да ям още и още докато не преям . А като е малко - хем съм гладна после , хем има едно такова психическо възпиране , което ми казва ’ стига толкова’’ . Странно е , не го описах много точно , но това е което се случва.

О, на мен ми говори за прекаляване с количества.. :P Ако реша, мога да изям и света сигурно :)
На мен затова планирането на храната - и купуването на продуктите, доста ми помага с количествата.
Излезнем ли на заведение - и примерно си поръчам нещо в повече, изяждам всичко до дупка :)
Не че после ми е съвестно, ма ми тежи :P Защото излизанията са винаги свързани с много танци, та.. Като ми натежи корема хич не е удобно :)

NE

30.12.09
11:18

дени,защо спря да пишеш?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1