15.12.09
20:56
Здравейте :) Тренирам вече 2 години и половина и от 8-9 седмици правя ето тази програма http://www.bb-team.org/workout/1358/ и съм доволен като цяло. Въпросът ми е колко време е препоръчително да се прави програмата и също така мога ли в упражненията за бицепс да вкарам скотово сгъване след 1вото упражнение?
Според мен няма смисъл от още упражнения за бицепса, но нека се пак и др да дадат мнение по въпроса ;) ..а да те питам какво разбираш под “доволен” ? Дай някакъв пример ;) качил ли си маса.. сила ..и т.н. ;)
Ами качил съм и маса,и сила :) Както на лежанката, на бицепсите, трапец , набирания и въобще на почти всички мускулни групи имам подобрение :) Естествено при гърдите в началото имаше супер ефект, който впоследствие отслабна и сега не вдигам, a и не успявам да се напомпя толкова добре както в началото на програмата :), но се надявам това да е главно заради 8ми декември , пък и малко преди това бях болен и не тренирах. Та затова питам и за продължителност на програмата - да я правя ли още време, например до февруари? Имам чувството , че мога още много да извлека, с леки съмнения за гърдите, но май ще обърна 2вите 2 упражнения да видя има ли ефект. Мерси за отговорите