Креатинова матрица

Прескочи до:
СА

13.12.09
15:18

Мисля,да си купя креатинова матрица,но се колебая между Methyl Mass и Green Magnitude.Ако някой,ги е пробвал да сподели мнение,а също така,чакам и други предложения за добра креатинова матрица-без CellMass.

Темата беше редактирана от Сами на 13.12.09 15:56.

13.12.09
17:24

SizeOn ?

13.12.09
17:58

M-Stack как ти се струва?

13.12.09
18:04

Човека пита за креатинова матрица !

13.12.09
18:32

казано от DorianX на 13.12.09, 18:04:

Човека пита за креатинова матрица !

Знам, просто давам предложение, хората търсят креатинова матрица, когато искат покачване в силата, M-stack има същия ефект, затова го предлагам, не му го бутам в ръцете...
Ако трябва задължително да предложа креатинова матрица, то това според мен, ще е СайзОн(споменат малко по-горе), по простата причина, че е единствената матрица, която съм пробвал и при мен дигна силата и издържливоста още с първата тренировка, която беше рамо, хареса ми и мога единствено да го предложа без да го сравнявам с други продукти...

Мнението беше редактирано от Даниел Г. на 13.12.09 18:35.

13.12.09
19:13

Хора различни ,при мен сайза не ме възстановяваше  грам, пък и  не останах очарован ,Green magnitude e друго нещо,пък и сега с тези намаления, пък и за 80 дена стига ,бих му го препоръчал .:)

Мнението беше редактирано от daniel_88 на 13.12.09 19:15.

13.12.09
19:30

казано от daniel_88 на 13.12.09, 19:13:

Хора различни ,при мен сайза не ме възстановяваше  грам, пък и  не останах очарован ,Green magnitude e друго нещо,пък и сега с тези намаления, пък и за 80 дена стига ,бих му го препоръчал .:)

x2
М-стака при мене изобщо не действаше.

13.12.09
21:27

SizeOn на Гаспари

От хора, които досега са вземали и SizeOn и GreenMagnitude, мненията твърдо са в ползва на GM.

13.12.09
21:33

казано от RogerF на 13.12.09, 21:31:

От хора, които досега са вземали и SizeOn и GreenMagnitude, мненията твърдо са в ползва на GM.

Аз съм един от тях !

И ти, и Франко мисля, че беше дал такова мнение.Отделно в това число броя и двама мои познати :)

13.12.09
21:40

Пич Оранжари имаше такива намерения :)

14.12.09
00:01

От човек до човек има разлика,но най компетентно мнение може да дадат само тези,които са ползвали и 2та или повече продукта.
Както и да е като предложение друго остава само SizeOn.
Определено обаче GM е доста по изгодно като цена.

14.12.09
00:28

със Сайз он качих 5 кг при абсолютен двугодишен застой ,просто от 85 не исках да мръдна, за месец станах 90 и нещо
най-много ми хареса,че не задържах вода изобщо( от монохидрата ставам на пихтия в лицето,затварят ми се очите от подпухналост ,отврат...)
беше много мек към бъбреците ,с другите креатини които съм ползвал винаги там съм имал проблеми.Сила обаче грам не качих това ми е минуса към него.
ГМ съм пробвал 3 мостри, мога да кажа, че е добър креатин, ще се качва стабилно от него , но ме удари в бъбреците, ставах да пикая посред нощ няколко пъти, много го мразя тоя ефект.Ако си в ред с бъбреците ГМ е по-добрия вариант според мене, стига за повече време както споменаха и май недоволни няма като цяло.Докато пресен пример ми е препоръчах Сайза на кръстника ми,взе си го, тренира редовно, храни се правилно, всичко на 6 и нищо не качи...
много странно ми стана, защо така при някой работи толкоз добре при други никак ...

14.12.09
06:56

Специално за креатина и производните му(матрици и т.н.) са много относителни нещата, ако имам финансова възможност ще пробвам ГМ, понеже чета доста положителни мнения като цяло за този продукт и за самата марка...
Относно М-стака, там също строго индивидуално, един приятел който си го поръча чрез мен, остана супер доволен, за 1 месец освен, че качи доста кила(около 2-3 чисто), му скочи и доста силата, аз лично му точа лиги, но ще се види по-нататък...
И все пак аз си оставам зад СайзОн като креатинова матрица, автора ако има възможност да си вземе най-добре мостри от някой магазин и да види за себе си, коя матрица би му действала най-добре, според мен това е най-удачният вариант...

14.12.09
07:08

Даниел Г. е прав. Автора на темата да си намери по 3 мостри от 2та продукта, взима ги поотделно и преценява кое от двете му се отразява по добре.
Даниеле не съжалявай за М-стака, за нищо не става този продукт. Пил съм го преди 2-3 години.

14.12.09
11:56

казано от Aleksandar Marinov на 14.12.09, 07:08:

Даниел Г. е прав. Автора на темата да си намери по 3 мостри от 2та продукта, взима ги поотделно и преценява кое от двете му се отразява по добре.

Това не е точно така, защото втория продукт няма да е с равен старт като първия. Да не говорим, че и моментното състояние на организма няма как да се повтори. Моя глас е за GreenMagnitude.

14.12.09
12:10

Понякога ефекта от една доза е добър, но в дългосрочен план продукта може да не се окаже толкова ефикасен и обратното. Относително е. Гледайте съставките, четете ревюта и логове и така...

14.12.09
16:37

казано от Владимир92 на 13.12.09, 21:33:

казано от RogerF на 13.12.09, 21:31:

Аз съм един от тях !

х3 - и аз съм от тях

14.12.09
17:12

Действай на прост креатин, или един по един различните видове креатинови естери, за да видиш кой ще ти се отразява най-добре и после ако още искаш си вземи креатинова матрица съдържаща най-голямо количество от естера, който ти действа.

А защо не Universal - Storm ?

14.12.09
21:51

казано от HealthStore Консултант на 14.12.09, 18:14:

казано от nomad232 на 14.12.09, 17:12:

Действай на прост креатин, или един по един различните видове креатинови естери, за да видиш кой ще ти се отразява най-добре и после ако още искаш си вземи креатинова матрица съдържаща най-голямо количество от естера, който ти действа.

Това не е толкова ефективно което го пишеш, защото всеки креатин които е в матрица с други съставки се усвоява в пъти по-добре от това ако е в свободна формула.
Не случайно трудно ще намериш и креатини като Хеалатовите.
И е малко трудно да се съпоставят по този начин видовете креатин.
В матриците в пъти по-добре се усвояват, и съответно усещат.

В матриците една сбирщина креатинови естери са събрани и комбинирани с въглехидрати и алкохоли като глицерола и негови соли. Ако момчето си приема протеиново - въглехидратна напитка след тренировка, проблем с усвояването не би следвало да има, а и в матриците креатиновите естри са там поради няколко причини- не се знае на кого какво ще му действа най-добре и за това да има там от всичко по малко а пък все нещо ще подейства, хората предпочитат в един продукт да е комбиниран и въглехидрата и креатина, за улеснение да не бъркат 5 вида съставки  и  от маркетингова гледан точка като видиш в един продукт да има 5-6 неща чисто психологически ти се иска да го вземеш него вместо продукт дето има само един компонент.
Това е само мое мнение. Все пак не съм професионален консултант.

14.12.09
22:00

след една кутия Сайз он ,продължих с Селлмас ,мога да кажа че ги слагам равностойни.Много съм доволен и от двете.

16.12.09
14:34

пил сам саиз он,сел масс и в момента пия ГМ. Мисля че ГМ съотношението цена,грамаж,качество е доста добре.Саиз он мн мн не го усетих

СА

18.12.09
08:37

Два въпроса имам:
1.Дали ще е по-добре първо да си взема CEE,а след това креатинова матрица?Дали тялото ще реагира по-добре на матрицата,ако преди това съм пил CEE(естествено ще има почивка между двете)?
2.Ако си взема сега CEE ще го пия от 1 януари до 9 февруари и чак в началото на март ще почна GM-а и към 10 април ще го спра един път,ще почина 20 дена и началото на май ще го почна още веднъж.Въпросът ми е,дали,ако го купя сега ще се развали по някакъв начин до май месец(ще го държа в оригиналната му опаковка и ще стой под кревата)?

ГА

21.12.09
02:19

Ако,мога да си го позволя , бих ги подретил така :
1 Methyl Mass
2 GreenMagnitude
3 SizeOn
4 CellMass

21.12.09
11:33

казано от Михран Михранян на 14.12.09, 20:31:

А защо не Universal - Storm ?

Напълно подкрепям.Просто тук в Бг. а май само във форума е по малко известен,от останалите и по малко рекламиран от вносителите и представителите.Не отсътпва по нищо от другите даже превъзхожда някой от тях.Ползвал съм го преди,останах много доволен.В момента съм на Green Magnitude след което продължавам със Storm.

21.12.09
11:57

Това се оказа доста интересна тема. Аз от сряда започвам да приемам Сайз Он , като до сега не съм ползвал матрици , но имам опит с креатинови продукти. Малко ме плаши подредбата на Георги Асенов , но ще опитам. Ако някой се интересува , ще направя лог , а след това и ревю :)

21.12.09
11:58

В форума като цяло се дъвчат и предъвкват не повече от 10-20 продукта. За съжаление това не води до никакво развитие...

21.12.09
11:59

казано от AlexK на 21.12.09, 11:58:

В форума като цяло се дъвчат и предъвкват не повече от 10-20 продукта. За съжаление това не води до никакво развитие...

x2

21.12.09
13:08

като не води до развитие ,предложи нови варианти ;)
Специално за матриците не виждам коя е останала в сянка , тея дето ги дъвчим са работещите явно...

21.12.09
15:14

казано от karlo на 21.12.09, 13:08:

Специално за матриците не виждам коя е останала в сянка , тея дето ги дъвчим са работещите явно...

VPX-NO SYNTHESIZE ето предлагам ти нещо ново работещо което не е дъвкато но е много скъпо. ;-)

Мнението беше редактирано от Judo на 21.12.09 15:16.

ЕД

21.12.09
16:28

казано от gigitas на 21.12.09, 15:14:

казано от karlo на 21.12.09, 13:08:

VPX-NO SYNTHESIZE ето предлагам ти нещо ново работещо което не е дъвкато но е много скъпо. ;-)

Не е скъпо, просто в България е скъпо. На цената на SizeOn е. Иначе е страхотен продукт.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 21.12.09 16:30.

ГА

21.12.09
18:09

казано от Гошко на 21.12.09, 11:57:

Това се оказа доста интересна тема. Аз от сряда започвам да приемам Сайз Он , като до сега не съм ползвал матрици , но имам опит с креатинови продукти. Малко ме плаши подредбата на Георги Асенов , но ще опитам. Ако някой се интересува , ще направя лог , а след това и ревю :)

Не се плаши :) ! SizeOn е страходен продукт , така че СМЕЛО НАПРЕД !

21.12.09
18:52

Благодаря за интересното предложение Vpx no-synthesized :)
Може да го пробвам, точно в момента се чудя какъв ‘’набухвател’’ да си взема ,много изсъхнах покрай раждането на сина ми.
Някой пробвал ли го е ?

Други интересни матрици ?

21.12.09
19:43

Та като сме го подкарали в една друга тема на Ултимат - Horsepower. Кре Алкалин, Три Креатин Малат, Бета Аланин, Глицерол.
Ама има и за пъмп доста работи вътре.

21.12.09
20:34

Второ много добро предложение :)

21.12.09
20:38

наскоро се говореше за Cell Tech Hardcore Pro Muscle Tech
отбелязал съм си я като нещо интересно и чакам повече инфо

21.12.09
21:30

за селтеч бях ровил за ревюта, май повечето бяха отрицателни

Мнението беше редактирано от karlo на 22.12.09 05:45.

СА

21.12.09
22:46

казано от Сами на 18.12.09, 08:37:

Два въпроса имам:
1.Дали ще е по-добре първо да си взема CEE,а след това креатинова матрица?Дали тялото ще реагира по-добре на матрицата,ако преди това съм пил CEE(естествено ще има почивка между двете)?
2.Ако си взема сега CEE ще го пия от 1 януари до 9 февруари и чак в началото на март ще почна GM-а и към 10 април ще го спра един път,ще почина 20 дена и началото на май ще го почна още веднъж.Въпросът ми е,дали,ако го купя сега ще се развали по някакъв начин до май месец(ще го държа в оригиналната му опаковка и ще стой под кревата)?

?

22.12.09
00:20

Искам да попитам автора на темата ориентира ли се вече към някой продукт?

Иначе подобна тема бях тръгнал да отварям, но както виждам са ме изпреварили и за това ще пиша тук тъкмо и да спестя малко четене на едно и също.

Няма да ви занимавам със стаж в залата, години, кг. и т.н. защото и преди съм вземал добавки(креатинови, азотни...) интересува ме само помощ да се ориентирам и изясня кой продукт да избера.

Проблема е, че в последно време по една или друга причина нямах възможност да тренирам толкова усилено както лятото и като резултат в момента силата ми е доста понамаляла, чуствам се някак като в застой, ходя тренирам, но резултатите не са като преди.

Та, за това съм решил за коледа :d да си подаря някоя добавка, да се почуствам като преди.

Ориентирал съм се към някоя от креатиновите матрици или пък толкова коментирания NO-explode, Anabolic xtreme mass fx. Знам, че тези продукти немогат да се сравняват и точно затова немога и да избера точно ефекта който търся: като цяло увеличаване на силата съответно и изръжливостта повреме на тренировка, увеличаване обема на мускулите и тук е ясно някои от креатините. Спрял съм се на коментираните в темата: Gaspari size on, Controlled labs green magnitude, Bsn cellmass.

Oт друга страна като чета описанието на No-explode, Anabolic xtreme mass fx някак си ме блазни, дали да не опитам. Някой който е използвал подуктите да каже освен напомпване какъв друг резултат има  в сравнение с креатина изброен по горе.

Мнението беше редактирано от mazdaFan на 22.12.09 00:20.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1