13.12.09
15:18
Мисля,да си купя креатинова матрица,но се колебая между Methyl Mass и Green Magnitude.Ако някой,ги е пробвал да сподели мнение,а също така,чакам и други предложения за добра креатинова матрица-без CellMass.
Темата беше редактирана от Сами на 13.12.09 15:56.
казано от DorianX на 13.12.09, 18:04:
Човека пита за креатинова матрица !
Знам, просто давам предложение, хората търсят креатинова матрица, когато искат покачване в силата, M-stack има същия ефект, затова го предлагам, не му го бутам в ръцете...
Ако трябва задължително да предложа креатинова матрица, то това според мен, ще е СайзОн(споменат малко по-горе), по простата причина, че е единствената матрица, която съм пробвал и при мен дигна силата и издържливоста още с първата тренировка, която беше рамо, хареса ми и мога единствено да го предложа без да го сравнявам с други продукти...
Мнението беше редактирано от Даниел Г. на 13.12.09 18:35.
Хора различни ,при мен сайза не ме възстановяваше грам, пък и не останах очарован ,Green magnitude e друго нещо,пък и сега с тези намаления, пък и за 80 дена стига ,бих му го препоръчал .:)
Мнението беше редактирано от daniel_88 на 13.12.09 19:15.
казано от daniel_88 на 13.12.09, 19:13:
Хора различни ,при мен сайза не ме възстановяваше грам, пък и не останах очарован ,Green magnitude e друго нещо,пък и сега с тези намаления, пък и за 80 дена стига ,бих му го препоръчал .:)
x2
М-стака при мене изобщо не действаше.
13.12.09
21:31
От хора, които досега са вземали и SizeOn и GreenMagnitude, мненията твърдо са в ползва на GM.
казано от RogerF на 13.12.09, 21:31:
От хора, които досега са вземали и SizeOn и GreenMagnitude, мненията твърдо са в ползва на GM.
Аз съм един от тях !
13.12.09
21:37
И ти, и Франко мисля, че беше дал такова мнение.Отделно в това число броя и двама мои познати :)
От човек до човек има разлика,но най компетентно мнение може да дадат само тези,които са ползвали и 2та или повече продукта.
Както и да е като предложение друго остава само SizeOn.
Определено обаче GM е доста по изгодно като цена.
със Сайз он качих 5 кг при абсолютен двугодишен застой ,просто от 85 не исках да мръдна, за месец станах 90 и нещо
най-много ми хареса,че не задържах вода изобщо( от монохидрата ставам на пихтия в лицето,затварят ми се очите от подпухналост ,отврат...)
беше много мек към бъбреците ,с другите креатини които съм ползвал винаги там съм имал проблеми.Сила обаче грам не качих това ми е минуса към него.
ГМ съм пробвал 3 мостри, мога да кажа, че е добър креатин, ще се качва стабилно от него , но ме удари в бъбреците, ставах да пикая посред нощ няколко пъти, много го мразя тоя ефект.Ако си в ред с бъбреците ГМ е по-добрия вариант според мене, стига за повече време както споменаха и май недоволни няма като цяло.Докато пресен пример ми е препоръчах Сайза на кръстника ми,взе си го, тренира редовно, храни се правилно, всичко на 6 и нищо не качи...
много странно ми стана, защо така при някой работи толкоз добре при други никак ...
Специално за креатина и производните му(матрици и т.н.) са много относителни нещата, ако имам финансова възможност ще пробвам ГМ, понеже чета доста положителни мнения като цяло за този продукт и за самата марка...
Относно М-стака, там също строго индивидуално, един приятел който си го поръча чрез мен, остана супер доволен, за 1 месец освен, че качи доста кила(около 2-3 чисто), му скочи и доста силата, аз лично му точа лиги, но ще се види по-нататък...
И все пак аз си оставам зад СайзОн като креатинова матрица, автора ако има възможност да си вземе най-добре мостри от някой магазин и да види за себе си, коя матрица би му действала най-добре, според мен това е най-удачният вариант...
14.12.09
07:08
Даниел Г. е прав. Автора на темата да си намери по 3 мостри от 2та продукта, взима ги поотделно и преценява кое от двете му се отразява по добре.
Даниеле не съжалявай за М-стака, за нищо не става този продукт. Пил съм го преди 2-3 години.
казано от Aleksandar Marinov на 14.12.09, 07:08:
Даниел Г. е прав. Автора на темата да си намери по 3 мостри от 2та продукта, взима ги поотделно и преценява кое от двете му се отразява по добре.
Това не е точно така, защото втория продукт няма да е с равен старт като първия. Да не говорим, че и моментното състояние на организма няма как да се повтори. Моя глас е за GreenMagnitude.
Понякога ефекта от една доза е добър, но в дългосрочен план продукта може да не се окаже толкова ефикасен и обратното. Относително е. Гледайте съставките, четете ревюта и логове и така...
казано от Владимир92 на 13.12.09, 21:33:
казано от RogerF на 13.12.09, 21:31:
Аз съм един от тях !
х3 - и аз съм от тях
Действай на прост креатин, или един по един различните видове креатинови естери, за да видиш кой ще ти се отразява най-добре и после ако още искаш си вземи креатинова матрица съдържаща най-голямо количество от естера, който ти действа.
14.12.09
20:31
А защо не Universal - Storm ?
казано от HealthStore Консултант на 14.12.09, 18:14:
казано от nomad232 на 14.12.09, 17:12:
Действай на прост креатин, или един по един различните видове креатинови естери, за да видиш кой ще ти се отразява най-добре и после ако още искаш си вземи креатинова матрица съдържаща най-голямо количество от естера, който ти действа.
Това не е толкова ефективно което го пишеш, защото всеки креатин които е в матрица с други съставки се усвоява в пъти по-добре от това ако е в свободна формула.
Не случайно трудно ще намериш и креатини като Хеалатовите.
И е малко трудно да се съпоставят по този начин видовете креатин.
В матриците в пъти по-добре се усвояват, и съответно усещат.
В матриците една сбирщина креатинови естери са събрани и комбинирани с въглехидрати и алкохоли като глицерола и негови соли. Ако момчето си приема протеиново - въглехидратна напитка след тренировка, проблем с усвояването не би следвало да има, а и в матриците креатиновите естри са там поради няколко причини- не се знае на кого какво ще му действа най-добре и за това да има там от всичко по малко а пък все нещо ще подейства, хората предпочитат в един продукт да е комбиниран и въглехидрата и креатина, за улеснение да не бъркат 5 вида съставки и от маркетингова гледан точка като видиш в един продукт да има 5-6 неща чисто психологически ти се иска да го вземеш него вместо продукт дето има само един компонент.
Това е само мое мнение. Все пак не съм професионален консултант.
след една кутия Сайз он ,продължих с Селлмас ,мога да кажа че ги слагам равностойни.Много съм доволен и от двете.
пил сам саиз он,сел масс и в момента пия ГМ. Мисля че ГМ съотношението цена,грамаж,качество е доста добре.Саиз он мн мн не го усетих
18.12.09
08:37
Два въпроса имам:
1.Дали ще е по-добре първо да си взема CEE,а след това креатинова матрица?Дали тялото ще реагира по-добре на матрицата,ако преди това съм пил CEE(естествено ще има почивка между двете)?
2.Ако си взема сега CEE ще го пия от 1 януари до 9 февруари и чак в началото на март ще почна GM-а и към 10 април ще го спра един път,ще почина 20 дена и началото на май ще го почна още веднъж.Въпросът ми е,дали,ако го купя сега ще се развали по някакъв начин до май месец(ще го държа в оригиналната му опаковка и ще стой под кревата)?
21.12.09
02:19
Ако,мога да си го позволя , бих ги подретил така :
1 Methyl Mass
2 GreenMagnitude
3 SizeOn
4 CellMass
казано от Михран Михранян на 14.12.09, 20:31:
А защо не Universal - Storm ?
Напълно подкрепям.Просто тук в Бг. а май само във форума е по малко известен,от останалите и по малко рекламиран от вносителите и представителите.Не отсътпва по нищо от другите даже превъзхожда някой от тях.Ползвал съм го преди,останах много доволен.В момента съм на Green Magnitude след което продължавам със Storm.
Това се оказа доста интересна тема. Аз от сряда започвам да приемам Сайз Он , като до сега не съм ползвал матрици , но имам опит с креатинови продукти. Малко ме плаши подредбата на Георги Асенов , но ще опитам. Ако някой се интересува , ще направя лог , а след това и ревю :)
В форума като цяло се дъвчат и предъвкват не повече от 10-20 продукта. За съжаление това не води до никакво развитие...
21.12.09
11:59
казано от AlexK на 21.12.09, 11:58:
В форума като цяло се дъвчат и предъвкват не повече от 10-20 продукта. За съжаление това не води до никакво развитие...
x2
като не води до развитие ,предложи нови варианти ;)
Специално за матриците не виждам коя е останала в сянка , тея дето ги дъвчим са работещите явно...
казано от karlo на 21.12.09, 13:08:
Специално за матриците не виждам коя е останала в сянка , тея дето ги дъвчим са работещите явно...
VPX-NO SYNTHESIZE ето предлагам ти нещо ново работещо което не е дъвкато но е много скъпо. ;-)
Мнението беше редактирано от Judo на 21.12.09 15:16.
21.12.09
16:28
казано от gigitas на 21.12.09, 15:14:
казано от karlo на 21.12.09, 13:08:
VPX-NO SYNTHESIZE ето предлагам ти нещо ново работещо което не е дъвкато но е много скъпо. ;-)
Не е скъпо, просто в България е скъпо. На цената на SizeOn е. Иначе е страхотен продукт.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 21.12.09 16:30.
21.12.09
18:09
казано от Гошко на 21.12.09, 11:57:
Това се оказа доста интересна тема. Аз от сряда започвам да приемам Сайз Он , като до сега не съм ползвал матрици , но имам опит с креатинови продукти. Малко ме плаши подредбата на Георги Асенов , но ще опитам. Ако някой се интересува , ще направя лог , а след това и ревю :)
Не се плаши :) ! SizeOn е страходен продукт , така че СМЕЛО НАПРЕД !
Благодаря за интересното предложение Vpx no-synthesized :)
Може да го пробвам, точно в момента се чудя какъв ‘’набухвател’’ да си взема ,много изсъхнах покрай раждането на сина ми.
Някой пробвал ли го е ?
Други интересни матрици ?
Та като сме го подкарали в една друга тема на Ултимат - Horsepower. Кре Алкалин, Три Креатин Малат, Бета Аланин, Глицерол.
Ама има и за пъмп доста работи вътре.
наскоро се говореше за Cell Tech Hardcore Pro Muscle Tech
отбелязал съм си я като нещо интересно и чакам повече инфо
за селтеч бях ровил за ревюта, май повечето бяха отрицателни
Мнението беше редактирано от karlo на 22.12.09 05:45.
21.12.09
22:46
казано от Сами на 18.12.09, 08:37:
Два въпроса имам:
1.Дали ще е по-добре първо да си взема CEE,а след това креатинова матрица?Дали тялото ще реагира по-добре на матрицата,ако преди това съм пил CEE(естествено ще има почивка между двете)?
2.Ако си взема сега CEE ще го пия от 1 януари до 9 февруари и чак в началото на март ще почна GM-а и към 10 април ще го спра един път,ще почина 20 дена и началото на май ще го почна още веднъж.Въпросът ми е,дали,ако го купя сега ще се развали по някакъв начин до май месец(ще го държа в оригиналната му опаковка и ще стой под кревата)?
?
Искам да попитам автора на темата ориентира ли се вече към някой продукт?
Иначе подобна тема бях тръгнал да отварям, но както виждам са ме изпреварили и за това ще пиша тук тъкмо и да спестя малко четене на едно и също.
Няма да ви занимавам със стаж в залата, години, кг. и т.н. защото и преди съм вземал добавки(креатинови, азотни...) интересува ме само помощ да се ориентирам и изясня кой продукт да избера.
Проблема е, че в последно време по една или друга причина нямах възможност да тренирам толкова усилено както лятото и като резултат в момента силата ми е доста понамаляла, чуствам се някак като в застой, ходя тренирам, но резултатите не са като преди.
Та, за това съм решил за коледа :d да си подаря някоя добавка, да се почуствам като преди.
Ориентирал съм се към някоя от креатиновите матрици или пък толкова коментирания NO-explode, Anabolic xtreme mass fx. Знам, че тези продукти немогат да се сравняват и точно затова немога и да избера точно ефекта който търся: като цяло увеличаване на силата съответно и изръжливостта повреме на тренировка, увеличаване обема на мускулите и тук е ясно някои от креатините. Спрял съм се на коментираните в темата: Gaspari size on, Controlled labs green magnitude, Bsn cellmass.
Oт друга страна като чета описанието на No-explode, Anabolic xtreme mass fx някак си ме блазни, дали да не опитам. Някой който е използвал подуктите да каже освен напомпване какъв друг резултат има в сравнение с креатина изброен по горе.
Мнението беше редактирано от mazdaFan на 22.12.09 00:20.