18.12.09
09:24
Здравейте!
Започнал съм да тренирам БИ.Ходя и на фитнес като програмата за горна част на тялото ми е перфектна ( без претоварвания,схващания...) но незнам какво да правя за краката като упражнения,повторения,серии.Ако някой се занимава и разбрира нека помогне :)
За тва, което искаш се плаща ;) разрови се във форума.. има безброй различни упражнения и програми.. измисли си някоя и я постни! така може и да ти отг някой ;)
Мнението беше редактирано от PesHakIz на 18.12.09 16:06.
Нали за това е форума,за да си помагаме ?!Като нямаш мнение по въпроса-не пиши!
Можеш да тренираш цялото тяло в една тренировка само с базови упражнения,по 2 пъти на седмица.Това ще ти е от голяма помощ в БИ.Можеш да следваш нещо такова:бутащо,дърпащо,клякащо упражнение,упражнения за пояса.Схемите ти може да са 3х5,5х3,5х5,4х4.Упражненията са много-клек,лег,тяга,гребане с дъмбел/щанга,набиранки и кофи с/без тежест,можеш да добавяш и напади,пистолети,бицепсови сгъвания,трицепсови разгъвания..за пояса-обратни коремни преси,колелце,различни планкове,ренегадски гребания,палоф преси,руско усукване..Можеш да следваш следното правило 3 до 5,упражненията,сериите и повтореняита ти да са от 3 до 5.Не е казано,че всеки път трябва да правиш едно и също,един път акцентирай върху горната част,друг път върху долната,но цялото тяло в една тренировка (пояса е много важен за 90% от спортовете).
И сподели да видим каква ти е перфектната програма.
camael , всеки който иска да му се помогне поства примерна програма и останалите хорица у форома му поправят грешките ;) то и баба може на готово “направете ми програма или хранителна диета” ...има достатъчно материал из целия форум, но просто тр да се порови човек :) иначе тва което си го посъветвал не е лошо :) аз съм за него
24.12.09
09:59
Тяга 4 по 10
Хак клек 4 по 20
Сгъване за бедра 4 по 15
Разгъване за бедра 3 по 15
Клек с щ 4 по 12
Хиперекстензии 2 по 12-15
Повдигане за прасци прав 4 по 15
повдигане за прасци от сед 4 по 15