02.11.09
21:09
:) Тая рецепта не ме кефи вече и я махнах.
Темата беше редактирана от maria на 13.09.10 07:39.
Аз си правя по този начин трицона - слагам и няколко листа дафинов лист + черен пипер за повече аромати. И лимонът (ако има нужда) го добавям след като я изпека (домати + лимон = опасения, че ще стане мнг кисело)
П.П. Виждаш ли, че можеш да готвиш?!
Не мога, но ще се науча.
Мнението беше редактирано от maria на 13.09.10 07:39.
07.11.09
17:20
#4
Ако кажеш, че ги ловиш рибите ти :)
казано от Емил Начев на 06.11.09, 19:28:
Не се сдържах да споделя върховния експеримент от детството ми - филия козунак с домашна лютеница!
:lol:
Сладко със солено ли бре ?
16.12.09
14:01
#8
Миме,някоя нова рецепта няма ли ???
Не. Музата за готвене ме хваща много рядко.
Мнението беше редактирано от maria на 13.09.10 07:41.
19.12.09
14:20
#10
Друго си е да пуснеш нова тема ” Моите експерименти в кухнята”, след което почти веднага да напишеш ” абе аз всъщност готвя 5 пъти в годината”, после да постнеш 1 ядене и дотам.. Безумно много търсиш внимание ;)
19.12.09
14:23
#11
казано от Alexander Katzarski на 19.12.09, 14:20:
Друго си е да пуснеш нова тема ” Моите експерименти в кухнята”, след което почти веднага да напишеш ” абе аз всъщност готвя 5 пъти в годината”, после да постнеш 1 ядене и дотам.. Безумно много търсиш внимание ;)
Ако добре виждам заглавието на темата, то НЕ е “Моите ежедневни експерименти в кухнята”.
Не съм много уверен кой точно търси внимание в случая и колко усърдно... :)