Програма за маса

26.02.05
14:57

Един авер сега почва да тренира и дига с тая програма(за маса) :
Понеделник
1. Корем
- коремни преси 4 серии до отказ
2. Крака
- клекове 3 Х 10
3. Рамо
- бутане на щанга над главата от седеж 3 Х 10
- отвеждане да дъмпели в страни 3 Х 10
Сряда
1. Гърди
- бутане от хоризонтална лежанка 3 Х 10
- бутане от наклонена лежанка (полулег) 3 Х 10
- флайс 3 Х 10
2. Бицепс
- сгъване със щанга от стоеж 3 Х 10
- скотово сгъване 3 Х 10
Петък
1. Гръб
- набиране или скрипец - според възможностите - 3 Х 10
- чукове 3 Х 10
- мечка 3х10
2. Трицепс
- фреснко 3 Х 10
- дърпане на скрипец 3 х 10
Аз мисля че има да се правят някои корекции ама не се наемам.Затова кажете си забележките ако имате.
Висок е 180,64 кг,китка 17,5.
10х предварително.

AC

26.02.05
16:59

Адски безмислено е да правиш първо корем (визирам Пон.)... Почва се от най-голямата мускулна група и се завършва с най-малката.. Коремът се прави накрая...

WO

26.02.05
17:25

то ще стане корекция до корекция , ама айде по ред..:
1. гърди->гръб->рамо или
  гръб->гърди->рамо :!:  в никакъв случай рамо->гърди->гръб
2.в деня за рамото се почва с него и, както каза вече acrimonious, се
  свършва с корема
3.повторенията навсякъде освен при гърба стават 8
май това са основните, освен това, ако зависеше от мен, бих добавил 1-2 упр отгоре, но и така става....успех

27.02.05
00:28

радвам се на ентусиазирани хора, които желаят да тренират и да постигат нещо, желателно без забранени субстанции. именно затова тренировъчният и хранителен режим е най-важен. батенце с тия три серии от лег, твоя приятел ше стане най-много 65 кила. докато не се изпотиш на лежанката няма да стане. понеже гърдите са голям и важен мускул, могат да се разделят на две, а за вдигаш много от лег, трябва да буташ много за трицепс с тесен хват. наблягай на силови упражнения  за големите мускули, както и на гимнастически - кофи, набирания, лицеви (защо не в суперсерия, ако са ти леки), клякай здраво и пийй много креатин и аминокиселини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1