За a1supplements.com ?

21.12.09
12:30

Някой поръчвал ли е от www.a1supplements.com ? Отзиви ?

21.12.09
12:36

Поръчвай няма проблеми, но до 150 евро за да не ги спрат на митницата!

21.12.09
12:38

Някой друг нещо да каже ? Сериозна и стриктна фирма ли са ?

21.12.09
14:23

казано от WESTA на 21.12.09, 12:36:

Поръчвай няма проблеми, но до 150 евро за да не ги спрат на митницата!

x2. ;)

21.12.09
15:07

Точни са, НО не пишат ниски суми !
Последно гледам -35% coupon в mail-a си :D

21.12.09
15:15

казано от emzo на 21.12.09, 15:07:

Точни са, НО не пишат ниски суми !
Последно гледам -35% coupon в mail-a си :D

Ако не го ползваш може да го споделиш! ;-)

21.12.09
18:15

В момента гледам имат намаления на всички неща.Искам да попитам дали някой е поръчвал и как стой въпроса с доставката.Дали ти го носят в пощата и от пощата ти пращат писмо да си го вземеш,а парите превеждаш по банков път?
И който е поръчвал да каже за колко дни идва поръчката..”??
И някой да каже как се смята доставката и дали има някакво място където за сложените продукти се изчислява общата доставка?

Мнението беше редактирано от Костадин на 21.12.09 18:27.

21.12.09
20:25

казано от Костадин на 21.12.09, 18:15:

В момента гледам имат намаления на всички неща.Искам да попитам дали някой е поръчвал и как стой въпроса с доставката.Дали ти го носят в пощата и от пощата ти пращат писмо да си го вземеш,а парите превеждаш по банков път?
И някой да каже как се смята доставката и дали има някакво място където за сложените продукти се изчислява общата доставка?

На 90 % от твойте въпросите можеш да си отговориш като се регистрираш!
А за другите можеш да четеш тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40384/

Обръщам се към модератори и администратори бяхте казали, че ще пуснете специална тема за поръчките от чужбина имали развитие ако трябва и аз мога да пусна!?

HE

21.12.09
21:06

Прати ми моля те скайп-а си на ЛС ще се радвам ако се включиш с разработката на темата.
Имаме готовност да я започнем, но поради недостиг на време все отлагам - просто е края на годината и имам да пиша отчетите за цял отдел.

21.12.09
21:11

казано от WESTA на 21.12.09, 20:25:

казано от Костадин на 21.12.09, 18:15:

На 90 % от твойте въпросите можеш да си отговориш като се регистрираш!
А за другите можеш да четеш тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40384/

Обръщам се към модератори и администратори бяхте казали, че ще пуснете специална тема за поръчките от чужбина имали развитие ако трябва и аз мога да пусна!?

Аз си поръчвам от netrition и просто питам дали процедурата е същата ....Недей ми отговаря така с лошо...

21.12.09
22:14

Я се регни в сайта им и после питай тука !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1