21.12.09
12:30
Някой поръчвал ли е от www.a1supplements.com ? Отзиви ?
21.12.09
14:23
казано от WESTA на 21.12.09, 12:36:
Поръчвай няма проблеми, но до 150 евро за да не ги спрат на митницата!
x2. ;)
казано от emzo на 21.12.09, 15:07:
Точни са, НО не пишат ниски суми !
Последно гледам -35% coupon в mail-a си :D
Ако не го ползваш може да го споделиш! ;-)
В момента гледам имат намаления на всички неща.Искам да попитам дали някой е поръчвал и как стой въпроса с доставката.Дали ти го носят в пощата и от пощата ти пращат писмо да си го вземеш,а парите превеждаш по банков път?
И който е поръчвал да каже за колко дни идва поръчката..”??
И някой да каже как се смята доставката и дали има някакво място където за сложените продукти се изчислява общата доставка?
Мнението беше редактирано от Костадин на 21.12.09 18:27.
казано от Костадин на 21.12.09, 18:15:
В момента гледам имат намаления на всички неща.Искам да попитам дали някой е поръчвал и как стой въпроса с доставката.Дали ти го носят в пощата и от пощата ти пращат писмо да си го вземеш,а парите превеждаш по банков път?
И някой да каже как се смята доставката и дали има някакво място където за сложените продукти се изчислява общата доставка?
На 90 % от твойте въпросите можеш да си отговориш като се регистрираш!
А за другите можеш да четеш тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40384/
Обръщам се към модератори и администратори бяхте казали, че ще пуснете специална тема за поръчките от чужбина имали развитие ако трябва и аз мога да пусна!?
21.12.09
21:06
Прати ми моля те скайп-а си на ЛС ще се радвам ако се включиш с разработката на темата.
Имаме готовност да я започнем, но поради недостиг на време все отлагам - просто е края на годината и имам да пиша отчетите за цял отдел.
казано от WESTA на 21.12.09, 20:25:
казано от Костадин на 21.12.09, 18:15:
И някой да каже как се смята доставката и дали има някакво място където за сложените продукти се изчислява общата доставка?На 90 % от твойте въпросите можеш да си отговориш като се регистрираш!
А за другите можеш да четеш тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40384/Обръщам се към модератори и администратори бяхте казали, че ще пуснете специална тема за поръчките от чужбина имали развитие ако трябва и аз мога да пусна!?
Аз си поръчвам от netrition и просто питам дали процедурата е същата ....Недей ми отговаря така с лошо...