Преминаване от три на четири и пет дни тренировки

21.12.09
18:49

Здравейте, на 21 години съм и тренирам от 4 години 185 съм и тежа 81 кг .Много съм доволен от постигнатите резултати до тук от 3 пъти фитнес на седмица. Ще имам ли по голям ефект ако увелича тринировките на 4 или 5 дни седмично .Ако някой е забелязал разлика в себе си нека каже по каква програма тренира . В момента съм на :

1 ден гърди,бицепс
2 ден почивка
3 ден рамо,корем
4 ден почивка
5 ден гръб,трицепс
6 ден почивка
7 ден почивка

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 11:59.

EK

21.12.09
18:56

Краката каде са?

21.12.09
20:43

Като си доволен защо ще сменяш начина,по който тренираш?

Повече трениране не означава повече растеж,а по-дълго време,необходимо за възстановяване между тренировките,което в дългосрочен план означава претрениране.Увеличавай интензивността,не обема на тренировката,и ще продължаваш да бележиш успехи.

21.12.09
21:30

Играя много футбол когато имам време и  не правя крака ...... мисля да го сменя ,защото очаквам да имам по голям ефект при 4-5 пъти фитнес ?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1