23.12.09
18:03
Здравейте искам да опъна кожата ми да се стяга вече съм 81,8кг. и корема ми много лошо почти от сякаде станах увиснат трябва до лятото да се стягам и сега за къкво да дигам за мускулна маса или релеф за да се стягам и искам още да сваля да съм 75кг. правя НВД и си купих тренировъчна програма и НВД доволен съм от НВД то пия зелен чай и сега ще я комбинирам със бял чай за 1 седмица свалих около 2 кила. сега искам да стегям тялото ми специално коремната част и искам да ми е ясно за релеф ли да праея или за мускулна маса също и искам да сваля още 5 килца на ръст съм 170см. имам талия 90-91см. ако се стягам ще е около 80см щото имам кожа във коремами 4-7см. и ако ме посъветкате за упражнения за стягане ще съм много много благодарен който да ги правя във къщи.
Мани го тоя релеф, за какво ти е...научи се първо да пишеш и да говориш на български!!!!!!!!!!!!
казано от Roadk1ll на 23.12.09, 18:32:
Мани го тоя релеф, за какво ти е
+1
научи се първо да пишеш и да говориш на български
+2
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.12.09 18:36.
24.12.09
08:34
Аве кво ве интересува как пиша ааа тука да не е българскиезик.ком човек може да се обарка а вие веднага почвате да коментирате
научи се първо да пишеш и да говориш на български
+2
x3
24.12.09
15:31
Никой да не се обижда ама този сайт по добре да се регнал www.българскиезик.com само коментирате хората който не’могат да пишат по диалектно по добре да не коментирате виждам почти на всяка тема коментирате на хората как пишат. Извинявам се на админите и на модераторите на този това ми е най любимия сайт следвам почти всички теми и виждам който не’може да пиши както трябва и почват яловите комплексари да коментират
Абе, пич, какво се обясняваш?! Дразнещо е да се чете неграмотно написан текст и това е!
Мускулна маса или релеф? Аз ли да ти кажа? Моето самочувствие ли ще се промени, ако ти си “опънеш кожата” или натрупаш мускули или твоето?
Правиш това от което имаш нужда! Като се чувстваш дебел - чистиш. Ако мислиш, че нямаш мускули - качваш.
Извън форума казвам бате, братле, копеле и т.н. Псувам, не казвам “моля” и “благодаря”. Плюя и храча, повишавам тон на хората и.. Хайде, че стана много, но тук, в bb-team, спазвам добрия тон когато мога, старая се да пиша грамотно и разбираемо, защото за мен самия е дразнещо да чета чата от Скайп във форум пълен с интелигентни хора и съответно си взимам бележка и не ги натоварвам с това от моя страна.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.12.09 20:58.
казано от Thrashmetal на 24.12.09, 16:20:
Извън форума казвам бате, братле, копеле и т.н. Псувам, не казвам “моля” и “благодаря”. Плюя и храча, повишавам тон на хората и.. Хайде, че стана много, но тук, в bb-team, спазвам добрия тон когато мога, старая се да пиша грамотно и разбираемо, защото за мен самия е дразнещо да чета чата от Скайп във форум пълен с интелигентни хора и съответно си взимам бележка и не ги натоварвам с това от моя страна.
с 2 ръце ЗА !
25.12.09
07:14
apocalypse, отказваш да проявиш елементарно уважение към потребителите на този форум като пишеш грамотно. На какво основание искаш някой да ти окаже съдействие при това положение? Както си писал - точно така ти е отговорено, дори смятам, че и това ти е много. Нужно ли е да чета “запитването” ти 3-4 пъти, докато разбера какво искаш да кажеш?
Оправяй се... ако си дебел - сваляй, ако си хилав - качвай. Как да стане това - Google знае.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.12.09 07:15.
Правописа вече е лукс.Почни да бягаш и корема ще се оправи.Обърни повече внимание на правописа , прояви уважение към собствения си език.
25.12.09
23:53
Добре стига нека да се включите към темата
26.12.09
09:39
Така е то...
Чуждестранен форум - Питаш и ти отговарят по същество.
Български форум - Питаш и всички ти обесняват, колко си глупав.
Мнението беше редактирано от Мишел Танчев на 26.12.09 09:39.
казано от Мишел Танчев на 26.12.09, 09:39:
Така е то...
Български форум - Питаш и всички ти обЯсняват, колко си глупав.
А някои просто си спамят!
Защото в чуждестранните форуми си пишат на собствения език. Честно казано аз не разбирам езика на който apocalypse се опитва да пише. Македонски ли е, сръбски ли е не знам. Ако въобще имаше някакъв формулиран въпрос, бих отговорил, но на древен китайски диалект.
Ей такива като автора на темата са типа хора “бал сам му и правуписа даай деката насам чи да стаам кураф” и после вървят, като с две дини под ръка и се правят на корави дори пред бабите и дядовците, и с всеки ден тези хора се увеличават...
Мнението беше редактирано от fqls на 26.12.09 15:40.
Не мога да разбера какво се заяждате постоянно за правописа? Мишел Танчев е прав, почти във всеки английски форум пишат на разговорен език, но ние българите нали сме по-напред от тях трябва да се подиграваме и обиждаме ако някой е написал “а” вместо “ъ” ...
И ти като типичен Българин правиш сравнения само за това, за което ти изнася ! Ай’ ‘сиктирррр ! :)
казано от Rok1 на 03.01.10, 17:54:
Не мога да разбера какво се заяждате постоянно за правописа? Мишел Танчев е прав, почти във всеки английски форум пишат на разговорен език, но ние българите нали сме по-напред от тях трябва да се подиграваме и обиждаме ако някой е написал “а” вместо “ъ” ...
От “разговорен” до “неграмотен” има голяма разлика. Ако някой изпуска тук-там запетайки - не ме бърка, и аз го правя. Ако сменя тук-там някое А с Ъ и обратно - също. Обаче, когато от 30 думи има примерно 20 с правописна грешка, плюс нито една запетайка - еми съжалявам, не ми пука нито за българския език, нито за грамотността на пишещия, ама не просто става за четене, в този си вид. И повярвай ми, и в англоезичните форуми също се подминават подобни постове, тук просто е по-вероятно някой (напълно заслужено) да те нахрани.
А когато въпросът е такъв, какъвто в случая (иначе казано, предъвкван, изчерпан, вдигане за релеф, по дяволите досега толкова е обяснявано, че такова животно няма, “ще тренирам ама вкъщи” и т.н.) не ти остава нищо друго освен да направиш поне за правописа забележка. Останалото е откриваемо с търсачката, но от мързел никой не може да те излекува.
04.01.10
18:31
Български форум - Питаш и всички ти обесняват, колко си глупав.
Българска работа .
казано от Thrashmetal на 24.12.09, 16:20:
x10