25.02.05
11:57
искам с този топик всеки да си даде предложението за най-добрата тренировачна програма или (СПИЛИТ) така всеки ще си дава мнението и ще реши как да тренира ако ме подкрепяте моляви пишете и си давайте мнението
ДЛАГОДАРЯ ВИ!!! :roll:
Такова нещо, като най - добра тренировъчна програма няма. Всичко си зависи от човека и от целите и възможностите му.
Таково жувотно нема :x Това което таботи за мене примерно,за тебе може изобщо да не действа :wink:
fit_m пусни си една примерна програма,за да ти нанесем корекции в началото. От там насетне ти сам трябва да преценяваш според резултатите какво да променяш в нея. Но наистина няма идеална програма и идеално хранене, всичко идва с времето и с опита.
Успех!
25.02.05
16:46
оки значи ще ви питам
коя от трите програми ви харесва най-много
1 ден гарди 1 ден гарди трицепс
2 ден крака 2 ден гръп бицепс
3 ден рамена 3 ден рамо крака
4 ден гръп 4 ден почивка
5 ден раце 5 ден отначало
6 и 7 ден почивка
1 ден гърди бицепс
2 ден крака
3 ден гръп трицепс
4 ден почивка
5 ден рамо и преса
6 ден гърди и бицепс
7 ден почивка
и на следващата седмица пак сплита продалжава така
1 ден гръп трицепс
2 ден крака
3 ден гърди бицепс
4 ден почивка
5 ден рамо и преса
6 ден гръп трицепс
7 почивка
тази програма ми е написа един фитнес инструктор на име Христомир Христов
аре сега ми помогнете и ми кайете коя най-удачна и на коя какво трябжа да се промени :roll:
5 ден
25.02.05
16:48
само да поясня онези двете горе са различни програми ама нещо сам обаркал при писането и са една до друга сорри :oops:
25.02.05
19:35
ами аз тренирам от 1 месиц редовно но иначе имам около 1г. и 8 м. стаж в залата абе чожек аз тренирам 2 3 месица правя работата и спирам за 1 месиц и всичко спада ама сега сам много доволвн всяка седмица сам с различна програма и това е доста ефикасно :D
добре но тренировка за какво МАСА РЕЛЕФ ...Все пак всяка тренировка си е относителна сама по себеси
27.02.05
14:38
за маса