25.12.09
19:01
хай.. доста време не бях писал и ще се радвам някой да сподели мнението .В един ден тренирам краката с рамото .. не точно ...за краката правя едно упражнение само ... Клек.. значи правя суперсерии клек с пуловър ..горе долу 4-5 тежки серии като изключа загряващите .. а за рамото правя раменни преси... предърпване към брадата .. повдигане на пред... и повдигане на страни...
по принцип рамената не са ми силна група...от там идва притеснението ми ... смисал знам че краката трява да се тренират с 5-6 упражнения..... а нямам възможност да ги тренирам в отделен ден... тренирам така от близо месец и виждам прогрес в раменете а също и в краката...
5-6 упражнения за крака са много! И не разбрах какво питаш, честно казано?
25.12.09
23:47
Не е страшно да правиш само тежък клек, но го прави 2 пъти седмично, за да има някакъв ефект. За рамо можеш да подбереш много по-качествени упражнения, например - военна преса, арнолд изтласквания.
след януари ще започна по силова програма смисал ... наблягам на лег клек и тяга... и тва тука е нещо като за разнообразие.. просто ми е любопитно да споделите мнението си за тази тренировкаа... и наистина ако имате препоръки.. с удоволствие ще се вслушам ..
казано от Alexander Katzarski на 25.12.09, 23:47:
За рамо можеш да подбереш много по-качествени упражнения, например - военна преса, арнолд изтласквания.
дай някаква примерна програмка
26.12.09
10:03
Емии.. какво да ти кажа. Хмм, първото, което ми идва на ум е:
Тренировка 1
Клек с лост зад врат + пулоувър в суперсерии
сгъване за задно бедро от легнало положение (лежиш по корем)
(стречинг на квадрицепси)
Военна преса
Повдигане на дъмбел встрани
повдигане на крака от вис
Тренировка 2
Клек с лост зад врат + пулоувър в суперсерии (може и легпреса и махаш пулоувъра)
разгъване на краката от седеж
(стречинг за квадрицепси)
Военна преса
арнолд изтлаксвания
подвигане на крака от вис
Тия 2 тренировки трябва да са ти в една седмица