28.12.09
19:28
Здравейте, реших да наложа на теория една програмка за сила и издържливост, която ми допада като структура. В понеделник са гърдите, на следващия ден идват краката, почивка, после гърба, почивка и накрая в събота кардио, след което пак почивка.
Общо около 12 седмици мисля да продължи.
Идеята ми е да кача малко силата от първите три дни, да покача издържливостта(VO2MAX) от съботите и да си остана на сегашните кила.
Добавките са: Purple Wraath, XtenD, рибено масло и мултивитамини.
Та, ето какво измъдрих. Ще ми бъде драго, ако пуснете по някой коментар със съвет или укор:
Темата беше редактирана от morley1 на 28.12.09 19:37.
То...сила за три дни, няма да качиш осезаемо. :)))
Доста ниска честота на повтаряемост на движенията. Веднъж на седмица, ама всъщност..през една седмица.
Хубава идея, но малко трудна за изпълнение. Може би, нещо от сорта на кросфит ще е по-уместно. Редуване на по-силови с по-”аеробни” комплекси..с идеята за среден резултат и като силово поддържане/развитие и като издържливост?
При така написаната програма, само в съботния ден, след отказите на кофички и лицеви опори, понеделнишката ти тренировка...може и да е аут.
Френското, не е най-подходящото упражнение за 5х5. Ако са ти много здрави лактите - ок, не че не съм го правил, ама хич не ти го препоръчвам. Подобно нещо е в сила и за бедреното разгъване - изолирано упражнение на машина в ..сравнително силов протокол. Излишно е, според мен.
28.12.09
19:48
Леле, концентрирано 5х5 ...