19.05.09
14:14
Дано не се повтарям с някого, но мисля че не видях нещо подобно в раздела
Таблицата със състава на храните е богата, но мисля че може да се допълнят още доста, често използвани от спортуващите, храни. Не знам точно как да стане, но вариант е всеки който се сеща за някой продукт да го поства и накрая да се обобщи списъка. Също няма да е лошо да се отдели графа с фибрите във всеки продукт.
Сигурно е доста труд това, но аз само предлагам. Поздрави
19.05.09
15:07
Ще направим форма за изпращане на предложения за хранителен състав, който не присъства там, само обмисляме още как да проверяваме данните, тъй като няма да е приятно да подведем някого заради друг. :)
И аз се интересувам от това предложение.
Доста храни, които са в менюто отсъстват от таблицата, а това, освен че ме затрудни ми и загуби времето да търся стойностите по гугъл. Ще се радвам да се направят допълнения по таблицата!
Поздрави.
28.12.09
20:29
В процес на обновяване на базата сме, като новите данни са далеч повече и по-удобни за търсене (най-вече). Вярваме, че ще може да ви зарадваме с нея в началото на 2010 (а, то не остана много до тогава :)).
А за какъв грамаж се отнасят стойностите нанесени в таблицата това на 100гр. ли е ?
19.02.11
21:31
Таблицата беше заместена от раздел “храни и хранителни продукти”. Там грамажът е по подразбиране 100 гр, но може да се промени от опциите вдясно на всеки профил.