за таблицата с хранителния състав

19.05.09
14:14

Дано не се повтарям с някого, но мисля че не видях нещо подобно в раздела

Таблицата със състава на храните е богата, но мисля че може да се допълнят още доста, често използвани от спортуващите, храни. Не знам точно как да стане, но вариант е всеки който се сеща за някой продукт да го поства и накрая да се обобщи списъка. Също няма да е лошо да се отдели графа с фибрите във всеки продукт.
Сигурно е доста труд това, но аз само предлагам. Поздрави

Ще направим форма за изпращане на предложения за хранителен състав, който не присъства там, само обмисляме още как да проверяваме данните, тъй като няма да е приятно да подведем някого заради друг. :)

09.11.09
23:21

не е ли готова ?

26.12.09
21:07

И аз се интересувам от това предложение.
Доста храни, които са в менюто отсъстват от таблицата, а това, освен че ме затрудни ми и загуби времето да търся стойностите по гугъл. Ще се радвам да се направят допълнения по таблицата!

Поздрави.

В процес на обновяване на базата сме, като новите данни са далеч повече и по-удобни за търсене (най-вече). Вярваме, че ще може да ви зарадваме с нея в началото на 2010 (а, то не остана много до тогава :)).

19.02.11
20:39

А за какъв грамаж се отнасят стойностите нанесени в таблицата това на 100гр. ли е ?

Таблицата беше заместена от раздел “храни и хранителни продукти”. Там грамажът е по подразбиране 100 гр, но може да се промени от опциите вдясно на всеки профил.

19.02.11
23:46

Благодаря ти! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1