12.10.09
19:47
Можете ли да направите общ чат за всички потребители он-лайн, а вече пак да си задават въпросите в форума?
13.10.09
10:31
Беше коментирано преди доста време. Отхвърли се.
13.10.09
15:10
Тази идея е може би лидер в групата “силно желани, реално неизползвани”. Дори наскоро имахме тулбар с вграден чат, но не беше особено използван.
13.10.09
15:32
Оф,този туулбар така ме дразнеше яко...
Дори не съм разбрала, че тоя тулбар имал и чат. Първата ми работа след като ми се зареди сайта беше да го затворя, без изобщо никога да го разгледам :lol: .
13.10.09
20:55
казано от Мария Никифорова на 13.10.09, 19:37:
Дори не съм разбрала, че тоя тулбар имал и чат. Първата ми работа след като ми се зареди сайта беше да го затворя, без изобщо никога да го разгледам :lol: .
И аз съм така ама си мълчах от уважение.(хаха)
Какви чатове какви 5 лева.Вместо да млъквате и тренирате ще се застоявате.Я стига!
14.10.09
04:17
Навремето бб-теам, си имаше чат канал в тогавашната Mirc, представа си нямам дали съществува още защото и годините бяха други.
Не съм технически грамотен, но ако не греша подобен чат може да се направи и в скайп, от самите потребители ..
В скайп може да се направи един публичен чат, да се пусне линк към чата тук и всеки който иска да влезе в него чрез линка. След това ще могат да се гонят хора от чата или да не им се дава да пишат, нещо подобно на Мирк.
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 14.10.09 05:08.