29.12.09
15:43
Здравейте.Тренирал съм близо година и половина като спрях преди около 1 (февруари месец).Нещата в момента са зле преди бях с талия 85 в момента 100 след “студентски живот” 4 месеца-през ден алкохол и то много,спане по 3-4 часа на вечер и други такива дивотии та вече ми писна и реших да вляза във форма както бях преди да стана студент.Та ако може да предложите някаква програма за завръщане в залата и идеи за хранителен режим при положение,че мога да отделям около 200-250лв на месец за храна,което не е много.Там имаме хладилник и скара(парти грил май се води) и електрически котлон та няма и много опции за готвене.
П.П ако има колеги от техническия във Варна,които дигат в фитнеса на 15ти блок да пишат ако искат заедно да ходим,че няма с кои.(не,че ми е проблем преди сам си ходих).Отидох веднъж за да видя само как е залата и се шашнах....50кг на лежнаката ми тежаха след 10то повторение при положение,че преди правих 8мца с 90кг..както и да е много ме е яд,че започнах да си “правя кефа”,а в крайна сметка разбрах,че преди като не ходих по дискотеки и не пих ми беше много по-кеф в залата :)
19г.,172см,82кг
Темата беше редактирана от QcK на 29.12.09 15:44.
Точно в същата ситуациа бях и аз! 3 години тренировки всеки ден, след това се отказах. НО ! НО ! НО ! какво ме вкара в залата : 1- нямах никакво самочувствие. 2- Не се чувствах добре (дори и в секса се отразява) 3- отвсякаде те тъпчат ! И така ето днес имам собствена зала и всеки божи ден изкарвам там. Та изках да ти кажа че много добре си решил да започнеш да тренираш отново, аз качих 20 кила за 1 година като се има в предвид че взимах само БГ боклуци (супер мас 2100) в огомни количества обаче, нямаше просто как да си позволявам по скъпи добавки тъй като всичко ми отива по залата. Та спрях алкохола (пиех многоооо) започнах да ходя спокойно по дискотеки и така. Моят съвет е дори и да не взимаш скъпи добавки с много труд и упоритост ще напреднеш в фитнеса (щом и основата я имаш) от мен Успех !!!
Мнението беше редактирано от bat tonko на 30.12.09 08:03.