Разделяне на краката в две тренировки.

27.02.05
20:59

Здравейте. Нов съм в този форум. :)
Постарах се да потърся информация за въпроса който ме интересува, но понеже не успях, реших директно да го задам към вас.
Той се отнася до разделянето на краката в две различни тренировки. Тренирам 3 пъти седмично. във втората тренировка играя горна част на краката, а в третата тренирам прасци. Комбинирам ги с други мускулни групи естествено.  Интересно ми е дали някой от вас е тренирал така. Можете ли да ми кажете предимствата и недостатъците, лични впечатления и прочие.
Мерси предварително.

28.02.05
00:24

Прасците са си отделно и можеш да ги тренираш когато си искаш.

28.02.05
12:20

предимство ще ти бъде факта, че прасци ще тренираш с повече енергия, тък като обикновено ги оставят за накрая, след бедрата и познай ..... за лятото никой няма там хех, много ме кефят горили с сламки под колената, Румен Ценов е поредното доказателство за пренебрегване на тази мускулна група - 48 състезателна ръка, а прасец по малък и тоя на племенницата ми!
Та, тренирай прасеца в друг ден, базово и тежко, 2 упражнения си избери. Върви с гръб, гърди, ръце ако щеш  :wink:  Помпи и разтягай яко, после само къси гащи ще носиш  :o

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1