Мъртва Тяга?Ко туй :)

MO

25.02.05
07:14

Как да изпълнявам Мъртвата тяга възможно най ефектно и правилно? :roll:

25.02.05
10:11

На ли вече пусна такава тема и се опитах да ти обесня,Защо отново пускаш същата тема.Няма смисъл :twisted:

БН

25.02.05
14:43

Monster98-Момче-ходи в началото на сайта извън форума и влез в отделението ``упражнения``после в ``гръб``ще намериш ``мъртва тяга``там пише всичко нужно по този въпрос-има снимки и текст за доброто изпълнение,кои мускули очастват и тн. :wink:

MO

25.02.05
15:42

За да питам сигурно си има причина,1во след като пуснах темата тя беше истрита заради някакви керливи 4ки на место ч.2ро вече съм погледнал в опражнения обаче не ми стана много ясно,и искам малко по подробно обяснение :wink:

БН

25.02.05
17:27

Ами добре...в такъв случай признавам че малко съм прибързал със заключенията! :) Ако след проверка в сайта не чатиш си прав да питаш тук-а пък и ние не сме тук за да се караме а за да се съветваме и да излагаме гледни точки! :wink: Бих бил доволен да ти помогна до колкото мога,само исках да те питам не че имам нещо против теб и че искам да те убидя ,но ако случайно си циганин трябва да го знам!Чат си че ако си българин или друг славянин ще направя всичко по мойте възможности за да ти разясня този въпрос,но ако такъв не е случая- :twisted:Du wirst sterben-hurrensohn!

JI

25.02.05
18:12

До монстер 98 : кажи  какво не ти е ясно ???
Значи мойте препоръки са да я праиш по към края да си загрял добре кръстта правилното изпълнения или аз както го знам е със смесен хват ( някой я прааят и с надхват ) . кръста го фиксираш иг гледаш да е в нормално положение тоест както S (мисля че ме разбира  :wink: )не го мърдаш по време на изпълнението гледаш да е постояно в това положение . след като си в крайната  точка на изпълнение на тягата раменете не ги дъраш назад а ги отпускаш , за да се натовари гърбът и после наново ....

X_

25.02.05
18:39

:lol: тук някакви расови предразсъдъци ли се долавят???а циганите не могат ли да знаят как се прави мъртва тяга :D :D :D :D
MO

25.02.05
22:50

Абе пич аз те питам щото до са несам правил ти ми заявяваш некви простотий за некви роми....като неможеш да помогнеш малчи там и си глей твойта работа!/А между др. я ми кажете или дайте линк да си свала от някаде испълнение на мъртва тяга че не го схващам много много:(

X_

25.02.05
22:55

ще те посъветвам да се огледаш в залата където ходиш за някой по-опитен и да го помолиш да ти обясни и покаже как се прави.С четене няма да ти се изясни много :D

MO

25.02.05
23:00

ми не тренирам в зала

X_

25.02.05
23:03

ами отиди в най-близката и попитай :Dняма да тренираш ,просто помоли някой да ти покаже упражнението

MO

25.02.05
23:13

Е няма ли някви видео материали по вапроса??

БН

25.02.05
23:35

Ами-не циганите нямат право да правят мъртва тяга :x , а САПУН  :twisted: ХАХАХА!Както и да е вярно е че малко излезох от темата и се извинявам за това-просто исках да се уверя че сме си между българи!Относно мъртвата тяга мисля че Живко се изказа достатъчно компетентно по въпроса-трябва да загрееш добре преди да правиш това упражнение защото е възможно да се сецнеш или да си преебаш кръста ако си слаб в тази област по наследство.А за изпълнение-трябва да си държиш краката прилепени до пода,с едната ръка хващаш щангата така че вътрешната част на ръката ти да гледа навътре-към теб ,адругата ръка -обратното.Ако не ме разбираш отиди в сайта и виш снимката обръщайки внимание на захвата-знам че вече си бил там...После с ИЗПРАВЕН и наклонен напред гръб се изправяш-гърба вече не е наклонен на пред а както когато ходиш,всичко това без да използваш силата на делтовидния мускул.Не знам... :? ами не знам дали ме разбра-трудно е за обясняване!Но Хикс ман е прав че няма нищо срамно в това да отидеш в някоя зала и там да питаш-и аз тренирам повечето време вкъщи защото си имам доста оборудване! :) Ами т`ва е!А за да отговоря на хикс ман -да мразя циганите и мисля че от тях освен автокозметика друго не става-ако ти не си такъв пак ти казвам-нямам абселютно НИЩО против теб! :wink:

28.02.05
12:20

http://www.bb-team.org/exercise/000161.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1