24.12.09
21:03
Здравейте до скоро тренирах по тази програма, съставял съм си я сам , резултат даде(целта беше качване на маса) и лично съм доволен , но вече започнах да тъпча на 1 място и застоя се усеща осезаемо , почти всяко упражнение го изпълнявам в 4серии от по не повече от 10повторени като след втората и третата серия покачвам тежеста (това ми е методиката като цяло, дали е правилна- имам някой съмнения и разчитам на вашитв мвнния по въпроса)
1ден Крака:
бедрено разгъване
клек(пълен) 4 серии( ако имам сили правя и 5та с малко килограми)
лег преса
калф машина
магарешко яздене/ил смит машина
2 ден почивка
3ден ръце( бицепс трицепс предмишница) (трицепс и предмишница правя в суперсерии)
бицепсово сгъване(прав)
биц сгъване от наклонен седеж
концентринчно сгъване
скотово сгъване с крив лост
разгъване на дъмпел зад врат
трицепсово разгъване на скрипец
кибек
бицепсово сгъване с надхват
сгъване с лост http://www.bb-team.org/exercise/2148/
4ден почивак
5 ден Гръб /прасец
горен скрипец (започвам със задврат и след това предгърди)
гребане с щанга (лоста го хващам над хват)
долен скрипец
гребане с дъмпел
калф машина
магарешко яздене/или смит машина
6 ден почивка
7 ден Рамо и трапец
не зная как се казва http://www.bb-team.org/exercise/1165/
повдигане ръце напред за предното рамо
вертолет
не му зная името на това упражнение затова ще го опиша- хващам се за стена примерно навеждам цялото тяло и в посоката в която съм се навел разтварял ръката с която държа дъмпела (средно рамо)
раммена преси
за трапец хващам щанга и свивам ръменето (около 5 серии с възможно по-големи килограми)
упражненията ги изпълнявам в реда в който съм записал
Иска ми се да смяна някой упражнения/ или да разместя дните и някой мускулни групи , за жалост идея нямам как , тази програма до този момент ми бе най -удобна и според мен достатъчно балансирана , тренировката ми продлжава около час , час и 15-20 мин макс. Бих се радвал ако някой от вас сподели и други трен. програми , 1000 работи изчетох до сега и съм объркан , все пак искам новата ми програма(или променената ми сегашна) да бъде съпоставена и изготвена предвид настоящата , разчитам на вашите мнения и коментари
поздрави на всички и благодаря на тези които все пак се насилиха да изчетат моя роман
Темата беше редактирана от Ифо на 24.12.09 21:09.
31.12.09
08:28
Малко храна за размисъл: Правете обратното: Трениране :)