22.12.09
23:19
Здравейте.Реших да си направя дневник,но не да пиша всеки ден в него като луд какво ям и как тренирам,а да видя постиженията си,черно на бяло.През определен период от време ще слагам нова информация.
На 16 години съм.Започнах да тренирам януари 2009 година.Тогава тежах 60 кг.Висок съм 1.70.
В началото не можех да вдигна 50 над 3-4 пъти!
Искам да отбележа,че не ходя на фитнес,а тренирам в домашни условия.За момента имам лежанка, 130 килограма тежести,2 лоста и два дъмбела.
В тези 12 месеца на моето развитие претърпях драстични промяни.
1.1.2009г-Бицепс 31,Гърди 90,килограми 60,максимално повдигане от лег 52,тренировка за бицепс ~20кг.
22.12.2009г-В момента бицепса ми е 38 сантиметра,гърдите 105,килограмите 72.Повдигането от лег ми достигна 90 килограма!Тренирам с 35кг.за бицепс като гледам да не правя cheating.
В тези условия в които тренирам нямам възможност да тренирам крака и това ме спъва!Но когато тегля чертата виждам,че съм качил за 1г 13 килограма по торса и рацете.
Следващия път когато пиша ще бъде поне след полвин година за да видя разликите :)
Да!чак сега видях,че съм го сложил в ДАМСКИ ДНЕВНИЦИ хаха
Темата беше редактирана от Samito на 02.01.10 10:31.
казано от Samito на 22.12.09, 23:19:
Реших да си направя дневник, но не да пиша всеки ден в него като луд какво ям и как тренирам, а да видя постиженията си, черно на бяло.
:lol: много се смяххххх
(Иначе и самото изречение е много готино)
П.П. Тоя дневни-и-и-иииик е като мъж, озовал се в харем пълен с жени.... ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 23.12.09 17:14.
23.12.09
20:52
Някой мод няма ли да премести дневника? :)
Чак пък мъж :)
Имам въпрос.Нормално ли е да седя в застой 2-3 месеца и после за 5-6 дена да кача 5 килограма,защото всичките килограми съм ги качил по този начин.В началото си мислех,че е от прекалено много испити течности и т.н,но килограмите си остават.Все едно се отпушва карбуратора и се събуждам всеки ден с кило отгоре :D
Мнението беше редактирано от Samito на 23.12.09 23:08.
02.01.10
11:02
Мисля ,че трябва да се запознаеш с упражнението Клек , ако искаш да трнираш крака.
08.01.10
01:49
Глупости,имаш възможност да тренираш крака - обръщаш щангата до гърди и правиш преден клек или още по-добър вариант - обръщаш щангата до гърди,тласкаш,спускаш до врата,правиш серия клекове,тласкаш и пускаш. :) Може да е по-неудобно от стойка за клек,със сигурност щангата няма да отговаря на възможностите ти,но пък ако не се откажеш и тренираш така ще напреднеш много по-бързо.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 08.01.10 01:49.
Днес правих спаринг с един надъхан дето тренира от 1 месец и му направих knockdown :) Чувствам се добре
ПОМОЩ!
и лявата ръка почва да се цепи!!!Какво да правя???? Как да я спася.Все пак се тренира за здраве и ркасота,не за ГРОЗНИ СТРИИ
ПОМОЩ
10.04.10
15:38
казано от Samito на 10.04.10, 15:36:
ПОМОЩ!
и лявата ръка почва да се цепи!!!Какво да правя???? Как да я спася.Все пак се тренира за здраве и ркасота,не за ГРОЗНИ СТРИИ
ПОМОЩ
О боже, все едно самата ръка се цепи, кръв шурва и костта е почнала да се пропуква!
Нищо не може да се направи!
Ще ти кажат някои неща за мазане - но ти избирай - голяма ръка със стрии или малка без?!?
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 10.04.10 15:38.
Намерете му пожарогасител, има стрии!
Впрочем, за стриите не мога да ти помогна, но искам да те помоля за снимка. 100х2 лег си е страхотно на твоите килограми и стаж.
казано от Георги Николаев на 10.04.10, 15:38:
Ще ти кажат някои неща за мазане - но ти избирай - голяма ръка със стрии или малка без?!?
Мойта е малка, но с много стрии.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.04.10 16:26.
10.04.10
16:19
можеш да избегнеш появяването на големи като ги мажеш, но ме съмнява да предотвратиш излизането им.. то за това трябва много постепенно да стават тези неща :)