25.11.09
23:33
Искам да попитам някой има ли отзиви за продуктите на тази фирма?Това им е syte : http://www.bulkpowders.co.uk/ Гледам,че цените на продуктите им са на доста сносни цени и имат доста неща! Аз съм взимал само от протеина им,но да не казвам голяма дума,смятам,че ме възстановява по добре от Scivation-a.При същите тренировки и интензивност с които съм тренирал когато приемах Scivation-a и сега когато приемам този протеин,усещам мускулите си възстановени, и мускулната ми треска е по слабо изявена,за сметка на сериозна и пълноценна тренировка.Та,дали някой е използвал нещо тяхно ми беше въпроса (малко се отплеснах) :) :) :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.10.12 15:59.
Аз за пръв чувам за тях, но цените им наистина изглеждат доста привлекателно. Колко ти струваше доставката ако не е тайна и за какво количество протеин?
26.11.09
00:18
Мой приятел ми донесе една “бака” от 1 кг. И цената му беше 35 лева за кг. Той не прилича на човек ,в смисъл много е добре и ми каза,че именно тива го възстановява най добре. Има доста коментари в форума на bodubuiding.com но мен конкретно за хора от България ме интересува дали са ползвали.Моя човек е доста напред с нещата и информацията и ми каза,че много фирчи купували и овкусявали именно от него защото той бил субстанция ли нещо такова.Протеина е неовкусен и леко жълтеникав,приятен на вкус и със много добра разтворимост.На мен лично много ми харесва като цена,и действие....надявам се и някой друг да изкаже мнението си
Протеините са супер, ако имах възможност щях само такива да пия.Пробвал съм доза от изолата ,перфектен е.
Другата готина опция е, че могат да ти ‘’забъркат’’ продукт по твои изисквания ,само казваш какво да съдържа .
http://www.cheapuksupplements.com/shop/
Много добри цени над 200 лири безплатна доставка.
казано от WESTA на 03.01.10, 02:21:
Даже видях SlimXtreme наличен :lol:
03.01.10
12:06
Emzo, просто ми е любопитно защо си прекарал линковете през anonym.to ...Стана ми любопитно не за друго. ;)
казано от WESTA на 03.01.10, 02:21:
Тези специално бях ги питал преди 2-3 мес. за доставка до БГ. И казаха, че са съжаление не доставят до нашата страна.
Toва с безплатната доставка над 200 лири е супер. Ако си поръчаш за 3-4 месеца напред излиза по-оферта от Щатите, дори без новите изменения в закона.
Ето още един немски:
http://www.nutrition-discount.de
До 20 кг. доставката е 36 евро. Безплатни продукти за тестване. Имат много евтин суроватъчен концентрат.
03.01.10
15:12
butthead, има в тези сайтове Европейски марки, които наистина излизат изгодно, но Американските марки са си по-изгодни в Америка(ако не плащаш мито и ддс разбира се).Вече ако се плаща не съм му правил сметката.
По-късно ще разгледам и другите Европейски сайтове. :)
Говорим с доставката заедно. По-изгодно излиза и от най-евтините американски марки - Ултимат, Диматайз. Но качеството му е зле. Не ми вдъхват много доверие по описанията, немските протеини като цяло. Този специално хем е йон-екчейндж(и микрофилтриран) концентрат?, хем са му запазени субфракциите и то в големи количества. А имат и един соев изолат (смесен с пшеничен), който е още по-долнопробен. То всъщност тези двата привличат внимание щото са много евтини.
03.01.10
15:33
Аз имах напредвид от Английскя сайт, че имат евтини протеини на Nutrasport май беше едната марка и още няколко други, които не им помня имената.Не съм сигурен обаче дали са Английски марки или са от друга държава в Европа. :)
Ooo, този маже Nutrisport, бате:). UK предполагам, че е - “add pint”. Супер качество изглежда по описанието (английските по принцип са). За без пари направо като хванеш безплатния шипинг:). Дозите са двойно повече btw (по американски стандарт) , щото са големи на 45 г протеин. Гадни подсладители има обаче.
Ако се разровим сигурно има и други такива добри оферти. Евалата на емзо:)
Не, не съм. Има дадена България като дестинация, ама може и да са несериозни.
Мнението беше редактирано от butthead на 03.01.10 16:01.
03.01.10
16:03
butthead, Аз Европейските марки в Английските сайтове ги намирам обикновенно като гледам най-ниските цени... хаха досега метода ми е работел.. :) Така намерих този и още няколко продукта, на които както вече казах не им помня имената. :)
ПС- Имаше някакви Гейнери Мамут нещо си ли кво беше .. Май и те са Европейски.Доста добре сядат. :)
ПС2- До сега няколко пъти съм поръчвал Английски стоки(не говоря за добавки).Мисълта ми е, че до сега Стока поръчана от Англия или Английска Стока с лошо качество не съм видял. :) Наистина много си държат на Куалити-то Британците. :)
Мнението беше редактирано от incessantforce на 03.01.10 16:05.
03.01.10
16:05
Nutrasport на вкус са отвратителни, иначе май няма по-евтини протеини от тях.
03.01.10
16:19
казано от Aleksandar Marinov на 03.01.10, 16:05:
Nutrasport на вкус са отвратителни, иначе май няма по-евтини протеини от тях.
Не съм сигурен за Марката ама може и Нутраспорт да са имаха едни доста изгодни Амино-та като цена/количество. :)
Доставят, сайт няма да се добавя ако не доставят или най-малкото ще има НЕПРОВЕРЕН написано до него.
Моят фаворит е
http://www.predatornutrition.com
Най добрите цени в Англия! Поръчвал съм от Германия, без проблем, доставка 5 дни с UPS. За БГ пише: £5.99 to a maximum of £19.99 for Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Greece, Iceland, Latvia, Lithuania, Montenegro, Norway and Serbia. FREE shipping on orders over £250.
Друг сайт с повече марки и продукти, но по високи цени:
http://www.gigasnutrition.com
Много богат немски сайт, складът е в Англия. Пише, че доставката до БГ е между 13 и 45 евро, в зависимост от килограмите.
Иначе то споменатите от ЕМЗО cheapuksups и discountsups съм поръчвал до Германия без проблеми.
Мнението беше редактирано от inspect на 04.01.10 09:29.
04.01.10
10:27
Мисля, че тук е мястото да кажа нещо, което долу-горе ми е ясно, но все ми е интересно какво мислят другите.
Според мен както ние така и другите страни членки на ЕС плащат мито и ддс при внос.Това говоря за големите вносители.В такъв случей, защо тогава един ОН 10 Либри е 155лева в предатор нутришъна да кажем, а тук върви около 247-280 по нашите онлайн магазини като няма промоция.Давам пример с въпросният продукт, защото не ми се търси за други продукти, но почти съм убеден, че и при тях положението ще е такова.Още един пример за който погледнах току що е ГлицерГроу на КонтоледЛабс, който в Предатора е 65-66лева, а тук върви около 95 лева.Също така ако не се лъжа Англианите примерно плащат по 15,0% или 17,5% беше ДДС, което ще каже, че плащат по-малко ддс от нас.Вече за митата не знам как стои въпроса.Просто съм любопитен по това мое разсъждение какво е вашето мнение. :)
04.01.10
10:54
В Англия няма ДДС за храните и добавките, най-често и митото им го тълкуват по-добре (защото митничарите за разлика от наще са умни). А в останалата европа ДДС-то е 6-7% за храни и добавки, само ние сме баровци и плащаме всичко в десеторен размер. Обърни внимание и на доставката на мен от щатитеми доставят документ за 48 часа за 4.5$, а ако аз пратя ми е 100лв за 1 седмица.
04.01.10
11:02
казано от Валентин Иванов на 04.01.10, 10:54:
В Англия няма ДДС за храните и добавките, най-често и митото им го тълкуват по-добре (защото митничарите за разлика от наще са умни). А в останалата европа ДДС-то е 6-7% за храни и добавки, само ние сме баровци и плащаме всичко в десеторен размер. Обърни внимание и на доставката на мен от щатитеми доставят документ за 48 часа за 4.5$, а ако аз пратя ми е 100лв за 1 седмица.
Хмм това не го знаех, че нямат ддс за храните и добавките.Какво имаше напредвид, че им тълкуват митото по-добре..?Взимат им по малък % или какво?
Добре де в такъв случей един много глупав въпрос.. защо нашите лукови глави, които се наричат политици/депутати/министри не вземат пример от някоя по-развита страна като Англия например..
Също и не знаех, че в другите държави за храни и добавки е толкова малко ддс-то.Знаех само, че в Англия е 15-17% ддс-то и уж тука в БГ се говореше, че ще го правят толкова, но дали ще стане.. :)
04.01.10
11:14
казано от incessantforce на 04.01.10, 11:02:
Хмм това не го знаех, че нямат ддс за храните и добавките.Какво имаше напредвид, че им тълкуват митото по-добре..?Взимат им по малък % или какво?
Добре де в такъв случей един много глупав въпрос.. защо нашите лукови глави, които се наричат политици/депутати/министри не вземат пример от някоя по-развита страна като Англия например..
Също и не знаех, че в другите държави за храни и добавки е толкова малко ддс-то.Знаех само, че в Англия е 15-17% ддс-то и уж тука в БГ се говореше, че ще го правят толкова, но дали ще стане.. :)
Точно това имах в предивд че им взимат по-малко на техните си фирми защото са хитри и знаят че това стимулира бизнеса и това води до по-голям оборот и печалби за висчки. Колкото познати имам в ЕС всички имат една история -= като расте бизнеса и почват да те търсят и да ти помагат и от данъчните и от банките. Виждал съм го с очите си.
Тук всеки колега знае че като те надушат че ти вървят нещата и почват да те проверяват и тормозят и изнудват докато накрая те откажат.
Политиците ли? Те са си една много добра извадка на средния българин -” По-добре 100лв днес отколкото 1000 утре”.
Само една от безброй “безумни умности” от нашия фолклор.
Ето ти малко инфо за ДДС-то в англия:
http://www.startinbusiness.co.uk/flowchart/8flowchart_vat.htm#egzero
04.01.10
11:23
Не можах да видя само къде пише това за добавките.Още ми е сънено и може би за това.
Иначе наистина другите страни ценят това, когато някой човек развива даден бизнес и гледат даго стимулират.
Сега примерно Дянков като сложи това за 30-те лева няма да стимулира пълненето на Бюджета с ДДС, защото или ще се пазари в Европейски Онлайн Шопове или както четох на едно друго място хората ще почнат да си пишат Гифт и 10$ на пратките и така.Получава се един вид, че вместо да ни стимулират да пазарим и да спазваме законите Те или ни карат да не пазарим или в някои случаи при някои хора дори ни стимулират да ги нарушаваме(където говорих за гифт и 10$)...
04.01.10
12:12
Здравейте,вече ми стана ясно че от Америка добавки повече АЗ няма да си поръчаваМ !!! Но примерно си поръчам сега от Англия и като им направя трансфера от моята сметка до тяхната ще трябва ли пак да плащам мито или ддс ? Моля,който е поръчвал от последния сайт (ЗА АНГЛИЯ) да ми каже дали направо са му/й донесени в пощата или е имало “разправии” ? Благодаря :)
04.01.10
12:42
Споко бе Пич!!!ОТ Англия съм поръчвал други стоки на няколко пъти.Имал съм поръчки за по 50-60-80-90 паунда и проблеми няма.Карат ти ги направо до вратата.Или в най-лошият случей ще трябва да отидеш до Пощата и да си ги вземеш.Цената на продуктите си остава такава каквато си платил в съответният сайт!Нямаш мито, ддс и други работи. :)
05.01.10
14:59
http://www.prosport.net/
7 Euros all over EU. For orders over 150€ free
Още не съм го пробвал, при тези промоции в БГ напоследък, но ми се вижда една добра алтернатива.
05.01.10
15:32
Сравних набързо, но според мен в Предатора цените на продуктите са по-ниски. :)
05.01.10
15:58
аз пък мисля че в Дискаунт суплементс е по добре в сравнение с предатора,там няма ДДС което смятат след кат сложиш в кошницата,докато в Предатора има ,освен това за неща до 1 кило няма транспорт също.
05.01.10
16:11
казано от tanyotiger на 05.01.10, 15:58:
аз пък мисля че в Дискаунт суплементс е по добре в сравнение с предатора,там няма ДДС което смятат след кат сложиш в кошницата,докато в Предатора има ,освен това за неща до 1 кило няма транспорт също.
Ахъм.Ами това за ВАТ(ДДС-то) не го знаех.Това за 1 кило правилно ли съм разбрал, че в Дискаунта за продукти до 1кг. имаш безплатна доставка? :)
Няма такова нещо с ДДС - цената е каквато си пише! Предполагам, че бъркаш цените в EUR и GBP.
От дискаунта наистина има безплатна доставка (поне до Германия), но е в плик за писмо с нормална поща, няма тракинг и се забави към 2 седмици. Обаче пък Syntrax Fyre за 15 GBP си е добра цена откъдето и да го погледнеш :-) Дискаунта е доста евтин, примерно KreAlkalyn за 5-7 GBP, но пък и доста фирми изобщо не се предлагат или пък само от време на време.
Мнението беше редактирано от inspect на 05.01.10 16:40.
казано от inspect на 05.01.10, 16:35:
Няма такова нещо с ДДС - цената е каквато си пише! Предполагам, че бъркаш цените в EUR и GBP.
От дискаунта наистина има безплатна доставка (поне до Германия), но е в плик за писмо с нормална поща, няма тракинг и се забави към 2 седмици. Обаче пък Syntrax Fyre за 15 GBP си е добра цена откъдето и да го погледнеш :-) Дискаунта е доста евтин, примерно KreAlkalyn за 5-7 GBP, но пък и доста фирми изобщо не се предлагат или пък само от време на време.
Къде го видя Syntrax Fyre за 15 GBP ?
08.01.10
11:47
в дискаунта наистина доста неща ги нямат,все пак това което имат идва бързо и направо при мен на адрес.До 1 кг идват като пощенски плик и пощальонката ми ги доставя направо при мен,нищо не плащам за доставка.За големите пратки пак ти ги носят на адрес ,при мен с Интерлогистика.Поне няма разкарване до пощата,а и последната ми пратка бе около 20 кила,добре че дойде в къщи:)
08.01.10
12:00
казано от tanyotiger на 08.01.10, 11:47:
в дискаунта наистина доста неща ги нямат,все пак това което имат идва бързо и направо при мен на адрес.До 1 кг идват като пощенски плик и пощальонката ми ги доставя направо при мен,нищо не плащам за доставка.За големите пратки пак ти ги носят на адрес ,при мен с Интерлогистика.Поне няма разкарване до пощата,а и последната ми пратка бе около 20 кила,добре че дойде в къщи:)
Аз през деня съм на работа и какво правят ако ме няма ? При вас просто оцелиха да сте си вкъщи или са я оставили при съседите и после си я взехте ? :)
08.01.10
14:13
Предполагам, че първо пристига в някоя куриерска служба от , която ти се обаждат преди да направят доставката. Както е от “силата” примерно.
П.П. След като се прецакаха нещата с ДДС-то за продукти от САЩ си избрах Предатора за поръчка. Продуктите са ми 240 евро. Някой може ли да ми каже дали има ограничения в теглото на поръчката и колко е доставката до България. Някой поръчвал ли е от този сайт ?
И аз имам същия въпрос.Колко горе-долу излиза поръчката от предатора ??
Мнението беше редактирано от Padre на 10.01.10 16:57.