Трицепс...какво да го правя?!

01.03.05
22:37

Здравейте,
Имам един бая странен проблем, който според мен ми пречи доста на тренировките. Значи когато тренирам за гърди и правя лег вместо да ми се изморяват гърдите аз чувствам изтощаване в трицепсите, което ми пречи да тренирам качествено. Имам още сила в гърдите но просто ръцете ми отказват и немога да продълйа с повторенията. Също така качествено мога да вдигам само на 1-вата лежанка в тренировката, например правя средна част и после ръцете ми се изтощават и немога да тренирам хубаво за другите части. Единственото решение е да правя флайс, в който почти не участва трицепса. А и същто така в дните когато тренирам ръце, след тренировката за трицепс имам някакъв свръх дълъг период на възтановяване и някаква странна мускулна треска в продължение на 4-5 дни. Просто явно трицепсите са ми много слаби и незнам как да подходя. Помогнете ми и ако имате въпроси питайте. HELP!

01.03.05
23:34

Такаааа или ти е по слаб трицепса или хвата ти е тесен. Разшири хвата за да намалиш натоварването върху трицепса а да го понесат гърдите.Ако това не е проблема прави тогава метода предварително изтощение например правиш някво упражнение за гърди с което ги изтощаваш почиваш 10-15 сек и правиш основното и тъй като гърдите са изтощени те са лимитиращия фактор в отказа (стигаш при тях до отказ не при трицепса) основното упражнение ще правиш с по малко кила отколкото нормално когато тренираш
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1