08.01.10
15:32
Коя мускулна група създава тази добре изглеждаща и отличаваща се разлика между рамото и бицепс/трицепс.
Дали това са развити раменни глави като цяло или някоя от тях по-специлано,или добре оформени и изчистени бицепс и трицепс.
Погледнете снимката.
Темата беше редактирана от Biad__ на 08.01.10 15:33.
казано от Biad__ на 08.01.10, 15:32:
Коя мускулна група създава тази добре изглеждаща и отличаваща се разлика между рамото и бицепс/трицепс.
Дали това са развити раменни глави като цяло или някоя от тях по-специлано,или добре оформени и изчистени бицепс и трицепс.Погледнете снимката.
той човекак като го гледам си е оформен на сякъде,пък и може да е заради дълбокият релеф.Я някой по-компетентен да даде мнение,че и на мен ми е интересно
като ти се уголеми рамото и ще го забележиш и при теб. Вече след това като се изчистиш от мазнини (както при про-то на снимката) ще изглежда така.
От раменете е този ефект. Аз като ученик будала не правех рамо, само бицепс и трицепс блъсках като побъркан, и този елемент го изгубих и почти не се личеше въпреки че имах 45 ръка, раменете ми бяха недоразвити. Сега като въстанових тренировките не пропускам дните за рамо в никакъв случай, и вече това почва да се забелязва.
Мнението беше редактирано от Draken на 09.01.10 09:53.
Това е добре развито рамо. То пряви тази “отличаваща се разлика”.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.01.10 10:18.
09.01.10
10:19
+ голямо количество химия :lol:
Това последното беше излишно.
Мускулна маса в рамото и нисък процент подкожни мазнини. Нищо чак толкова не виждам :)
казано от p17bull на 09.01.10, 10:19:
+ голямо количество химия :lol:
Ами да, зърната са се бъгнали :)
Точно тази част на рамото се тренира с разтваряне с дъмбели, легнал настрани на наклонена пейка.Иначе е ясно, че без добре оформени глави и релеф няма смисъл от напъните.
Аз пък как го имам като никога не съм правил разтваряне на дъмбели настрани върху наклонена пейка? :)
казано от Никола на 09.01.10, 13:49:
Аз пък как го имам като никога не съм правил разтваряне на дъмбели настрани върху наклонена пейка? :)
Феномен :)
Да бе феномен, значи и аз съм така :lol:
Това се нарича сепарация - ясно разграничаване на отделните мускули групи и глави.
Идеята коя от двете групи мускули създава тази визуална сепарация дали добре развити рамене или бицепс и трицепс.
И аз си мисля че ролята определено е в раменете.
11.01.10
01:03
Всеки би трябвало да има рамене като “капка” или не е така?