Кажете някаква програма

Темата е заключена.

17.04.04
13:10

Момчета, решил съм да тръгвам сериозно на фитнес. Проблемът е, че съм много слаб:
Височина :arrow:  180cm
Тегло    :arrow:  53-54kg
Години    :arrow: 16

Кажете някаква подходяща програма

Темата беше редактирана от Петко К на 01.05.11 23:18.

JO

17.04.04
13:29

Mi tripati v sedmizata.Ponedelnik,srqda,petuk.vtornik,4etvurtak,sabota i nedelq po4ivash.

primerno:

klqkane s shtanga na ramenete 3 serii po 6-8-10 pati
iztlaskvane na shtanga ot lezhanka 3 serii po 8-10 pati
martva tqga 3 serii po 3-6 pati
ramenni presi s shtanga 3 serii po 8-10 pati
nabirane na lost pred gardi 3 serii po 6-10
sguvane na shtanga ot stoej 3 serii po 8-10 pati
izpravqne na prasti ot stoej 3 serii po 10-12 pati

Zagrqvai vinagi predi trenirovka.

17.04.04
13:35

А някакви добавки трябва ли да взимам?

JO

17.04.04
13:50

Happy Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 12:10 pm   Заглавие: Кажете някаква програма

————————————————————————————————————————
Момчета, решил съм да тръгвам сериозно на фитнес. Проблемът е, че съм много слаб:

Moje da vzimash proteini za masa ako iskash.
No ne e zadaljitelno da vzimash hranitelni dobavki i bez tqh shte uspeesh da natrupash masa.
www.nutrim-bg.com

LE

17.04.04
13:59

Happy радваи се че сега започваш,имам много добра новина за теб!
Този които тепърва започва с фитнес е предразположен към много бързо и качествено трупане на маса!
СЛУШАИ сега един съвет за които после можеш и да ми благодариш :)  Преди да започнеш дори с първата си тренировка си състави идеална хранителна програма,идеална тренировка и се постараи да научиш наи важните аспекти в бодибилдинга!
Винаги начинаещите когато започват незнаят почти нищо за хранене и тренировки,но успяват да натрупат по 5 и нагоре килограми само за по 1,2 месеца...........представи си тогава колко килограми може да натрупа начинаещ които преди да направи 1-вата си тренировка знае как да реагира адекватно на нуждите на тялото,то тогава килограмите които можеш да качиш са наистина много!
И не забравяи този шанс е един път в живота :| 
Когато минат първите няколко месеца от тренировка и тялото се е адаптирало към натоварванията вече няма да имаш такива резултати каквито в началото!
Така че не изпускаи тази възможност,първо си научи уроците после бягаи в залата!

MT

01.05.11
23:03

zdraveite re6il sam da treniram no nqmm programa na 17 god sam 70 kila sam i sam visko 1i70

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1