дайте съвет

27.02.05
21:24

за следния тренировъчен ден

гръб
1.дърпане на скрипец пред гърди
2.мечка
3.дърпане на скрипец зад врат
4.мъртва ряга
бицепс
1.крива щанга
2.сгъване с дъмбели
3.концентрирано

всичките упражнения в по 3 серии
претоварвам ли се и как по-точно да променя програмата за максимално добър ефект.на следващия ден почивам и след това имам рамена

27.02.05
21:28

Ами аз бих ти предложил да изключиш скипците аз лично не ги одобрявам залгам на щангите и дъмбелите ;) по добро от тях няма ..Пък незнам както искаш иначе опражненията не се претоварваш споко!!

28.02.05
12:56

Спокойно няма да претренираш.Моя съвет е да замениш единия скрипец с щанга или дъмбел(пр. гребане) :D

28.02.05
17:07

ами мечката не е ли същото като гребането

28.02.05
17:56

Сигурно другите няма да се съгласят, но моето мнение е, че този скрипец зад врата е много некачрествено упражнение за тялото. Супер гадно се набиваш с него и други неприятни последици, в зависимост от индивидуалната ти структура има. При мен лично леко ми кълчи рамото и ми е доста неприятно. Опитвал съм техники, но просто не го удобрявам...

Но всеки си е индивидуалност...

И още един съвет, опитай да вкараш гимнастичесни упражнения за гръб, според мен са супер добри, някак си естествени са ми...

28.02.05
19:24

[quote author=“tpd”]Сигурно другите няма да се съгласят, но моето мнение е, че този скрипец зад врата е много некачрествено упражнение за тялото. Супер гадно се набиваш с него и други неприятни последици, в зависимост от индивидуалната ти структура има. При мен лично леко ми кълчи рамото и ми е доста неприятно. Опитвал съм техники, но просто не го удобрявам...

И още един съвет, опитай да вкараш гимнастичесни упражнения за гръб, според мен са супер добри, някак си естествени са ми...

Вярно е, че при всеки е индивидуално :)
На мене лично ми е много удобно упражнение и прави голям ефект при мене. И правя със собственото си тегло упражненията за сега на него :)

01.03.05
08:29

[quote author=“tpd”]Сигурно другите няма да се съгласят, но моето мнение е, че този скрипец зад врата е много некачрествено упражнение за тялото. Супер гадно се набиваш с него и други неприятни последици, в зависимост от индивидуалната ти структура има. При мен лично леко ми кълчи рамото и ми е доста неприятно. Опитвал съм техники, но просто не го удобрявам...

Изобщо не използвам Скипците за гръб прая гребане с шанга и дъмбел както и набирания натоварва перфектно всяка точка на гърба !!!

01.03.05
23:47

Не прави тяга всяка тренировка

02.03.05
12:39

Същото мисля и аз :D Много гадно го чувствам в рамото,а гърба ми не се натоварва както трябва.Преди го правих така,но сега(пред врат) го усещам много по-добре.
Към djgorgio-ASTOR :вярно че имаше такива теми,ама все пак съм на мнение,че тягата е основно упражнение и да я прави ако се чувства добре.Тя няма да му навреди.

03.03.05
23:28

Казвам го от опит пич тренирал съм и всяка тренировка (2 пъти седмично и 1 път седмично) но силата ми нарастваше много като я правех по рядко през седмица че и повече

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1