Тренировъчни програми, тичане, диети

07.01.10
12:32

Здравейте! Значи след 3 месеца ставам на 16, 1,69см тегло 65кг. Преди година тежах 85кг и бях малко по нисък, взех да тренирам в домашни условия и за около 6 месеца свалих тези 20кг. Целта ми е да стегна и оформя тялото си, имам коремче и отпуснати гърди. Какво да направя? Имам лост, дъмбели, лежанка, също така имам каде да се набирам! Каква програма бихте препоръчали? Също така искам да попитам дали е добре още от тази възраст да започвам с тежестите, защото съм чувал че мога да си остана нисък! И с какви горе долу кг да тренирам? Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Съли на 07.01.10 12:35.

GO

07.01.10
14:12

Виж раздел Фитнес програми. :)
Все ще харесаш някоя програма,след 2-3 месеца предполагам ще можеш да си я нагласяш сам.
Не уточни стажа,но нищо.

07.01.10
22:28

стажа ми е 7-8 месеца

GO

08.01.10
11:48

Е,пробвай нещо нормално :) :

Понеделник - гърди+бицепс
Вторник - почивка
Сряда - гръб+трицепс
Четвъртък - почивка
Петък - Крака+рамо+трапец
============
Пълно е с подобни програми в раздела. :)

08.01.10
14:29

Имаш малко да изчистваш ,но не му мисли толкова . Бих те посъветвал да трнираш силово , но мисля че тежки упражнения като клек и тяга ще забавят растежа .

GO

08.01.10
14:33

казано от Evgeni Nikolov на 08.01.10, 14:29:

Имаш малко да изчистваш ,но не му мисли толкова . Бих те посъветвал да трнираш силово , но мисля че тежки упражнения като клек и тяга ще забавят растежа .

Аз не мисля така!

Аз пораснах с 2 санта за три месеца,от които 2 месеца правих клек и тяга... :)

09.01.10
15:43

благодаря ви! от понеделник започвам  пак :)

09.01.10
20:24

Също така искам да попитам хубаво ли е да тренирам корем всеки ден или трябва да е през ден?

09.01.10
20:49

1 най-много 2 тежки тренировки седмично.

10.01.10
08:07

Здравей.Според мен си мазничък за ръста си,но все пак доста си свалил,хубаво е,че тренираш.Дъмбелите по колко кг са?И разбирам,че си комплексиран от ръста си,все пак 1.70 нямаш,не те обиждам като го пиша това де,но за мен лично,това са простотии.Аз винаги съм бил сравнително висок,започнал съм да тренирам по средата на 8-и клас,не знам къде какво се е отразило,все пак аз не тренирам и с много големи кг,но в момента съм почти 1.90.Така че не мисля,че е оказало някакъв негативен ефект.Изобщо голямата физическа активност според мен е по-скоро + от колкото - но не може да кажеш играеш ли баскетбол,ще станеш висок от това,ако вдигаш тежести ще останеш нисък,защото всеки се развива различно,всеки върви по 1 път,не можеш да върнеш времето назад,като беше на 10 и да играеш всеки ден баскетбол,или от тогава да започнеш с щангите и да сравняваш..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1