Фитнес + силов спорт , програма ?

09.01.10
15:08

От 2 месеца тренирам kickbox/muay thai , но физическата тренировка в залата не ми е достатъчна . Искам да кача сила и малко маса , може ли да ми препоръчате някаква програма . До колкото разбрах упражненията трябва да са 4-5 серии по не повече от 5 повторения и то не повече от 2-3 пъти в седмицата , основно базовите лек , клек , тяга ( но упражненията са доста разнообразни в тая насока и се обърках какво и къде да правя ) . Благодаря предварително .

MA

09.01.10
16:35

Клек ,лег ,тяга ,набирания,кофи..

09.01.10
19:42

Еми, това е в общи линии, което си написал - 5х5. Силата очабе е относително понятие, когато не се доуточнява каква точно сила.
Много хора предпочитат вместо 5х5 - мн. тежки кръгови.
(Да вметна, че кикбокса не е силов спорт)

Като тренираш с тежести, старай се да наблягаш на експлозивността с колкото имаш възможност кила, но се пази от травми, че понякога влизат лошо

Мнението беше редактирано от morley1 на 09.01.10 19:43.

10.01.10
12:45

Според мен 5х5 може да бъде тежка кръгова в някои свои варианти , в които се тренира цялото тяло в една тренировка , например
клек , лег , гребане , кофички , коремни преси .

GO

10.01.10
13:15

казано от Evgeni Nikolov на 10.01.10, 12:45:

Според мен 5х5 може да бъде тежка кръгова в някои свои варианти , в които се тренира цялото тяло в една тренировка , например
клек , лег , гребане , кофички , коремни преси .

x2

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1