09.01.10
21:52
Имам няколко въпроса към вас.
Първи каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса .. 180 см съм висок и съм 83 кг . От преди са ми останали 1,5 кг протеин scivation и 100 гр Глутамин ..
Втори Ако може да ми направите програма която искам да се наблегне на гърди , защото там ми е проблема в цялото тяло :down:
П.п Моля без спам и без критики ии коментари от сорта ( прочети първо ; има и други такива теми ; и тн ) :coolsmile:
“каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса “....Напредстава си няма6 какво прави6 тук нали?..
Ако бяха всичики като теб нямаше да има хляб за фитнес интруктурите и учените,които пишат книги и изследват какво става така или по-друг начин.
Ако чакаш някаой да ти го направи и то във форум .Ще има дост ад си гледаш темата така както е.
10.01.10
09:19
ей,маму стара!Вече всеки пита какво да вземе,а не как да тренира и да се храни,за да стане мускулест :(
Иначе никой няма да се занимава с теб.Отиваш във фитнес зала и казваш на инструктура какво искаш-следователно ти прави трен. и хран. режим и ако е по-тъп и стероиден цикъл :Д.Безплатен обяд няма.Другият вариант е да почнеш да четеш.
казано от Silvest1r на 09.01.10, 21:52:
Имам няколко въпроса към вас.
Първи каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса ..
Това си е за бисерите...внимавай с химията, да не се преобразува масата погрешка в мозъчна, вместо в мускулна...
14.01.10
08:03
казано от Николаи на 09.01.10, 23:42:
“каква химия (и ако може линк към продукта) да взема да преобразувам масата в мускулна маса “....Напредстава си няма6 какво прави6 тук нали?..
А ти май грам представа си нямаш какво правиш тук. Нали форума е за да си помагат потребителите един на друг? След като момчето не е наясно, вместо да спамиш, или му помогни, или най-добре си замълчи. Ако отделиш 15 минути да му дадеш някой съвет и му спестиш 50лв не мисля, че може да ти стане нещо. Така е, българина си гледа него си и вместо да гледа как да помогне на другия, гледа ако има начин да го преебе. Време ви е на повечето да се засрамите и да си вземете поука!
Silvest1r сланина в мускул няма как да се преобразува. От химия грам не разбирам, но виж с програмата ще мога да ти помогна. Сложи снимка да те видим и кажи какви точно са целите ти.